![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
האמת שעוד לא ראית במלואו :wiggle:
|
ציטוט:
http://img160.imageshack.us/img160/2756/29007317ms0.jpg על מה אתה מדבר רואים הכל,איזה שיער נדיר וגם כתפיים חריפות |
דוגרי אחי יש לך אחלה פנים גם קרחת מתאים לך אבל תעשה מה שבראש שלך .
|
השיער של האיתיופים הכי מצחיק. בד"כ נראה כמו שיער ביצים מצוי, או כמו הסקוצ' הזה שמנקים איתו סירים. :laughing:
|
ס''כ שער ..
כאילו אתה הולך לעשות ברית , תן בגאלח ופנק אותנו בעוד קוביות :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ראינו כמו שביל של שלשול בדרך לשירותים, ושמה ראינו רק את הבגד ים והנעלי בית שלו בשלולית של ארטיק מוקה-שוקו. |
ציטוט:
ראיתי פעם בערוץ המדע. :jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ניראה לי שלאקלים יש השפעות על השיער,לאמא שלי היה פעם שיער חלק ושהיא עלתה לארץ הוא נהיה ליפה כזאת,גם שתי דודות שלי שבאו לארץ לביקור של שבועיים,לא זהתי אותן בכלל,מיקודם היה שיער ממש חלק ואחרי זה ג'יפה ליפה כזאת,אבל שהן חזרו זה חזר בחזרה
|
ציטוט:
|
אז אני אמור לך שלאמא שלי היה שיער חלק,היא הגיע לארץ והוא התפקשש כזה... גם ככה זה אצל אחים שלה
|
יאללה עשיתי קרחת, נראה רוצח, מפחיד....... אבל אין בזה יופי.... שיער זה פשוט דבר יפה.....
יאללה לילה טוב מחר תמונות אני הולך לקרוע למישהי תצורה עכשיו ואז התנזרות עד שנה הבאה ;) |
וואלה אל תגלח..
תעשה קצוץ גילוח תאכלס זה מכוער |
ציטוט:
|
תעשה למה לא? אתה גבר ....מקסימום תגדל חזרה מה בעיה
|
אה כבר עשיתה , חח תתחדש
|
אל תעשה אחי
תשאיר שיער יותר יתאים לך שמע לי אתה לא בן אדם מכוער בלי שיער לא יחמיא לך,אתה נראה כמו רצח. |
יללאה סוף סוף באמת קיבלתה תמראה הגברי :d חחחחחחח יפהלך !
|
לא חשוב מה תעשה בשיער, אני תמיד אאונן עליך בסתר.
שדיברת על תחרות, דיברת על להתחרות בארץ נכון? |
ציטוט:
|
על מה בדיוק אתה הולך להתחרות ? לך לדגמן הלבשה תחתונה או משהו, אתה עילוי גנטי :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שיהיה בהצלחה. |
אני אומר אל תעשה.
למרות שאני חובב גלח, אם היה לי שיער כמו שלך לא הייתי עושה :] |
בלי להעליב ובשיא הרצינות, הדבר הראשון שעלה לי בראש כשראיתי את התמונה זה ניו נאצי... החלטה שלך, תעשה מה שנוח לך.
|
ציטוט:
|
ברור שלא בארץ שלא נוכל לראות את הפוטושופ האגדי:flowers:
|
תגלח....
לא יפה? אחרי שבוע גודל |
נו , תשים תמונה! מעניין איך יצא.
|
אני אומר לך על זה..
מתאים לך! |
בחיים איש צריך לנסות הכול!.תעשה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ