ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בעיה חמורה עם ידידה (https://israelbody.com/showthread.php?t=29453)

Mr.Bazooka 16-02-08 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי JoeTwille
אחי תוציא את הדילדו המנומר מהתחת ותתרכז.

אתה לא הולך להתחתן עם אף אחת, החיים זורמים וזורמים מהר.

יש ידידה, יש מתח מיני לך על זה "תתנפל" עלייה, לא רוצה תמשיך האלה.

עלק "ידידה".

טוב מר.הפנר :unsure:
כנראה בחיים שלך לא היית בסיטואציה הזאת ואתה בטח מהאלה שמספרים באינטרנט
כמה בנות הם מריצים כל שבוע וגם כמה הם מזיינים וזורקים אחרי יום.
כשאתה באמת אוהב מישהי ונקשר אליה לא מתנפלים עליה היא לא זונה או שרמוטה שאתה פוגש במועדון או איזו
ידידה חרמנית של אחד החברים שלך שאתה סוגר איתה איזה לילה.
במצב כמו שהוא יאר חבל להשליך את זה לפח כששניהם יהיו ממש בטוחיםש הם רוצים להתקדם עם זה הלאה אז בבקשה.
אם היא לא מרגישה מה שהוא מרגיש חשבת על זה?

coffee 16-02-08 22:52

תשמע אחי בעניין של בנות יש רק דבר אחד שאני יכול להגיד לך מהניסיון שלי בחיים: צריך לקחת הכל בפורפורציה. אתה כולה בן 16 יש עוד איזה 50 שנה לחיות אז קח את זה בקלות, תעשה מה שנראה לך ואם התוצאות לא יהיו מה שאתה רוצה אז פשוט תמשיך ואל תיקח את זה קשה. לי נראה שאם הייתי במקומך הייתי אומר לה כי התחושה שאתה מתאר שיש לך נשמעת די נוראית... בכל מקרה אחר"כ תדבר איתה ואולי תוכל להמשיך להיות ידיד שלה גם אחרי זה... בהצלחה אחי!

P-a-n-1-c 16-02-08 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
דבר ראשון, כבוד לבזוקה.

דבר שני, למרות ההבנה המעטה שלי בבנות, אתה לא נשמע כמו אחד שהייתי לוקח ממנו עצות בעניין.
אל תזרוק סתם עצות לאויר בביטחון כ"כ מפורז, הבן אדם יכול עוד ללכת ולעשות שטויות ולאבד קשר חזק מאוד עם בן אדם.

הוא צודק אבל..

Antonator1 16-02-08 22:55

הקטע הוא שכשיש חברים מאותו מין אז אתם נטו חברים טובים שאוהבים לדבר על בנות המין השני, לעשות dumb shit ולגלות סודות אחד לשני. שום משיכה לא תפריע לכם להיות חברים טובים. כשמדובר ב"ידידים" בן ובת תמיד (לבנים לפחות לפי מה שאני יודע) - תמיד יהיה את הקטע המיני.

Yoshi-Moto 16-02-08 22:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
הוא צודק אבל..

יש לזה השלכות, הוא לא יכול לדבר בכזה ביטחון כשהוא בסה"כ ממליץ למישהו משהו שישפיע כ"כ על החיים שלו.

הבן אדם טוען שהיא חלק חשוב מהחיים שלו, אתה לא יכול לדבר בביטחון כזה גבוה, עוד תגרום לו לעשות טעות.

לפותח האשכול, תשקול כל מהלך, בלי שטויות.

oRen_s 16-02-08 22:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
הקטע הוא שכשיש חברים מאותו מין אז אתם נטו חברים טובים שאוהבים לדבר על בנות המין השני, לעשות dumb shit ולגלות סודות אחד לשני. שום משיכה לא תפריע לכם להיות חברים טובים. כשמדובר ב"ידידים" בן ובת תמיד (לבנים לפחות לפי מה שאני יודע) - תמיד יהיה את הקטע המיני.

צודק ומחזק לפי תדעתי תחייה את הרגע ותעשה מה שאתה מרגיש לנכון כי אין לכולם פה את הכלים להעמיד את עצמם במקומך ולדעת מה אתה עושה ומה האופי והאישיות שלך ושלה

Antonator1 16-02-08 23:00

כל ידידה שלי שאי פעם קצת רציתי ולא היה לי את האומץ לעשות עם זה משהו - פשוט העדפתי להתרחק ממנה כמה שיותר. זה די מוזר ת'אמת רפלקס הדחייה הזה. זה מוזר שכמה ש"ידידה" תהיה קרובה אליך מבחינת ידידות - אם אתה רוצה אותה ועדיין לא השגת אתה תרגיש שהיא ממש רחוקה ממך.

look 16-02-08 23:02

איך אני אוהב את כל המאצ'ואים שקופצים..

JoeTwille 16-02-08 23:04

ציטוט:

יש לזה השלכות, הוא לא יכול לדבר בכזה ביטחון כשהוא בסה"כ ממליץ למישהו משהו שישפיע כ"כ על החיים שלו.

הבן אדם טוען שהיא חלק חשוב מהחיים שלו, אתה לא יכול לדבר בביטחון כזה גבוה, עוד תגרום לו לעשות טעות.

לפותח האשכול, תשקול כל מהלך, בלי שטויות.

אויש תפסיק לבלבל את הביצים.

יש לו שני אופציות
1) או שהוא ישאר ידידה שלה (כמו שאתה ידידה של בטח כמה בנות (ובנים)) וירגיש תיסכול והחמצה.
2) יתנהג כמו גבר ויעשה מהלך ש-
א) ינסה לנשק אותה והיא תיזרום איתו והם יתפתחו למשהו יותר מידידים.
ב) ינסה לנשק אותה והיא תסרב וממשיכים האלה, ואם בגלל דבר כזה היא תפסיק להיות ידידה קרובה שלו היא אף פעם לא הייתה בעצם ידידה טובה שלו מן ההתחלה.

וYoshi Moto אל תדבר עליי דברים שאתה לא מבין בהם, אני לא מהאלה שאומרים שזיינו 12312 בחורות באינטרנט.

הייתי בכמה מערכות יחסים (אפילו בארוכה ביותר נזרקתי) וכולם צמחו מתוך ידידות קרובה כמו שלו.

JoeTwille 16-02-08 23:06

ומערכת יחסים לא יכולה לא לצמוח מתוך ידידות קרובה, אלא אם כן זאת בחורה שהרמת באיזה מועדון, ובחורה שנותנת שירימו אותה במועדונים היא לא בחורה איכותי שיכולה להיכנס למערכת יחסים ארוכה.

Yoshi-Moto 16-02-08 23:06

לא אמרתי שאני לא תומך, אמרתי שאתה לא צריך לשחק אותו אשף בבנות שתגרום לו לעשות משהו שהוא לא רוצה.
אתה אומר את זה בביטחון והוא עוד יעשה משהו בלי להפעיל את שיקול הדעת.

אם תחזור כמה עמודים אחורה תראה שאמרת בדיוק מה שאתה אמרת.

Antonator1 16-02-08 23:06

אני יודע איך אתה מרגיש - כמה שאתם קרובים, עצם זה שאתם לא חבר וחברה אתה מרגיש רחוק ממנה בטירוף.

JoeTwille 16-02-08 23:07

דרך אגב -
כל השמאלנים זונות

JoeTwille 16-02-08 23:08

ציטוט:

לא אמרתי שאני לא תומך, אמרתי שאתה לא צריך לשחק אותו אשף בבנות שתגרום לו לעשות משהו שהוא לא רוצה.
אתה אומר את זה בביטחון והוא עוד יעשה משהו בלי להפעיל את שיקול הדעת.

אם תחזור כמה עמודים אחורה תראה שאמרת בדיוק מה שאתה אמרת.

אתה מודע לזה שאני מגיב באשכול שהוא פתח בנוגע לנושא הזה כי הוא רצה דעות של אנשים כמוני נכון?

Yoshi-Moto 16-02-08 23:13

מודע מודע.
יאללה עפתי לישון, עדיף על להספים :\

Gil-G 17-02-08 01:08

Fucking Friend Zone

Mazoz3 17-02-08 01:39

בעייתי... אני דווקא לא הייתי הולך על זה... אתה סתם חרמן עליה וזה ירד לך... לך לאחרות ושמור תקשר הזה

Danzig 17-02-08 02:04

אם תדבר איתה אתה כנראה תהרוס הכל (90%), אתה נמצא במצב על הפנים (מצטער על ההתבטאות), במצבים כאלה אתה בד"כ תהיה ותשאר הידיד הכי טוב שלה בוא נגיד.

Dino Psaras 17-02-08 02:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי JoeTwille
דרך אגב -
כל השמאלנים זונות

בנאדם, יש לך תגובות לא קשורות. אבל אני מסכים.

TapuzSini 17-02-08 08:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי look
We All Know This Shit And It Goes The Same Every Time..

תשבור את המסורת אחי.. תהיה הגבר שבאמת הולך להגיד לידידה שלו אחרי שהוא התייעץ בפורום..
(אם לא הבנת אותי, לך על זה. ספר לה. זה לא מרתיע בנות לדבר איתך למרות שהן יודעות שאתה רוצה אותן.. למרות שזה כן ככה בסרטים ;))

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להתיעעץ בפורום חחחחח אני קימעת התעלפתי:laughing:

///Efi/// 17-02-08 08:58

אחי אל תיהיה דפוק! לך איתה הפוך.
תיגרום לה להידלק עליך, תנהג איתה כמו שהיית מיתנהג אם חברה שלך רק בלי כל ה******. אתה תיראה שזה יתגלגל כמו שצריך

Daniel-Barak 17-02-08 12:37

פשוט תגיד לה את זה, אחרת תצטער אם לא. הרבה פה היו בקטע של ידידה טובה מאוד וכו'... לא רואה פה שום דרך אחרת....

Naor Pinto 17-02-08 12:42

לדעתי, אם היא דפוקה כזאת שלא מבינה עניין היא תגיד שכן, ואם היא חכמה היא תגיד שלא. כי לפי מה שהבנתי היא ידידה טובה מאוד שלך, וככה אם היא חחכמה היא לא תרצה להרוס את הקשר בינכם, כי בדרך כלל כולם יודעים שאם ניהיים חברים/זוג ואז נפרדים זה הורס הכל הכל ולא חוזר ולא יחזור לקדמותו, עצה שלי וממה שאני הבנתי מקשרים זה שאם היא ידידה טובה מאוד מאוד שלך אז עדיף שלא תיהיו ביחד. ואם היא עוד סתם אחת את צא לדרך אחי,
בהצלחה אחינו.

cono 17-02-08 13:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Naor Pinto
לדעתי, אם היא דפוקה כזאת שלא מבינה עניין היא תגיד שכן, ואם היא חכמה היא תגיד שלא. כי לפי מה שהבנתי היא ידידה טובה מאוד שלך, וככה אם היא חחכמה היא לא תרצה להרוס את הקשר בינכם, כי בדרך כלל כולם יודעים שאם ניהיים חברים/זוג ואז נפרדים זה הורס הכל הכל ולא חוזר ולא יחזור לקדמותו, עצה שלי וממה שאני הבנתי מקשרים זה שאם היא ידידה טובה מאוד מאוד שלך אז עדיף שלא תיהיו ביחד. ואם היא עוד סתם אחת את צא לדרך אחי,
בהצלחה אחינו.

אני חושב אבל שלפחות כדאי להגיד לה... אני חושב שגם אם זה לא זה והיא לא תרצה אנחנו נוכל לעבור את זה...
ואני לא מבין תמיד למה אומרים שהחברות תהרוס את הקשר... מה עדיף שאני אוכל את עצמי ולא ארצה להתקרב אליה ?
ומה אם הזמן שכן נהיה ביחד? אז הקשר יהיה יותר טוב מתמיד

eyalamzleg 17-02-08 13:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cono
אני חושב אבל שלפחות כדאי להגיד לה... אני חושב שגם אם זה לא זה והיא לא תרצה אנחנו נוכל לעבור את זה...
ואני לא מבין תמיד למה אומרים שהחברות תהרוס את הקשר... מה עדיף שאני אוכל את עצמי ולא ארצה להתקרב אליה ?
ומה אם הזמן שכן נהיה ביחד? אז הקשר יהיה יותר טוב מתמיד

זאת הגישה בהצלחה

P-a-n-1-c 17-02-08 14:14

למה בכלל לחשוב על מצב כזה שהקשר יגמר?
לא חסרים מקרים של חברויות שמתחילות בגיל 17, נמשכות עד גיל 23 ואז מתחתנים.

Mr.Bazooka 17-02-08 14:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
למה בכלל לחשוב על מצב כזה שהקשר יגמר?
לא חסרים מקרים של חברויות שמתחילות בגיל 17, נמשכות עד גיל 23 ואז מתחתנים.

חחחח אתה דיי חי בסרט..
צורך העניין המקרה שתיארת זה אחד ל....
רוב האנשים שהם בזמן הצבא ורק משתחררים מהצבא נראלך באמת שבראש שלהם להתחתןבגיל 23?
ולהרוס לעצמם כמה שנים טובות של סטלה ובילויים?הרי תקופת הבילויים של אחרי הצבא היא מגיל 21,22-27

תעשה טובה ואל תהיה מפגר.
נאור פינטו יצא עם התגובה הכי נורמלית ואמר בדיוק מה שאמרתי.
במידה וכן..הוא יגיד לה שהוא מעוניין להיות איתה אם היא מסרבת שוב פעם הם לא יחזרו להיות הידידים הכי טובים כי הם יישארו במצב של מבוכה כל הז מן וזה רק יגרור למתחים.
עדיף בקטע כזה להישאר הידיד הכי טוב ולנסות לגרום לה להידלק עליך ללכת ולספר לה זה המקרה כי גרוע שיכול להיות..וסמוך עליי שאני יודע.

P-a-n-1-c 17-02-08 17:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
חחחח אתה דיי חי בסרט..
צורך העניין המקרה שתיארת זה אחד ל....
רוב האנשים שהם בזמן הצבא ורק משתחררים מהצבא נראלך באמת שבראש שלהם להתחתןבגיל 23?
ולהרוס לעצמם כמה שנים טובות של סטלה ובילויים?הרי תקופת הבילויים של אחרי הצבא היא מגיל 21,22-27

תעשה טובה ואל תהיה מפגר.
נאור פינטו יצא עם התגובה הכי נורמלית ואמר בדיוק מה שאמרתי.
במידה וכן..הוא יגיד לה שהוא מעוניין להיות איתה אם היא מסרבת שוב פעם הם לא יחזרו להיות הידידים הכי טובים כי הם יישארו במצב של מבוכה כל הז מן וזה רק יגרור למתחים.
עדיף בקטע כזה להישאר הידיד הכי טוב ולנסות לגרום לה להידלק עליך ללכת ולספר לה זה המקרה כי גרוע שיכול להיות..וסמוך עליי שאני יודע.

תעשה טובה ותישב בלול
אני מכיר זוגות כאלה, לא חסר
לא חובה להתחתן בגיל 23, אבל אנשים שביחד מגיל 17-18 עד גיל 23-25 זה לא משנה אם הם חברים או נשואים, בתכלאס אחרי 5-7 שנים שהם ביחד זה כבר חתונה.

trx--->sus 17-02-08 17:49

עזוב אותך תציע לה יזיזות/תן לי את האימל שלה או משו ואני ישלח לך לינק לאשכול :)

master_bolbol 17-02-08 18:32

אל תנסה להגיד לה את זה
פשוט שכח מזה זה לא יצליח להגיד את זה זה יבאס אותך טילים יש לי הצעה אחרת בשבילך
אתה אומר שאתה ידיד טוב שלה כנראה אתם ביחד הרבה יש הרבה מצבים שאתם אחד מול השני
איזה יום חמישי שישי שיוצאים בערב תדבר איתה כמו כל הזמן ושתהיו קרובים תן לה בוסה חח
נשיקה מכל הלב שתבין אותך זה עדיף ממילים ואם לא ילך היה שווה לנסות (לפחות תרוויח נשיקה חח)

JoeTwille 17-02-08 19:30

מחזק את אדון הבולבול

imported_NIR_B 17-02-08 20:06

לך על זה אחי לך

cono 17-02-08 20:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nir_b
לך על זה אחי לך

על עצתו של אדון בולבולון?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:33.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ