![]() |
מה אתה כוסית?!
תעשה פשוט אירובי משעמם לך בחיים אני לא מבין?! |
ציטוט:
הדבר הראשון שהוא יוריד זה נוזלים, מה שיגרום לירידה בנפח השריר, ורק אז שומן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אולי לא אולי כן תלוי במערך הנוזלים בגוף
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הוא יאכל 400 גרם פחממות ויהיה בגרעון קלורי המאגרים לא יהיו מלאים (אני מדבר על הכבד) כי הוא עדיין יהיה בגרעון והוא ישרוף יותר פחממות ממה שהוא צורך :book: ציטוט:
|
ממש רע לי
כבר לא אכלתי כמה ימים ואיבדתי משקל נמאס לי מהחיים האלה כבר |
יש לך הרבה חורים בהשכלה , במקומך במקום למות מרעב הייתי פונה לבעל מקצוע שיסדר לך קצת את הדברים בראש ויראה לך שאפשר להגיע לתוצאות גם בלי ללכת ראש בקיר.
|
שקלתי 77 לפני הדיכאון, עכשיו אני שוקל 74
|
ציטוט:
כל הכבוד אנורקסית שלי :unsure: |
ציטוט:
|
אני ממליץ לכולכם לנסות
דיכאון=דיאטה בטוחה |
אל תשכח דילדו
|
שמע זה לא טוב...ז באמת מוריד במשקל
גמני בקושי אוכל כי אין ממש זמן לאכול ולהתאמן וירדתי הרבה במשקל.. אבל אתה בהרגשה חרא כל הזמן..זה לא שווה את זה עדיף להיות שמן שמח מאשר רזה שכל הזמן בדיכאון אתה תרד בעוד הרבה דברים לא רק במשקל |
תרשו לי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
מה אתה אנורקסית?
נכון זה קשה לאכול מעט והלוריד משקל אבל תתמודד לא צריך להכנס לדכאון זה בטח לא יעזור לך אחי |
גרביל רוקד טנגו עם צ'ינצ'ילה
|
מה רע במשקל 74 ? אחי עזוב אותך להוריד במשקל חלאס תחייה כמו בנאדם לא צריך להיות כל כך מושלם ועם הדרך הזאת שאתה עושה הגוףף שלך לא יהיה יפה.
קיצור אחי תאכל בריא עם קצת נשנושים פה ושם ותחייה חיים בריאים וספורטיבים תהנה ממהחיים חלאס לסבול. |
ירדתי ל72
עוד 2-3 ק''ג ואני אצא מהדיכאון רואים? כולה שבוע וחצי |
תסלח לי אחי אבל תגיד לי מה אתה דפקט? מה זה 72 קילו מה אתה בחורה? זה משקל סבבה אל תרד יותר... תתחיל ליתאמן תתחטב תקבל גוף...
חשבתי כבר אתה 90-95 קילו חעחעחעח אחי תעבוד קצת על עצמך.... |
עכשיו אני 70
הדיכאון הסתיים :) בקרוב אחזור להתאמן |
אחי אתה חולה נפש ..
|
You are a freak man !
בטח איבדת את כל מסת השריר הקטנה שהייתה לך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חבל.
עכשיו אתה תעלה יותר ממה שהורדת. :\ ואז שוב תתחיל דיכאון ובמצב כלשהו אתה תגיע לתהלכי האנרוקסיה אם תמשיך ככה. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בן אדם דפוק אני לא מאמין
|
המטרה הייתה להרזות והצלחתי
מפה אני מתחיל לאכול כמו שצריך ואז כשאני אהיה בתוזנה נכונה, אני ארשם שוב לחדר כושר. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ