ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הצעת חוק נגד ההומואים והלסביות! (https://israelbody.com/showthread.php?t=28294)

Gil-G 29-01-08 18:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dror
שיתקופפו ויקבלו את זה כמו גברים

חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי..
ותיקון - כמו: גייברים
כי גברים הם לא

flikeron 29-01-08 18:58

יש לנו מורה חדש לכימיה בבצפר, וקוראים לו בועז, והוא יושב ראש ארגון ההומואים בארץ

כבר מתכננים עליו לינץ o_o

Homie 29-01-08 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *DAVID*
ב'ונה יא חתיכת שמוק שאני לא יתן לך עם בולבול במצח

אתה רואה שאתה הומו?

מרוב שאתה נמשך לבנים, אתה רואה אותי ויש רוצה להוציא את הבולבולון הקטון שלך החוצה..

*DAVID* 29-01-08 19:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie
אתה רואה שאתה הומו?

מרוב שאתה נמשך לבנים, אתה רואה אותי ויש רוצה להוציא את הבולבולון הקטון שלך החוצה..

וואלק אתה שלום אסייג אתה ילד מיסכן עכשו אני מבין למה אתה מגן על ההומואים ולא רוצה שירביצו להם כי אתה ילד מוקה מרביצים לך בבית אבא שלך מיתעלל בך ומזיין אותך בתחת וזה ניראה לך בסדר

Homie 29-01-08 19:07

ילד מוקה, אבא מיתעלל

אין לי מה להגיד לך, אני לא יודע באיזה שפה רשמת את המשפט הזה.

אגב מה המוצא שלך? למרות שאני יכול לנחש כבר..

*DAVID* 29-01-08 19:08

אתה לא יכול לנחש

Danzig 29-01-08 19:08

בואנה מה הולך פה, יש פה אשכרה אפילו לא יודע איך להגדיר במילה אחת, זה פרמטיביות גזענות ועוד, למי הם מפריעים ואת מי הם מעניינים, שיעשו מצעד ושילכו הביתה, בקשר לירושלים זה דבר אחד אבל בקשר לאלו שאמרו "להשמיד להרוג" וכו', אני לא אגיד את מי זה מזכיר, נחשו לבד.

בקשר ללסביות שטויות, יש מלא לסביות שבוא נגיד לא חסר אז תפסיקו לבלבל ת'מוח.

Homie 29-01-08 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי iinader
יש לנו בשכבה אחת שיער קצר מתנהגת,הולכת מדברת עושה הכל כמו בן
זה מה זה נראה מוזר ודוחה

אז לפי מה שאתה אומר הנאצים צדקו, כי יותר מיהודי אחד הוא פושע,
אז זה עושה את כל היהודים לפושעים ובאמת צריך לרצוח אותם..

אני אומר לרצוח כל מי שהוא לא בלונדיני עם עיניים כחולות / ירוקות וזין גדול.

Homie 29-01-08 19:10

בטח שאני לא יכול לנחש אני לא מבין באיזה שפה אתה כותב אלוהים ישמור
לפי איך שאתה כותב ולפי מה שאתה כותב אף פעם בחיים שלך לא פתחת ספר / עיתון / מאמר באינטרנט.

shahar-king 29-01-08 19:12

באמת אסור שהמצעד יהיה בירושליים

*DAVID* 29-01-08 19:13

טוב הגעתי למסקנה שאתה ילד מיסכן שמיתעללים בו בבית

Dino Psaras 29-01-08 19:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
יש לי חדשות בשבילך: שליש מהאנשים בגרמניה ואיטליה לא מתכננים להביא ילדים וגם לא יביאו ילדים. יש הרבה מדינות באירופה עם שיעור ילודה שלילי. אז בכל מדינות אירופה יש פגם גנטי? שם זה תוצר של השכלה.
אפשר לראות בעולם החי עוד דוגמאות של יחסים הומוסקסואליים. אין בזה משהו רע או מיוחד בבני אדם, ולידיעתך יש זוגות שמביאים ילדים בעזרת פונדקאות/תרומות זרע.

במקרה הנ"ל, מדובר בפרי בחירה חופשי. להבדיל מן ההומוסקסואליות שאינה פרי בחירה חופשי והיא נובעת מפגם גנטי אשר דבק בילוד עוד בבטן אימו.

ציטוט:

עכשיו, בוא נניח שזה כן פגם גנטי. אז מה? תדכא את חולי הCF? את החולים בגושה? ברור שאם תנסה לעשות לקבוצות האלה מהלכים דומים, יגידו עליך שאתה בן אדם נוראי, ובצדק.
איפה כתבתי שאני "אדכא" הומואים?!
להיפך וכבר כתבתי את זה- אין לי שום בעיה עם הומואים, כל עוד הם לא באים בפרנציפ, עושים מצעדים ודורשים כל מיני הכרות מגוחכות. אתה ראית שחולי CF דורשים הכרות מיוחדות (כדון הכרה כזוג נשוי)?

שיהנו, שיתנו אחד לשני בתחת, שישחקו סטנגה עם הזין וירקדו סלסה בחוטי ורוד באמצע דיזינגוף ..אבל דחילאק, על איזה הכרות הם מדברים בדיוק?

DeathStorm 29-01-08 19:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי iinader
רק בסרטי פורנו הלסביות כוסיות משהו חבל על הזמן והם לא באמת לסביות לרוב משלמים להם כדי לעשות סצנה של שתי בנות.
במציאות לסביות עם שיער קצר ודומות לבן משהו מגעיל ודוחה

:):):):)

SuzukiR 29-01-08 19:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie
ילד מוקה, אבא מיתעלל

אין לי מה להגיד לך, אני לא יודע באיזה שפה רשמת את המשפט הזה.

אגב מה המוצא שלך? למרות שאני יכול לנחש כבר..

תומר מה הקשר מוצא לזה שהילד מפגר די כבר אחי זה קטע לא מתאים

אני בדעתך על אותו DAVID שזה סתם ילד שחיף מפגר אבל בחיכך אחי למה מוצא ...

P-a-n-1-c 29-01-08 19:17

אתם מגזימים שצריכים לרצוח אותם, זה נזק כלכלי.
אם תרצח אותם בכדורים - בזבוז אמצעי לחימה
אם תרצח אותם בסכינים - מישהו הרי יצטרך לנקות את כל הדם שזה אומר שצריכים לגייס עובדי ניקיון שזה אומר שאתה תוציא כסף על משכורות.
הטבעה בים - זיהום סביבתי שיפגע בדגים ובסופו של דבר בכלכלת המדינה.

מה שאומר שלא צריך לרצוח אותם אלא לדכא אותם עד שיבינו שפה זה לא הומוסקסואליה-לנד ושילכו לטיפול אצל פסיכיאטר\פסיכולוג - דבר שיכניס כסף למדינה.

קיצר הנה פתרון איך גם אנחנו מעשירים את כלכלת ישראל וגם נפטרים מהמחלה.

P-a-n-1-c 29-01-08 19:17

מה נסגר עם הדאבלים האלה?!@#??!

*DAVID* 29-01-08 19:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR

שתוק כבר עאלק שחיף יא מעפן על תפיל עליי את כל הצרות שלך

SuzukiR 29-01-08 19:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *david*
שתוק כבר עאלק שחיף יא מעפן על תפיל עליי את כל הצרות שלך

אתה כל כך תינוק

ויש לציין תינוק שחיף אתה טמבל שיסלח לי ה'

אבל אתה הדוגמא לכך שלפעמים ה' טועה ובורא מפגרים כמוך

*DAVID* 29-01-08 19:24

ואתה דוגמא לכך שיש אנשים מיסכנים ועלובים שאין להם חיים ואתה גם הומו וגם שמוק אפס שרק יכול ליכתוב בפורום אבל בחיים סתם שמוק

m0she 29-01-08 19:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras
במקרה הנ"ל, מדובר בפרי בחירה חופשי. להבדיל מן ההומוסקסואליות שאינה פרי בחירה חופשי והיא נובעת מפגם גנטי אשר דבק בילוד עוד בבטן אימו.

איפה כתבתי שאני "אדכא" הומואים?!
להיפך וכבר כתבתי את זה- אין לי שום בעיה עם הומואים, כל עוד הם לא באים בפרנציפ, עושים מצעדים ודורשים כל מיני הכרות מגוחכות. אתה ראית שחולי CF דורשים הכרות מיוחדות (כדון הכרה כזוג נשוי)?

שיהנו, שיתנו אחד לשני בתחת, שישחקו סטנגה עם הזין וירקדו סלסה בחוטי ורוד באמצע דיזינגוף ..אבל דחילאק, על איזה הכרות הם מדברים בדיוק?

אתה טוען שהמטרה האולטימטיבית של כל יצור היא להתרבות. אם הם לא מתרבים, יש כאן בעיה. אתה עושה פה הפרדה כאילו שהבחירה החופשית לא קשורה לגנטיקה ואתה טועה כאן בגדול. וכמו שציינתי, היצר להתרבות דווקא כן קיים בקרב זוגות הומוסקסואליים והם אכן עושים את זה כפי שתואר.

"לדכא" זה לחוקק חוק שאמור להגביל דווקא קבוצה מסויימת בניגוד לאחרות. חולי CF דורשים דרישות שונות שאמורות להתאים לאורח חייהם וכך גם ההומוסקסואלים - מה הבעיה בזה שזוג הומוסקסואלי יבקש זכויות סוציאליות של זוג נשוי אם כך הם חיים?

את הדיון על ירושלים אפשר להרחיב לעוד דברים. למה, למשל, אפשר לעשות הפגנות פוליטיות בירושלים? זה "מקום קדוש", הכותל המערבי לא אמור לשמש כבמה למחלוקת פוליטית. עובדה שעושים את זה. יש לכם פשוט מנטליות של דוס ממאה שערים, זאת הבעיה.

Homie 29-01-08 19:28

ציטוט:

אחי אתה יודע שאני לא גזען, רציתי להעביר נקודה שהוא אפס והוא מהמוצא הזה וזה
ולכן כל מי שמהמוצא הזה הוא אפס.

SuzukiR 29-01-08 19:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie
אחי אתה יודע שאני לא גזען, רציתי להעביר נקודה שהוא אפס והוא מהמוצא הזה וזה
ולכן כל מי שמהמוצא הזה הוא אפס.

estabein armano

estas buena ombre

SuzukiR 29-01-08 19:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *david*
ואתה דוגמא לכך שיש אנשים מיסכנים ועלובים שאין להם חיים ואתה גם הומו וגם שמוק אפס שרק יכול ליכתוב בפורום אבל בחיים סתם שמוק

תאמין לי שאני מרחם עליך

*DAVID* 29-01-08 19:33

פידרס אתה אחושרמוטה ואתה יא אי נעל אחותך עם יש לך בעיה עם המוצא שלי אז בוא נדבר על זה פנים אל פנים דלביוב יובני גנדון אוכל במבות

P-a-n-1-c 29-01-08 19:34

ציטוט:

estabein armano

estas buena ombre

"זה בסדר אחי
אתה בנאדם טוב"

זה מה שאמרת?

*DAVID* 29-01-08 19:35

כה הגנדון הזה גם יודע ספרדית איבנשקה

P-a-n-1-c 29-01-08 19:38

ציטוט:

כה הגנדון הזה גם יודע ספרדית איבנשקה

חחחחחחחחחחח איבנשקה חחחחחחחחחח :laughing:

Homie 29-01-08 19:45

ציטוט:

פידרס אתה אחושרמוטה ואתה יא אי נעל אחותך עם יש לך בעיה עם המוצא שלי אז בוא נדבר על זה פנים אל פנים דלביוב יובני גנדון אוכל במבות

מישהו יודע מה הוא רשם?

SuzukiR 29-01-08 19:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
"זה בסדר אחי
אתה בנאדם טוב"

זה מה שאמרת?

כן אחי

megashape 29-01-08 19:51

Homie לא הבנתי מה הקטע עם המוצא ? מאיזה מוצא הוא בכלל ?

///Efi/// 29-01-08 19:51

אין לי כוח לחפש כל פעם את הציטוט המתאים סלחו לי...

למי שאמר שאסור לדכא הומואים כי זו מחלה שנולדו איתה והם לא אשמים, גם זאופילים זה גם משו שהוא נולד איתו, אז למה אסור לזאופיל לצאת אם בן זוגו החתול וליצעוד בירשולים ולהיתמזמז איתו? או שמותר לו?

למה להומואים מותר לעשות מיצעדים כאלה בלבוש מינימאלי ולהיתמזמז ולירקוד ערומים על הגגות ולעשות את המיצעד שלהם במקומות רגישים, ולסטרייטים אסור, אם סטרייט יסתובב אם החברה ה"לא צנוע שלו" ויעשה מעשים "לא צנועים" ברחובות רגישים בירושלים והוא יקבל מכות זה יהיה לגיטימי, ויגידו שמגיע לו כי הוא חיפש צרות. אבל אם ההומאים זה ניהיה הפוך!

בקיצור יש הרבה סטיות ובין מבוגרים זה לגיטימי. שתי גברים שהחליטו שהם מאוהבים שיעשו את מה שהם עושים בחדר וזהו! לא רוצה ליראות ולא רוצה לישמוע ולא רוצה שיגאו בזה במקומות שקדושים לי ולעם כולו!

SuzukiR 29-01-08 19:56

הוא לא היתכוון מוצא כמו מרוקאי פולני וכו

אלה ההורים שלו וכו והסבים שלו

BlueNinja 29-01-08 20:59

אני מרחם על כולכם פה, אתה ממש אנשים מסכנים!
אנשים צריכים ללמוד לקבל אחרים כמו שהם, איך הייתם מרגישים אם הייתם הומאים,לסביות או כל דבר אחר והיו מתייחסים אליכם כמוזר.. (לא שאני הומו,).
קיצר כולכם קנאים ואני מרחם פה על אחד אחד, כל אחד ומה שהוא רוצה, תאמינו לי שהם אחלה של אנשים.

Danzig 29-01-08 23:05

סעמק אני קורא ואני בכלל לא מבין מי החליט בכלל שלהיות הומו זה מחלה שכביכול "דובקת" בבנאדם עוד בהיותו בבטן אימו?
מה זה השטויות האלה !?

Black Code 29-01-08 23:33

הומואים בדרך כלל אנשים שלא מזיקים לסביבה. לי אישית אין שום דבר נגדם כל עוד הם עושים מה שהם עושים רחוק ממני. כל עוד מה שהם עושים לא מתנגש לי בחיי היום יום אין לי בעיה, אבל ביום שהם ינסו לשכתב לי את הערכים שאני ירצה לתת לילדים שלי כמו שהם ניסו לעשות בירושלים אז תהיה לי בעיה גדולה איתם. אין לי בעיה איתם אבל אני לא מכיר בסגנון החיים שלהם כדבר נורמלי אלה כסטית מין או בעיה חינוכית. לא מבין ולא יבין איך גבר יעדיף לעשות אחד כמו ראובן עובד על אחת כמו פמלה אנדרסון, זובי!

arbel2 30-01-08 06:02

אני נועל את השירשור הזה ,ריפרוף זריז בו עשה לי חשק להקיא.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ