![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה המטרה שלי שאני ישיג אותה גיל 21 22 ואני ישיג אותה ושום דבר לא יעצור אותי בדרך תאמת הכי חשוב לי דד ליפט לא יודע למה אני פשוט חולה על זה וזה הצד החזק שלי |
ציטוט:
תשמע מה שאתה אומר דוגרי - נכון. בפועל מראה מאוד מאוד עוזר. |
ציטוט:
דרך אגב, למה דווקא 220 ולא 230? :S |
ציטוט:
גם אתה עושה RM1 דד ליפט? |
ציטוט:
|
בנות אוהבות קוביות בבטן וקצת שרירים בידיים קצת חזה קצת גב קצת רגליים וגבוה וזהו.
|
ציטוט:
אם 100 כבר? |
ציטוט:
כמה שמרגיז אותי הבן אדם הזה |
ציטוט:
נראה לי אני מרים איזה 40+- |
ציטוט:
כמה טווחי חזרות אתה עובד? |
ציטוט:
|
ציטוט:
בסדר זה לא שאתה עובד פוואר ליפטינג בהצלחה רק תתמיד להיתראות יום טוב |
חדש דרך אגב:p
אני התחלתי להתאמן לא מזמן,אני מתאמן א.כדי להתחזק,לחזק סיבולת לב ריאה. ב.שיהיה גוף נורמלי,לא מפתח גוף מטורף,מפתח גוף נורמלי לא להראות כמו איזה כוסית. |
ציטוט:
סתם אחי נראה לך אני עד כדי כך כוסית שאני יעבוד עם 40 קילו? :laughing: |
ציטוט:
ואני גם מת על האימונים(רק חלק קטן מהתרגילים אני לא אוהב). |
מי שעושה את זה בשביל בנות לא יגיע למצב שהוא גדול ומפותח כל כך
בגלל שאתה עושה את זה בשביל להשיג בנות אין לך את המוטיבציה והכוח רצון שיש לך כשאתה עושה את זה ואתה יודע שאתה עובד על הגוף שלך רק בשבילך |
המיקצוע דורש,ותכלס בשביל המראה האסטתי,שום דבר מעבר לזה.
|
ציטוט:
אתה דוגמן? |
בשביל להוסיף עוד 2.5 קילו כל צד או קילו או סנטים בהיקף חח גורם להרגשה טובה..
בתחלס מתאמן בשביל עצמי , אוהב להסתכל במראה ולא לראות בטן של איזה זקן בן 60 אלה קוביות , קטפיים גדולות גורם לגשה טובה..דבר שני אני אוהב את הקטע של כוח , אוהב להיות חזק :) |
בריאות, כח, בנות =)
|
ציטוט:
ונכון אפשר להשיג בנות גם בלי זה ואני השגתי בנות גם בלי שרירים שהייתי שחיף ואני יכול להגיד לך עוד משהו שזה מוסיף המון תשומת לב חיובית פשוט יש לך יתרון על אחרים |
תמיד יש את הקטע הזה פעם- פעמיים שנה שכל הכיתה מיתאספת סביבך, שואלים שאלות,] מבקשים שתעשה שרירים... רק בשביל הרגעים האלה זה שווה כל טיפת זיעה באימונים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ