![]() |
ציטוט:
|
Lol חחחחחחחחח
|
קשה להזכיר שם אחד, אבל יש כמה שנותנים השראה: דוריאן בימיו הגדולים וכמובן לברוני, והיום מרטינז ובראנ'ץ.
|
ציטוט:
דקסטר ג'קסון- הגוף המושלם. |
ציטוט:
*** לא רוצה להרוס תפוסט |
ציטוט:
זה רק פורוםhttp://www.israelbody.com/images/icons/icon12.gif |
ציטוט:
אני רק שאלתי למה אתה מגיב אחרי שאמרת שאתה לא תגיב יותר. |
ציטוט:
|
נרזנוי
|
ציטוט:
צודק וואלה פעם ראשונה שאני מסכים איתך עורך |
ציטוט:
וחוץ מזה אני לא מבין למה אמרת את זה, מה יוצא לך מזה אני לא מבין.... |
רוני קולמן פשוט אגדה עוד לא ראיתי אחד שמשתווה אליו...
ו-richard Jones רק בגלל שהוא חטוב בצורה מטורפת ויש לו גנטיקה הכי יפה שראיתי ובקיצור אם משלבים את שני הדברים האלו אז ראיתי את הגוף הכי יפה שראיתי כל החיים שלי :] |
ציטוט:
אל תיתבאס כושאלאמאמאמאמא של הפורום המעפן הזה מזה כמו צ'ט של נענע אתה מתרגש פה? גם אני אמרתי שאני לא אכתוב ואפרוש וככה וככה אבל וואלה.... באה לי מוזה עצבנית להישאר !!!! אז גלעד בנתיים פה ושיהיה לי חשק ללכת אני אלך ואז אחזור שוב למה אני עושה פה חגיגה וחפלות בפורום אבל מעל הכל פיתוח גוף זה אהבת חיי!!! |
תכלס, אנשים מתרגשים יותר מדיי מדברים שאומרים להם פה, וואלה זה כולה פורום ואני יגיד מה שאני רוצה למי שאני רוצה, אני לא רואה פה אף אחד ולא דופק חשבון לאף אחד.
גלעד, אם אתה עצבני או שיש לך איזה משהו להגיד, תקשר אליי ונדבר, או שתביא לי את שלך ונדבר, פעם אחרונה שדיברתי איתך עבר שנה, תגיד לי מה אתה חושב. ומה שנכון נכון, פיתוך גוף זה מה שמאחד אותנו בפורום הזה. |
יאלה מה ניהתם לי רגשנים כולכם?!
:):):):) זרמו עם החיים וכמו שאמרו פה זה ר-ק אתר.. |
ציטוט:
|
תכלס כולכם מפגרים או מה? :|
מזה הכרזתי שאני לא מגיב פה יותר מזה השטויות האלו... הכנסתי שאני לא נכנס יותר לשירותים ונכנסתי וואי וואי! כולה פורום מה עשיתם מזה תרגעו קצת... :mellow: |
אני רואה כולם הסכמנו על אותו דבד :ohmy:
ואללה זהו אין לי מה לחפש כאן יותר,ואין לי עם מי להיתווכח יותר,אני עוזב את הפורום http://www.israelbody.com/images/icons/icon9.gif :laughing: |
ציטוט:
|
איך, איך אף אחד לא אמר עדיין?!
ארנולד שוורצנגר האחד והיחיד.:bow: |
ציטוט:
אם אני אומר משהו אני עושה, יש לי מילה. |
ציטוט:
אתם סתם נלחמים עם עצמכם... |
לי אין דמות אחת אהובה. אני פשוט אוהב את כל משפחת הענפים הזאת שאנחנו מתעסקים בה ושואב מוטיבציה מכל ספורטאי טוב, גם אם זה במקרה מישהו אנונימי לחלוטין מהחדר כושר המקומי.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ