![]() |
ציטוט:
|
התחלה:משקל 56
עכשיו: 62.7 |
לפי מה שמספרים פה המטרות שלי ראליסטיות מאוד... תודה
|
התחלתי מה50 קילו עכשיו אני 75...
|
20 קילו בשנה
|
כול מטרה היא ריאליסטית אם עובדים עליה ולא יושבים וחושבים אם היא אפשרית.
|
אני היתי שוקל 35 בכיתה ז' ליפני שנתיים כן היתי רזה ונמוך 1.39 היום אני כיתה ט' בן 14 שוקל 50 מטר 60
|
התחלתי ב58, כעבור כ4 שנים אני עכשיו 90+.
|
אני תוך שלוש חודשים וחצי הצלחתי לעלות 10 קילו של שרירים וירדתי אחוז שומן אחד ....הגעתי למשקל 68 ...בטוח תגידו שזה קצת לא נורמאלי אבל עבדתי על זה יום ולילה והגעתי למה שאני רוצה
|
אגב ....7 וחצי אחוז שומן
|
התחלתי 48-49 שנתיים וחצי לא ידעתי כלום מה אני עושה! הגעתי ל63 כבר שנה עם תזונה והכל משקל 86 167-168 גובה זהו:-)
|
חודשיים עליתי מ67 והיום נשקלתי אני 77 :)
היום סיימתי חודש מאז שהתחלתי לחיצת חזה עם מוט והתחלתי עם 5קילו כל צד וזה היה לי קשה והיום סיימתי עם 28 קילו כל צד(תוך חודש) :) מרוצה מאוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחח שיוו אני לא מאמין למה לא מאמינים לי מה לא הגיוני פה??? למה שאני ישקר בכלל
ודרך אגב ברור שה10 קילו שהעלתי לא של שריר כן? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחרי 6-7 חזרות אני מקבל תמיכה
נ.ב. אני מתאמן 8חודשים,וחודש במוט |
אני דוחק כרגע 125 קילו 5 חזרות,ועד לפני חודשיים וחצי הייתי דוחק 105 קילו והייתי ממש מתאמץ..והיה מישהו ששמר עלי מאחורה :jockey:
RM1 לא רלונטי בישבילי אני לא בודק את הכוח שלי בחדר כושר אני בא מתאמן בישביל בודיבילדינג ושותה תאופטימום קרם עוגיות הקטלני הזה יורק על כולם בחדר כושר והולך הבייתה D: |
חה חה חה
|
ציטוט:
גבר הייתה מת להרים רבע מהמשקל שאני מרים ואצלי החזה זה השריר שהכי קשה לי לפתח אותו,אז תחשוב לשניה שאני בא לחדר כושר שלך ועושה מימך בדיחה אם אני יתאמן גב או רגליים או כתפיים או ידיים |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א בקשר לבייספס זה הגיוני שבמוט ישר התנועה קשה יותר מבמוט W ושאני עובד אם המוט הישר אני מרים פחות משקל אחי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אני לוקח עכשיו "free motion" זה מאוד עוזר לי נגד הכאבים וכמובן אני עושה תתנועה נכון אז בכלל:) |
ציטוט:
אני בחיים לא יזלזל בהתקדמות של מישהו :disgust: |
ההבדל המשמעותי בין מוט אולמפי למוט W הוא שבמוט W הזרוע משא הרבה יותר קצרה, כלומר התנגדות יותר קטנה. ההתנגדות הרי מורכבת לא רק מהמשקל שאותו אתה מרים, אלא גם מהמרחק של המשקל מהנקודה בה הידיים שלך נמצאות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני פשוט חשבתי ש"חהחהחה" שלך היה בא בקטע של סטאלבט |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אוהב את זה בתור תחביב ואם מישהו שואל מה המצב שלי אני אומר לו בידיוק איפה אני עומד. ולא הבנתי למה רשמתה חה חה חה? |
ששאלו אותי אם אני מקבל תמיכה ואמרתי כן שאני עושה ככה וככה משקל ומהחזרה השישית בערך אני מקבל תמיכה.
אתה הגבת ואמרת שאתה עושה משקל ככה וככה ומקבל תמיכה אוכל עוגיות ויורק על כולם במכון כושר.היה נישמע סתם הערה צינית,לא חשוב בכל מקרה :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ