ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   רק 17 שנות מאסר לאב שהפך את בתו לשפחת מין! (https://israelbody.com/showthread.php?t=2614)

Leo 28-11-06 21:38

כן להרוג 5 אנשים ע"י ביתור הגופה או שיתוף פעולה ברצח עם זה פשע הרבה יותר חלש מלאנוס
איש אחד שמת זה טרגדיה ומיליון זה סטטיסטיקה הא?

Leo 28-11-06 21:40

מסתמן שהתקשורת היא בית המשפט היום הא?"

Night_Wolf 28-11-06 21:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
בני סלע עושה כותרות על זה שהוא ברח מהכלא , יש עוד 100000000 בני סלע בכלא

יותר מעצבן אנשים שחושבים שהם כ"כ חכמים ומה שהם לא מבינים אז או שהבן אדם השני פרימיטיבי או שהוא משחק אותה ____

לומר לך את האמת? אני בעד לירות במאנייק ברגע שרואים אותו , אבל אני נגד ההוצאות להורג מה זה משנה אם הוא מת או לא.

מה אתה מעדיף לראות הוצאה להורג פומבית על כל פשע
או שהמאנייקים האלה ילכו לעבוד באיזה מפעל+כלא בנגב כל החיים שלהם
ויווחו כסף לפצות את הקורבנות של האונס ( במקרה של הסיפור הזה הבת שתוכל לחיות לבד וכו' ) ואת החברה (מחשבים חדשים בבית ספר ,) ואת הסביבה ( לתת להם למחזר )

גם כן חושב את עצמיך חכם למה את גאידמק שאחרי למוות של יותר מ10,000 אנשים באנגולה מהנשק שהוא מכר לצבא שמה שהם הורגים כל מי שבא להם ועושה בומים בתקשורת על איזה תרומה קטנה ( יש אנשים שתורמים יותר אבל בשקט , ז"א יהדות ארה"ב)
[
וחבורה של אנשים כמוך רוצים אותו ראש ממשלה כי יש לו שם טוב , ובן אדם אחר שעשה מעשה הרבה יותר קטן שקשור לפחות מ100 אנשים רק כי התקשורת עושה עליו ספינים אתה רוצה להוציא אותו להורג ,
מזל שלא נותנים לאנשים כאלה להיות מנהיגים ראינו כבר מה הם יכולים לעשות עם השגעונות שלהם זה היתרון בדמוקרטיה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד לי פעם עבדתה במפעל שאתה יודע מה מרוויחים שם?!מה 2000 שקל בחודש יחזירו את הילדה אחורה בזמן והטראומה שניגמרה לה תעלם?!שום סכום כסף בעולם לא יעשה את זה !
ומה איכפת לי מה היה באנגולה שתיפול שם פצצת אטום תמחק הכל,אנחנו חיים במדינת ישראל שכחתה ולא באנגולה ופה אנשים כמו בני סלע לא מענין אותי אם יש כאלה בכלא או שהם ברחו צריכים ללמד לקח!למה הבני זונות האלה חיים בכלא הרבה יותר טוב מאשר שהם חיים בחוץ אתה יכול להיות בטוח!,בלי עבודה ובלי פרנסה רק אם איזו שורה להסניף ואם סריטת חרמנות פדופילית זה החיים שלהם בחוץ!!
ואיך אתה בורח לנושאים אחרים שלא קשורים בכלל יהדות ארצות הברית ???דמוקרטיה ?!WTF?!?!?

זיינתה לכולם תשכל אני מקוה שבני סלע או מישהו מהשורה שלו יפגש איתך ואז ניראה מה תגיד ומה תגיב!

עד אז אין לי שום דבר להגיד לך חוץ ולהזדיין לי מהרשתית למה אני מתחיל להיתעצבן עלייך

OMRI-TURBO 28-11-06 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
כן להרוג 5 אנשים ע"י ביתור הגופה או שיתוף פעולה ברצח עם זה פשע הרבה יותר חלש מלאנוס

לא הבנתי על מה אתה מדבר בכלל איזה מיליון?
וכן אבא שאונס את הבת שלו במשך שנים מאז שהיא תינוקת מגיע לו עונש יותר חמור מרוצח, הנשק שהוא עשה לה הוא בדיוק כמו רצח רק יותר גרוע כי היא צריכה להמשיך לחיות.

P-a-n-1-c 28-11-06 21:45

צריך לירות בו אנ'לא מבין למה המדינה (=אני ואתם) צריכה לבזבז כסף על הבן :):):):) הזה?

OMRI-TURBO 28-11-06 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
מסתמן שהתקשורת היא בית המשפט היום הא?"

מה הקשר התקשורת? התקשורת היא שמאלנית וליברלית, שמאל=ליברליזם, ליברליזם = עונשים קלים מאוד לפושעים ושליחתם לטיפול נפשי במקום להענשה רצינית.

OMRI-TURBO 28-11-06 21:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
צריך לירות בו אנ'לא מבין למה המדינה (=אני ואתם) צריכה לבזבז כסף על הבן :):):):) הזה?

אשכרה!
בעקרון אם לא להרוג אותו אז לפחות לכרות לו את הזין, סירוס כימי זה פשוט עונש לא מספיק טוב.

Night_Wolf 28-11-06 21:57

מה שהכי מרגיז אותי בLeo הדפקט הזה,שהוא מהאנשים שאוהבים ללכת אם הראש שלהם בקיר הוא אם הדיעות שלו חושב שהוא איזה פוליטיקאי גאון מה שהוא לא מבין חחחחח שאם בני סלע או כל פסיכופט אחר מהסוג הזה יראה אותו ברחוב הדבר היחיד שיענין אותם זה התחת שלו ואחרי שיאנסו אותו והוא יקבל טראומה אולי הוא יקבל על הדרך קצת שכל גם...כל מדינה שיש בה עונש מוות אחוז הפשע שם הרבה יותר נמוך מישראל,שלא לדבר על זה שבישראל אחוז הפשע בקרב נוער הוא בן הגבוהיים בעולם וזה עוד יותר מצער שילדים הופכים להיות פושעים עוד לפני שהם הופכים להיות מבוגרים..:disgust:

OMRI-TURBO 28-11-06 22:02

כן, זה הכל תוצאה של מערכת המשפט הליברלית.
הם עסוקים מדי בלהתחשב בזכויות של הפושעים מאשר להעניש אותם.
תשמע ניראה מה LEO הזה יגיד אם מישהו חס וחלילה יאנוס את הילדה שלו בדרך לבית ספר, אני בטוח שהוא ידבר אותו דבר, כן בטח.:jockey:

Leo 28-11-06 22:07

סעמק אין לי כוח להתווכח איתכם יותר.......

זאב לילה יקר , קודם כל תלמד לדון בנושא כמ בן אדם ולא כמו איזה ערס שרב מכות ברחוב אחרי זה אולי גם יהיה לך השפעה מסויימת על נושאים כאלה ואחרים

והליאו הזה ירה בו בראש , אבל החוק זה לא קוף שפועל מהתחת שלו ומהעצבים יש דבר כזה קוד מוסרי וזה שלב מעל לצדק רחוב שחבורה של אנשים מתעצבנים והולכים לנקום .

ואתה עומרי מה תעשה אם תגדל לך ילדה סכיזופרנית שבגיל 13 תתעצבן עליך שאתה לא נותן לה 100 שקל על _____ ואז היא תלשין עליך במשטרה בהם יעשו לך הוצאה להורג בלי משפט כמו שאתה מתאר?

...

ענוש צריך להיות פרופורציונלי לפשע , כבר ראינו לאן מגיעות תרבויות שבהן אנשים כמו עומרי הם הכלל , (אפגניסטן ף ערב הסעודית איסלאם , וכו' )

Gamerrrrr 28-11-06 22:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

את מי זה מעניין אנגולה תסלח לי?? אותי מעניינת מדינת ישראל, הלאום הישראלי וממש לא אכפת לי ממלחמות הכושים שם.

אונס יותר גרוע מרצח, כי אתה בעצם רוצח מישהו והוא נשאר חי

OMRI-TURBO 28-11-06 22:09

חחחחחחחחח אנגולה!
בדיחה טובה.:1eye: :1eye: :1eye:

Gamerrrrr 28-11-06 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
כן, זה הכל תוצאה של מערכת המשפט הליברלית.
הם עסוקים מדי בלהתחשב בזכויות של הפושעים מאשר להעניש אותם.
תשמע ניראה מה LEO הזה יגיד אם מישהו חס וחלילה יאנוס את הילדה שלו בדרך לבית ספר, אני בטוח שהוא ידבר אותו דבר, כן בטח.:jockey:

מערכת המשפט הליברלית?? הלוואי וזה היה מסתכם שם....לצערי החברה הפתוחה לכל דיעה של אפילו לפושע יש זכויות פגע בנו. היום משתלם להיות פושע, בכלא אתה מקבל ארוחות, מיטה, אתה יושבים עם חברים לעסק, הרי כולם יושבים בכיף ומעשנים ויש להם טלפון והאוכל עשיר וטעים, "אז מה אם הם רצחו?? אז מה אם הם אנסו?? הם לא בני אדם??!?!"

OMRI-TURBO 28-11-06 22:11

באירופה היו שיטות טובות יותר להתמודד עם כאלה אנשים.
אני חושב שאת השיטות הכי טובות לטיפול המציאו הקטולים אם אתה יודע למה אני מתכוון:jockey:

Gamerrrrr 28-11-06 22:13

ציטוט:

באירופה היו שיטות טובות יותר להתמודד עם כאלה אנשים.
אני חושב שאת השיטות הכי טובות לטיפול המציאו הקטולים אם אתה יודע למה אני מתכוון:jockey:

אינקוויזיציה?? :1eye:
"אתה נוצרי??לא?!? טוב תורידו לו אוזן או משהו, אתה נוצרי כבר?? עוד לא??? טוב שמן רוצח למכנס צ'ופ צ'ופ יש עוד איזה 70 יהודונים להיום"

Leo 28-11-06 22:14

טוב פרשתי מזה סתם קללות אני יקבל פה , מזל שאף אחד מכם לא יגיע לעמדה של כוח

OMRI-TURBO 28-11-06 22:14

דרך אגב הפאגנים זכו ליחס גרוע יותר, ליהודים למשל היתה אפשרות להתנצר, לפגאנים בהרבה מקרים זה היה ישר מוות.

Leo 28-11-06 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אינקוויזיציה?? :1eye:
"אתה נוצרי??לא?!? טוב תורידו לו אוזן או משהו, אתה נוצרי כבר?? עוד לא??? טוב שמן רוצח למכנס צ'ופ צ'ופ יש עוד איזה 70 יהודונים להיום"

זה הספרדים.
האינקויזיציה הרומית הייתה דיי שקטה בעסק בשאר אירופה לה הייתה אינקווזיציה ,
חוץ מזה אצל הקתולים אתה בערך אמור לקבל חמלה מהאלוהים או משהו ולהתוודא על העסק , הענישה זה העניין של הממשלה

OMRI-TURBO 28-11-06 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
טוב פרשתי מזה סתם קללות אני יקבל פה , מזל שאף אחד מכם לא יגיע לעמדה של כוח

מזל או חבל?

OMRI-TURBO 28-11-06 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
זה הספרדים.
האינקויזיציה הרומית הייתה דיי שקטה בעסק בשאר אירופה לה הייתה אינקווזיציה ,
חוץ מזה אצל הקתולים אתה בערך אמור לקבל חמלה מהאלוהים או משהו ולהתוודא על העסק , הענישה זה העניין של הממשלה

:ph34r: :ph34r: :ph34r:
הספרדים הם קטולים

Night_Wolf 28-11-06 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
סעמק אין לי כוח להתווכח איתכם יותר.......

זאב לילה יקר , קודם כל תלמד לדון בנושא כמ בן אדם ולא כמו איזה ערס שרב מכות ברחוב אחרי זה אולי גם יהיה לך השפעה מסויימת על נושאים כאלה ואחרים

והליאו הזה ירה בו בראש , אבל החוק זה לא קוף שפועל מהתחת שלו ומהעצבים

השפעה על נושא?!חחחחחחחחחחחחחח
אתה זה שחותר מהנושא של אונס קטינה לאנגולה ולבולשיט שלא מענין אף אחד פה רשמתי לך כבר שבאנגולה תיפול פצצת אטום זה לא מענין אותי כלל וכלל אני אפילו יגיד בישבילך אמן :jockey:

והדיעה שלי לא צריכה להשפיע על בן אדם אם דיעות פסיכיות כמו שלך,וזאת גם לא המטרה שלי אני הבאתי את הדיעה שלי בדיון הזה והדיעה שלי שאנשים כמו בני סלע לא מגיע להם לחיות בכלל ועובדה שהם כלכך שנואים שאפילו בכלא הם יושבים בבידוד ועוד דיעה שהבאתי בפורום שאתה פסיכי ולא יודע איפה הוא חי!
וערס שרב מכות ברחוב חחחחח ? תקרא לי איך שאתה רוצה אני בן אדם שאוהב לצחוק ולהיות סחבק אם כולם ומכבד את כולם בפורום הזה!
אבל שאני רואה דפקטים כמוך שמצוטטים פושעים ונותנים להם היזדמנויות או שחושבים שאנחנו "רוצחים" ושאנחנו "רעים" כי אנחנו יורים על הפלסטינים המסכנים קצת כי הם שולחים אלינו מחבלים אז אני יגיד עלייך בידיוק מה שאני רוצה ויצא עלייך בפול גז!
ובו נחזור לנושא שלך של הדמוקרטיה אם כבר העלתה תנושא הלא קשור הזה.."חוק זה לא קוף שפועל מהתחת שלו מעצבים"?,חבל שאת החוקים במדינת ישראל כותבים בגן החיות ...

יאלה תעבור לגור באנגולה
להיתראות :diractor:

Leo 28-11-06 22:18

ציטוט:

:ph34r: :ph34r: :ph34r:
הספרדים הם קטולים

כן אבל הם לא רוב מוחלט שאפשר לומר שהקתולים עשו את זה , הקתולים רובים היו דיי פציפיסטים בעסק , כל העינויים היו של הממשלה :>

אפילו גליליאו איך שקוראים לו זכה למאסר בית ולא הוצא ממנ וכלום בחקירות למרותזאת קודמו הספרדי לא זכה ליחס איל לומר , טוב...

Night_Wolf 28-11-06 22:20

ציטוט:

מערכת המשפט הליברלית?? הלוואי וזה היה מסתכם שם....לצערי החברה הפתוחה לכל דיעה של אפילו לפושע יש זכויות פגע בנו. היום משתלם להיות פושע, בכלא אתה מקבל ארוחות, מיטה, אתה יושבים עם חברים לעסק, הרי כולם יושבים בכיף ומעשנים ויש להם טלפון והאוכל עשיר וטעים, "אז מה אם הם רצחו?? אז מה אם הם אנסו?? הם לא בני אדם??!?!"

:):):):) אתה שוכח דבר אחד חשוב לציין אחי היקר!
שהיום בחלק מהבתי כלא בחצר יש גם מיטות בנצ'פרס ודמבלים כדי שהאסירים יוכלו להפוך להיות בודיבילדרים ושלא ישעמם להם ..כמו הסרטון שמישהו לא ממיזמן העלה על תחרות פאוורליפטינג שהייתה בכלא שהאסירים התחרו בה...:jockey:

Leo 28-11-06 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
שהיום בחלק מהבתי כלא בחצר יש גם מיטות בנצ'פרס ודמבלים כדי שהאסירים יוכלו להפוך להיות בודיבילדרים ושלא ישעמם להם ..כמו הסרטון שמישהו לא ממיזמן העלה על תחרות פאוורליפטינג שהייתה בכלא שהאסירים התחרו בה...:jockey:

אז אתה לא מסכים איתי שבמקום משקולות הם צריכים להרים חומרי גלם לייצר דברים נגיד לבתי ספר וכו'?

Gamerrrrr 28-11-06 22:21

ציטוט:

ד"ר אלון העלה :)

ובקשר לליאו והחשש שאנחנו נגיע לעמדות כוח..............יש עוד כמה שנים אבל אל תדאג :jockey:

OMRI-TURBO 28-11-06 22:22

בכל אירופה בין אם זה האמפריה הרומית, או תקופת הצלבנים והתנצרות מערב אירופה ההמרה של הדת היתה בעזרת החרב, לא תתנצר זה הסוף שלך.
רוב היהודים שנהרגו במסעות הצלב נהרגו ע"י העמים המערב-צפון אירופאים.

VoRteX 28-11-06 22:22

כיום הפושעים הגרועים ביותר מתרגלים לחיים בבית כלא, יש כאלה שנהנים מהטבות שונות שם, פשוט לא יאומן איך לחלאות המין האנושי נותנים לקיים חיים נורמלים בתוך הכלא במקום לכלוא אותם בחדר מטר על מטר עם ארוחה וחצי ביום, בלי שירותים ומקלחת.

Night_Wolf 28-11-06 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
אז אתה לא מסכים איתי שבמקום משקולות הם צריכים להרים חומרי גלם לייצר דברים נגיד לבתי ספר וכו'?

לא!!! למה שהאסירים הזבלים האלה יקבלו עבודה?במקום שכל המובטלים במדינה יקבלו???שכל העולים החדשים שבאים למדינת ישראל כדי להיות חלק מעם ישראל ואין להם פרוטה שימצאו עבודה צנועה וירוויחו את הלחם שלהם ביושר במקום לשבת באיזה חור בלי שום דבר לאכול?למה שהאסירים יקבלו מה שלא מגיע להם?!?!??!:diractor:

OMRI-TURBO 28-11-06 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

כן, זה מה שיעשו כל הפושעים האחרים, עבודות כפייה.(ללא תמורה)
אלה שיעשו פשעים חמורים יצטרכו להענש בצורה ברוטאלית ששווה את הפשע שעשו.

Leo 28-11-06 22:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
כיום הפושעים הגרועים ביותר מתרגלים לחיים בבית כלא, יש כאלה שנהנים מהטבות שונות שם, פשוט לא יאומן איך לחלאות המין האנושי נותנים לקיים חיים נורמלים בתוך הכלא במקום לכלוא אותם בחדר מטר על מטר עם ארוחה וחצי ביום, בלי שירותים ומקלחת.

אז במקום להתווכח בקללות עלי תסכימו שצריך להפוך אותם לפרודוקטיביים (בצורה מסויימת)

Gamerrrrr 28-11-06 22:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
כן אבל הם לא רוב מוחלט שאפשר לומר שהקתולים עשו את זה , הקתולים רובים היו דיי פציפיסטים בעסק , כל העינויים היו של הממשלה :>

אפילו גליליאו איך שקוראים לו זכה למאסר בית ולא הוצא ממנ וכלום בחקירות למרותזאת קודמו הספרדי לא זכה ליחס איל לומר , טוב...

קתוליים פציפיטים??? קתוליים הם הזרם האדוק ביותר!! אתה לא שמעת אף פעם על ארגון הIRA?? או RIRA?? או PIRA?? או ULA?? ככול שאני מתקדם ככה התנועה הטרוריסטים קרובה יותר לדת הקתולית

Leo 28-11-06 22:26

ציטוט:

לא!!! למה שהאסירים הזבלים האלה יקבלו עבודה?במקום שכל המובטלים במדינה יקבלו???שכל העולים החדשים שבאים למדינת ישראל כדי להיות חלק מעם ישראל ואין להם פרוטה שימצאו עבודה צנועה וירוויחו את הלחם שלהם ביושר במקום לשבת באיזה חור בלי שום דבר לאכול?למה שהאסירים יקבלו מה שלא מגיע להם?!?!??!:diractor:

מי אמר שישלמו להם בתמורה, זאב לילה

גיימר , לא ממש , אני רק אמרתי מה שאני וכר בערך מערוץ ההיסטוריה

Night_Wolf 28-11-06 22:26

ציטוט:

ד"ר אלון העלה :)

ובקשר לליאו והחשש שאנחנו נגיע לעמדות כוח..............יש עוד כמה שנים אבל אל תדאג :jockey:

הלו איתי שלא תשכח אחי איפה אנחנו נמצאים...קודם אולימפיה אחר כך עמדת כוח!
בידיוק כמו ארנולד:jockey:

VoRteX 28-11-06 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
אז במקום להתווכח בקללות עלי תסכימו שצריך להפוך אותם לפרודוקטיביים (בצורה מסויימת)

קודם כל לא קיללתי אותך ולדעתי Night Wolf עשה טעות שהוא "נפל" עליך ככה למרות שאני יודע שהוא בחור טוב...
וכן בהחלט אפשר לנצל את הפושעים היטב, אבל לא לתת להם להנות, לאחר שהם רצחו\אנסו לך תדע מה הם עשו.
לדוגמה: רוצחו של ראש ממשלת ישראל - יגאל אמיר, זכה להתחתן, ואולי בקרוב יהיו לו גם צאצאים.

OMRI-TURBO 28-11-06 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

להפוך את כל האסירים הרגילים לעבדי כפיה,ללא שום תשלום ותמורה חוץ מפרוסת לחם ומרק(בלי חלבון אפילו):jockey:
ובקשר לפושעים הפסיכופטיים, להעניש אותם בצורה אבסולוטית שמשם אין דרך חזרה, הרי ברגע שפושע סיים לרצות את עונשו הוא משתחרר, ולפעמים בורח.

Night_Wolf 28-11-06 22:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
מי אמר שישלמו להם בתמורה, זאב לילה

אתה שוב פעם לא מבין!
למה להביא להם בכלל משהו לעשות?מה לא הבנתה שלא מגיע לחלאות האלה לחיות !
למה להביא להם פתרון של בעיה שלא קשורה אליהם תקרא תהודעה הקודמת שלי שוב פעם :diractor:

OMRI-TURBO 28-11-06 22:28

מתחיל באנדי! :diractor: :diractor: :diractor:
נדבר עוד חצי שעה.

VoRteX 28-11-06 22:29

חחחח משהו לא הכי קשור אבל הרג אותי:
http://eli-hai.com/ManHunt/beni.png
(זה בני סלע בתמונה)

Night_Wolf 28-11-06 22:30

ציטוט:

מתחיל באנדי! :diractor: :diractor: :diractor:
נדבר עוד חצי שעה.

איזה ערוץ זה אחי ?!?!!
(יש לי יס)

OMRI-TURBO 28-11-06 22:31

ציטוט:

איזה ערוץ זה אחי ?!?!!
(יש לי יס)

:):):):) זה רק בהוט, כמו כל התוכניות הטובות.
כל יום, 3 פעמים ביום.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ