![]() |
חחחח עד היום יש סופרגול
|
איזה מרגש יאוו חחח :)
|
ציטוט:
SHASHA |
היו ימים טובים ימים טובים מאוד
|
ציטוט:
|
ואו איזה מערכת מטורפת לזיהוי זיופים הם השתמשו
|
מה עם סופרגול???????
|
ווואייי פוגים וסופרגול ופוקמיןן איזה כיף היה פעם אין דאגות אין בגרויות אין כלוםם !
|
יוווווו איזה נוסטלגיה אני לא מאמיןןןןןןן
וואי היו לי פול כאלה הייתי מרוויח מלא :):):):) גם פורפרות הייתה לי אחת סוסה הייתי שובר מלא ראשים |
אלבום האיסוף של קטנטנות
סתםםם לי היה ת'מחסנית הצהובה :p |
ציטוט:
|
היה גם משהו קולסטרון את זה הכי אהבתי לא זוכר בדיוקאיך זה היה אבל היה לזה נראה לי חוברת
אם למישהו יש תמונות שיעלה בשביל הנוסטלגיה..... |
ציטוט:
|
חחח איזה נוסטלגיה זה מהתקופה שהייתי כיתה ג'-ד' ככה חח
|
חחחחחח איזה פוסט
אני זוכר שפעם היו קלפים של סאדם חוסיין חחחחחח |
אךךךךךךךך איפה הימים של הפוגים שהייתי יותר למטה אם 10 פושטים מסריחים ואיזה פצץ שבור והייתי חוזר אם 2 מזוודות שחורות הבייתה :flowers:
סופרגול בכלל היה קטלני :boxing: |
אני אישית הכי זוכר את הגולות בשנת92-94 זה היה להיט:בומבילה,רגילית,בומבה,חלבית,שקופית,שומשומית,חל לית,קטינית,נחשית,אני זוכר שהיו מעמידים בומבילה יפה ואז לוקחים מלא צעדים ועושים קו וזורקים רגיליות ואם היית פוגע זה היה כמו אורגזמה, ואת הדבר הכי מדהים שיש שה-שה שלאיזה ילד נמאס מהגולות אז הוא מפיץ הודעה בבית ספר שהוא עושה שה-שה ואז זורק אותם לאוויר ומלא ילדים נאבקים ועטים על הטרף שלו.
פוגים וז'וז'ואים היה גם נחמד,גוגואים היה בכלל להיט היינו משחקים קרוב לקיר אייי איי אנוסטלגיה. |
איזה נוסטלגיה
למה לא הוספת גם בובות ברבי כולם אספו נכון ??:mellow: |
איזה גדולללל זה חח כן זה היה כיף להיות קטן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היה גם את קלפי אמפייר חח
|
קולולוש!!!!!!!!!!!! (ואז יש רצח המוני)
אני רק רואה את הפוגים אני מתחיל לשמוע צלילים ישנים ונוסטלגים פצצות.. הג'ולים האלה (חרצני משמש) בכלל העבירו אותי תקופה רעה.. הייתי טוחן משמשים עד קילקול כיבה כדי להוציא ת'חרצין |
יש מקומות שקראו לזה שה-שה.
וואי וואי איזה נוסטלגיות רצות לי עכשיו בראש. פוגים זה ללא ספק נוסטלגיה, אבל מישהו זוכר את המדבקות של "המוטרפים"?? שהיה צריך לאסוף מכסים של באדי כדי לקבל מדבקות זהב? "חבורת הזבל" מצלצל מוכר למישהו? http://www.yad2.co.il/Pic/200711/16/...1116231122.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedi...nstreasure.jpg מישהו זוכר את "קלסתרון המבוקשים"? זה היה אחד מאוספי המדבקות הכי מגניב שיצרו. לכל מבוקש צריך לאסוף 3 מדבקות שקופות כאלה ואז להדביק אחד על השני כדי להשלים את הקלסתרון, והיו מדבקות שהיה אפשר להשיג רק בתוך אריזות של חטיפים כאלה ששכחתי את שמם. אני זוכר שגם אספתי מדבקות של מונדיאל ארה"ב 1994 ואז כשהמונדיאל היה משודר ב-3 בלילה, הייתי רץ לחדר כדי להביא את אלבום המדבקות ולזהות את השחקנים והשמות שלהם, חחח. וואיייייי איזו נוסטלגיה. :happy: |
איזה מה עם ה ג'וג'ואים? Xd זוכרים?
|
פייי איזה זמנים :)
|
ציטוט:
|
יש גם תדברים שלא צריך בשביל כסף כמו מחבואים ותופסת צבעים או סטנגה או גע-גע-גע או חיי שרה, או החוג להתעמלות קרקע או הדני עם הגבינה מלמעלה ואיייי נוסטלגיה (איך נסחפתי חח)
|
ציטוט:
לא קלסטרון המבוקשים, היה שם 3 מקומות ולכל קלסטרון מאחורה היה פרס כדור פינג פונג וכאלה הפרס הכי גדול היה אופניים ולאף אחד לא היה תחלק האחורי :):):):) |
ציטוט:
אני זוכר את זה באנגלית .... |
ציטוט:
גם את המונח שה-שה! ניראה לי המציאו את זה בתקופה של הגולות:laughing: |
הייתי משחק פוגים, ג'וג'ואים, גולות וקלפים.. שלקים זה להומואים ;)
|
ציטוט:
|
איזה קטלני עם הגוגואים!
היו ת'אלה שעשו 30 בלטות ואף אחד לא הכניס לריבוע וכשמישהו הכניס כולם בכו...xd |
אני לא מאמין אבל את כל התמונות שהבאת עדיין יש לי בבית זרוקים באיזה מגירה בבית ואחי הקטן לפעמים משחק בהם.
היו תקופות חבר'ס,במיוחד eminemfan עכשיו שנזכרתי בשה שה אתה פשוט מתאר את זה בדיוק כמו שזה היה איזה ילד לוקח את כל החבילה של הקלפים שלו וזורק אותם מהקומה מעל או ממקום אחר ואיזה 100 ילדים בני 7-8 רבים על זה מכות |
הכי מסוכן היה השה שה של הגוגואים!
כמה עיניים יצאו! ואיזה חרא היה לשחק ואקום עם ילדים קטנים!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עד עכשיו איפה שהו זרוקה לי מזוודה של פוגים עם פצצים בדוק..
מי שרוצה למחירה :))) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ