![]() |
ציטוט:
אני מוכן להתערב איתך שיש לכם את אותם ההיקפים בקירוב. אתה זוכר באימון בטרגט, מה אמרו האנשים שראו את מאור שבוע לפני כן? |
ציטוט:
כה ,זה פשוט כי לא כיווצתי אותם התאומים שלי יותר גדולים מהבייספס שלי חח (מה שאומר שיש לי לעשות קצת עבודה על הבייספס בשביל הפרופורציה ) |
ציטוט:
ואתה לוקח דעה של סבא עירקי בתור שופט מקצועי ? שים אותי ליד מאור ואני דג קטן בבריכה שממש ממש ממש ממש ממש גדולה עליו זה כמו דג זהב שבא לשחות עם כרישים לבנים |
חחח תודה שעשית את זה בשחור לבן כדי שלא נראה עד כמה אתה לבן :p
|
ציטוט:
לא ,כי בשחור לבן אני חיי בסרט שאני פרסומת לANIMAL PAK (אני אשכרה שוקל לקעקע את הסמל שלהם) |
ציטוט:
שים באמצע הבטן ככה: ^ | ANIMAL PACK | /\ |
ציטוט:
LOL ! |
ציטוט:
סבא עיראקי, שני מאמנים, בחור שמתאמן איזה שלושים שנה והפקידת קבלה. בחיאת דינק. |
איזה חלות של שבת אמאלה
|
ציטוט:
כפרה עליך הוספת אותי בפייסבוק לא? |
ציטוט:
|
תגיד, פעם הבאת בעיטה למישהו? :ohmy:
רגליים מטורפת, סחטיין עלייך בן אדם. |
וואלה אחי שיקחת אותה..אין על הרגליים שלך!!!
יצא לך האמסטרינג מטורך פה מוגדר חטוב ועבה כמו שכתוב בספר ואם לומר את האמת במציאות זה נראה אפילו יותר טוב .. |
ציטוט:
תודה רבה ,זה חשוב לי מאוד כשזה מגיע ממך :) |
רגל של סוס תמשיך להפציץ תן קצת יותר פרטים היקפים וזה ..ותעלה תמונות של שאר הגוף
|
ציטוט:
|
בתור אחד שראה את ארבל בפנים אני רק יכול להגיד שהתמונות האלה עושות לו עוול נוראי!
אני ראיתי רק את התאומים של הבחור ופה בתמונה הם נראים כמו צימוק ליד הקוואדס :flowers: כל הכבוד אחי והרבה בהצלחה בהמשך! |
תמונה לא משהו רואים רגל מסיביית
אני לא יודע אם זאת התמונה אם שחסר אחורית? בעיקרון אחלה עמוד:s ממש "זין" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רגליים ענקיות בטירוף!!!! דווקא התאומים יצאו לא רע בכלל עם מתמקדים ומבינים את הפרופורציות..
איזה יופי של רגל.. עכשיו אתה יכול לתפוס תרמפים בכיף..אתה לא צריך את האגודל ,אתה מראה את הרגל שלך וכולם עוצרים לך חחחח |
פיששש,יפה מאוד.
כמה זמן אתה מתאמן? |
וואו.
יש מצב לתמונות פלג עליון או שאתה מעדיף שלא :q? |
מגודל אחד :)
שיזוף!! |
עלוב ביותר
חחחחחחחחחחחחחח וואי אחי פשוט ענק מה זה הדבר הזה????? |
בהמה טיבטית ! יק מה שנקרא !
מפחיד ביותר, כל הכבוד לך :) |
אפשר להאכיל 100 אפריקאיים עם הנתח בשר הזה!!
תותח עלל אחי=] |
ארבל, ראיתי את ההודעה במסנ'. סליחה שלא יכולתי לענות, היה לי הרבה בלאגן אתמול.
לגבי התמונה, לגזור ולשמור. אין מה להוסיף :-) |
שתי תמונות גב ,הדאבל בייספס יצא חרא
אבל צולם ממש בחפיף ,אז על הזין שלי ,יש עוד שתי תמונות ממש טובות שאני צריך לקבל במייל http://i28.tinypic.com/n1ulnt.jpg http://i32.tinypic.com/30tmjki.jpg יצאו ממש חרא =\ |
קרנף !! כריש! כל חיה שתרצה,קעקועים יפים-במיוחד על הגב-מפתיע!
|
ציטוט:
אני מתבאס לקרוא את המחמאות האלו ,כי הן לא מגיעות לי ,תמונות חרא שלא משקפות את המציאות ,כמו שהייתי מרוצה מהתמונות רגליים ככה אני מבואס על התמונות האלו . |
ציטוט:
|
לא יצא לי להגיב אחי אמרתי לך כבר במסן את דעתי אבל בכל מקרה זה דורש הגבה כבר !
תותח-על אחי פשוט מאסה אדירה יש עליך והגב בסדר גמור תפסיק כבר להמעיט בערכך צריך להרביץ לך על זה! נראה מעולה אחי רגל ברמה מטורפת !!! |
וואה וואה אמאלה איזה ממוטה אתה שיו איזה מפלצת מסה
|
ציטוט:
תודה ,באמת תודה עוד מעט מיטל היקרה שצילמה אותי תשלח לי תמונות טובות יותר במייל ,ותראו משהו באמת טוב |
מדהים, הרמת לי את המוטיבציה לשמיים שתדע לך.
הרגליים נראות ממש מעולה ויש לך אחלה הפרדות חביבי. הכתפיים שלך ממש מרשימות וכמו כן גם הידיים ממה שניתן לראות. הגב גם נראה טוב, ואני בטוח שבמציאות / בתמונות שהבטחת שתביא - נראה הרבה יותר טוב. אני צופה לך עתיד מזהיר בפיתוח גוף ובכלל בכל מה שתבחר לעשות. בהצלחה בהמשך (: |
ציטוט:
דווקא הכתפיים שלי נקודה חלשה. ותודה תודה תודה על התגובות החיוביות ,באמת תענוג שיש גולשים תומכים כל כך :) |
אחלה כתפייםם!
אחלה קעקועים חח |
סוס!
אבל איך זה שאתה לא שם פרונט אף פעם? |
ציטוט:
צריך לצלם ,צילמתי בזריזות כזה ,עברתי דרך החנות לאסוף משהו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ