![]() |
ציטוט:
אפילו הוא לא יודע על כמה אחוז הוא ואתה ראיתה רק תמונה של היד.... ככה שאתה לא יכול לדעת מה המצב של שאר הגוף אבל בכל זאת מ 23% ל 7-8% ב 3 חודש מה אתה משוגע? 5% בחודש? תחשוב טיפה עם עצמך ותחזור אליי |
איזה גדילה דפקת אחי ....
כבוד :sbb4: נראה מעולה , אחרי חיטוב תראה כמו שור :bow: |
תודה חב'רה! הגיע הזמן לחיטוב כבר עכשיו בפסח לפי דעתי זה כבר יותר מידי מאוחר,יש לי הרבה עבודה.
|
גדלת!!
כל הכבוד בהצלחה בחיטוב מצפה לשינוי :) |
בהצלחה יש מסה טובה דפקתה התקדמות יפה מפעם קודמת כל הכבוד
|
אחלה יד אחי .. בהצלחה בחיטוב !
|
בהצלחה גבר אתה כמוני
אני מטר 86 בערך על 102 קילו בערך. ולי יש חיטוב של 5 חודשים אני חושב.. חיטוב איטי ומיגע אבל אני אגיע למטרה שלי! אני רוצה 13 אחוזי שומן ואני על 25 בערך בהצלחה גבר עוד חמישה חודשים בעזרת ה' אני ואתה מפרסמים תמונות ואנחנו נהיו חטובים |
גדילה יפה אבל אני נגד מאסה מלוכלכת : ]
|
ציטוט:
|
יאלללה מה זה אני זוכר אותך לפני שנה הייתה גור קטן עכשיו גדולל כמו סוס :] יפה מאוד אחי תמשיך ככה !!
|
מאסה מכובדת אחי אחלה יד וגם אחוז שומן מכובד תתחיל חיטוב אל תקשיב לאף אחד ויש לך חיטוב ארוך וקשה בגלל זה תתחיל אותו עכשיו עם כמויות די גדולות ואל תעשה אותו מהר ועם קצת אוכל כדי לרדת מהר כמו מטומטם לשרוף את כל השריר ויכול להיות שיווצר לך בעיות עור מזה...
בקיצור חיטוב איטי גם אם לא תספיק אבל לדעתי אתה תספיק אין סיבה שלא. Saveus2 אתה באמת חושב שאם הוא ימשיך מאסה עד פסח ואנחנו מדברים על מאסה מלוכלכת הבן אדם יצליח לחטב את עצמו לקיץ ? :} חחח אתה לא חושב שאתה מגזים קצת ? זה קצת גובל בשביתת רעב הבן אדם לא על אחוז שומן קטן הוא הגיע לאחוז די גבוה שמלווה בהרבה שריר אבל גם שומן והוא יודע את זה בעצמו חיטוב מפסח לא יספיק לו בחיים גם אם הוא ימשיך מאסה עוד חודש לא יספיק לו. בקיצור אחי סע תן חיטוב בצורה הכי טובה שאתה יכול כמה שזה קשה...שיהיה לך בהצלחה ! יד פצצה ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
:happy: |
אח שלי אתה יודע שאני אוהב אותך אבל אני באמת לא מבין למה עשית את זה? על אייזה אחוז אתה מעריך שאתה? 20 לפחות? אחרי החיטוב אתה נשאר עם 85 קילו בשנה וחצי לעלות 6 קילו? ועוד לבזבז כמעט שנה כשאתה חולם חלומות רטובים על ריבועים? נראה לי לא חכם... אני עולה נקי כבר שנה וחצי ועליתי 20 קילו נקי...
בכל מקרה אחי לא בוכים על חלב שנשפך לפחות למדת לעתיד.... חיטוב מוצלח אחי תעדכן אותנו אה? |
ציטוט:
שמע אני מאמין שהוא ידע שזה מה שיהיה ובגלל זה הוא גם לוקח לעצמו המון זמן לחיטוב כמובן יהיה לו קשה אבל כנראה שבישבלו זה היה שווה לאכול בכיף ומה שרוצה כל הזמן לך תדע אולי זה היה התכנון :] בכל מקרה אני מאמין שאם לא הוא למד את הלקח למרות שהוא נראה לי בן אדם עם כוח רצון ובן אדם שיצליח לחטב את עצמו וואלה אני מאמין בך ומחכה לקיץ לראות מה איתך שיהיה בהצלחה אחי |
ציטוט:
|
http://img141.imageshack.us/img141/5916/031fs0.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/9599/039eg8.jpghttp://img520.imageshack.us/img520/9792/p2180010yy8.jpg אני מבסוט בשנה וחצי השגתי הרבה ואחרי חיטוב נראה זאת. |
הרבה הצלחה בחיטוב בנאדם
|
ללא ספק אחי השגת הרבה...
גם אם עלית בהמון שומן לא חסר פה שריר אם באמת תבצע את החיטוב נכון וטוב זה יהיה פצצה ! כמה קילו עלית ? ואני מבין שזה היה ממש ממש מלוכלך אה ? |
ציטוט:
פה רואים את זה בבירור-תמונה לפני חודשיים בערך הכרס שלי זה איזה 15-20קילו http://img527.imageshack.us/img527/2716/img4020xa3.jpg |
איזה טנקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
רעלללללללללללללל אח שלי וואלה כמה גדלתה פי!!! ככה גודלים אחי!!! תהנה מהעליה אבל תידע לבכות כמו גבר בחיטוב וואלה השתפרתה אש תמשיך להפציץ אחי גלעד מחזיק לך אצבעות!!! אל תשכח LIGHT WIEGHT BABY:diractor: :diractor: :diractor: |
ציטוט:
|
אני חייב לציין שהחזה שלך נראה טוב בתמונה
תתן תמונה אחת שרואים את כל הגוף.. ודיי רואים שזה בבן מתרכז אצלי זה מתרכז בבטן ובתחת וירכיים.. קיצור כמעט כל הגוף חח |
[quote=eminemfan]עוד שבועיים מתחילים חיטוב ): י יד 43-44 משקל 110 קג' תתעלמו מהפרצופים אני עייף מת.בלי תגובות מפגרות תיהיו ענייניים.
אני אתיחס לבקשתך ואתעלם מהפרצופים אחרת...LOL ועכשיו לתגובתיייי אתה פשוט הורס לי את הבריאותתתתתתתתתתתת!!! בהצלחה בחיטוב מותק:) |
[quote=roxsen]
ציטוט:
|
31 קילו אחשלי !!!!!
תותח על !!!!! וואלה מלוכלכך או לא באמת מצדיע לך כל הכבוד נשמה מקווה בשבילך שתעמוד בחיטוב אם לא נבוא נרביץ לך אם כן עדיין נרביץ לך D: ! בהצלחה אחשלי לא להשבררררררררררר חיטוב חיטוב חיטוב !!!! :sbb4: :sbb4: :sbb4: |
ציטוט:
|
איזו עלייה מטורפת, חיטוב טוב עם גיל ואתה נראה אש.
|
יש אחלה מסה!
יאללה חיטוב!!! ותעשה אותו בחוכמה (יאללה אפדרין קפאין:sbb4: ) בהצלחה!!!! |
תודה רבה בוריס וזוקו
|
כבוד אחי כל הכבוד,יש מסה מצויינת,אחוז קצת גבוה אבל אני בטוח שתצליח לחטב כמו שצריך.
בהצלחה . |
ווווואי
אתה הולך להוריד מלאמלא משקל |
ציטוט:
|
ציטוט:
lrpoteh hapost the change that u did is amazing !!!!!1 i saw the pics that u upluaded when you were skinny, and the change is very good !!!! keep it up ! |
ציטוט:
איטי הרבה יותר, אבל מ20+ עד ל13-15 יורדים בטיל יחסית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כדי לא לפגוע במסת שריר כדי שלא תקטן כמעט.. אני לא מאמין שתוך חודשיים וחצי שלוש אני אהיה 13 אחוז אם זה יהיה ככה אני אהיה מופתע מאוד אבל שמח בכל מקרה משקל יעד שלי 80-83 קילו בחודשיים אני רוצה להגיע ל90 קילו עד 17 אחוז ואז נראה את ההמשך בכל מקרה פותח הדיון אתה יכול להביא לי מסנג'ר שלך אם יש לך..? |
ציטוט:
|
חחח תגיד לי מה אתה מנסה לעשות?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ