![]() |
תבוא אליה תוריד תמכנסיים תסובב מולא תזין והופה היא שלך.
|
|
ציטוט:
וואלה הייתי בטוח שאתה בקטע של גברים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הדבר הכי גרוע זה לחשוב כאילו איך להתנהג, אי אפשר ללמוד את זה :S |
ציטוט:
|
כמו המשפט שלי למטה - if you wanna shoot, shoot - dont talk
המשפט הזה עוזר הרבה.. מניסיון.. עושה אותך קצת אימפולסיבי אבל לא נורא יוצא מזה טוב לרוב |
ציטוט:
בעקרון בישראל פשוט צריך "לשחק אותה גבר" |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דאבל
|
תשמע בדורנו שי מלא בנות שזורמות עם בנים והן לא מתביישות היו לי כמה מקרים כאלה.
ולגבי משפטים וזה זה שטויות אבל קח אחד קטלני! פרח כמוך צריך דישון מזבל כמוני |
ציטוט:
|
בנדם צריך 3 דברים כדי להשיג בחורה 1 להיות לא מכוער{לא חייב להיות דוגמן} 2ביטחון עצמי והרבא 3 לדעת לזאן ת'שכל וזהוו
אחרי שיש לך את שלושת איילה אתה משיג כימעט כל אחת |
ציטוט:
|
חחחחח Xd
חבר'ה, אני לא ציפיתי שהפוסט הזה יהפוך אותי לזין מקצועי, אני סתם רציתי דעות. יש משהו רע בזה? :| |
ציטוט:
תגידי את לא עייפה? למה? כי כל היום את רצה לי בראש. ציטוט:
יג גם תיש שזה בכלל יגרום לה לרצות לאנוס אותך |
שלום בובה, אני מוכר אותיות, ושמתי לב שחסר לך "ז "
|
פשוט ליזרום אל תנסה להיות מי שאתה לא
ותאכלס פשוט ליזרום אחי הייתה לך חברה 8 חודש אחי לא יצאתה מהבישנות?! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אלה אם כן היא ממש חשובה לך וזה אבל אז הייתה ממשיך איתה לא יודע ניראה לי עקץ אותה חייב אחרת באמת באסה אחושרמוטה עדיף כבר ללכת לזונה יותר זול מכל היצאות האלה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
"רוצה להכיר את גולית שלי?" "מה זה אומר?" "70 עמה גובהו ו-20 עמה רוחבו..." |
ציטוט:
|
ציטוט:
חפש כוסיות עם חברים בבצפר שלך, ותקלוט שכמה מהחברים נראים כמו תחת. מה שאומר שרק הביטחון הוביל אותם לחברה שלהם וזה משו' שכל אחד יכול לפתח. (אם לא הבנת ת'פרנציפ שלי, בטחון זה הדבר היחידי שת'צריך) |
ציטוט:
אני יגיד את זה לזאת שעובדת איתי :lol: |
ציטוט:
תלחץ פה עכשיו חייבת להיות איזשהיא תשוקה לבנאדם, ואיך תהיה תשוקה עם הוא יראה כמו נעל? רק בגלל הדיבור? ובדר"כ זה הולך ביחד, מה הבעיה להשקיע בהופעה החיצונית? זה לא בושה. עם השיפור במראה החיצוני זה בא ביחד, יהיה שיפור בביטחון עצמי, יהיה שינוי בכלל של הבנאדם עצמו. |
אם זאת אחת בחדר כושר תגיד לה:
"יש לך 3 שניות להסכים לצאת איתי או שאני דופק לך ת'משקולת בראש". |
אם מישהו רוצה יש לכם פה את ספק המנושים!!! להזמנות נא לתאם מראש
|
עצה שלי תפסיק :bow: לבנות או לנסות לגרום להן לחבב אותך כל הזמן. אין דבר שבנות שונאות יותר מגבר פודל, חסר ביטחון ולא גברי. ההפך תרגיש שאתה הפרס שהן צריכיות להיות אלה שצריכות להוכיח את עצמן לך. לא צריך להראות כמו דוגמן בשביל זה, צריך ביטחון עצמי ולהגיד את הדברים הנכונים, והכי חשוב לעשות הכל לפי התנאים שלך לא שלה.
|
אם אתה רוצה להיתאמן אז הכי טוב רחוק מהבית... סע אם חברים לעיר אחרת תתחיל אם כל בחורה שתיראה, הצלחת? יופי, לא הצלחת? אתה עוזב את המקום ולא תיראה אותן יותר בחיים.
ככה תיצבור ניסיון אם טיפה השפלה לטווח הקצר ובלי השפלה ביכלל לטווח הארוך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל כן זה רעיון טוב :O הסיכויים שאני אראה את אותן בנות שוב יהיה קטן, וגם אם כן, למי אכפת :] |
ציטוט:
|
מהנסיון שלי שיצאתי המון עם בנות..ורוב הזמן אני עסוק עם בנות..תפנימו בנות אוהבות כסף..מכונית
חוץ מהפה והבטחון, כסף קונה הכל גם אם אתה לא יודע לדבר אז תחשבו על זה ועוד משהו בנות לא אוהבות גברים טובים זה לא עושה להם את זה איך שהוא הם נמשכות למניאקים |
ציטוט:
|
לא מבין את זה,
הייתה לך חברה 8 חודש לא? אחרי שאתה חופר במישהי צריכה להיעלם לך הביישנות... |
ציטוט:
פשוט גדול. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ