![]() |
ציטוט:
קודם כל תגיד מה הRM 1Aשלך.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מחר אני ירשם היום פשוט המאמן אמר לי אחרי שהוא ראה אותי לוחץ חזה הוא שאל אותי עם אני רוצה להשתתף בזה ... |
לך על זה אחי :) בהצלחה
|
ציטוט:
|
בלי להעליב, לפי התמונה שלך בצד כמעט בלתי אפשרי שאתה לוחץ חזה 100 קילו ל8 חזרות נקי בלי ספוטר.. אבל מה אני אגיד, אי אפשר לדעת..
|
לא בטוח
אני אתן לך תשובה יום יומיים לפני התחרות :) |
ציטוט:
אם אתה הולך להשתתף, אני ממליץ לך להתחיל לתרגל טווח חזרות הרבה יותר נמוך מ-8 (לעשות אפילו אימונים של חזרה אחת) ולעלות משקל בהדרגה, כי אתה לא תדע מאיפה ה-120 קילו יפלו עליך פתאום (תרתי משמע). |
ציטוט:
חחח כן אני עושה עד החזה חזרה מלאה ... כן צריך להתחיל לנסות את הRM 1 שלי ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז הקטגוריה של 80-90 יש כנראה תוצאות גבוהות יותר אבל לפי מה שאני זוכר זאת הייתה קטגוריה ממש חלשה ואי לא זוכר אם היה בכלל מתחרים הקטגוריה הזאת אבל אי אפשר לדעת מה יהיה השנה בהצלחה בכל זאת אין לך מה להפסיד לפחות תצבור ניסיון לתחרויות הבאות אני גם מתכנן להתחרות בקטגוריה של 90 עד 100 |
כולם לבוא יהיה שמח!!
|
ציטוט:
אבל הוא לא ישתתף בתחרות . |
ציטוט:
|
ציטוט:
ויש גם מתחרה שזכה במקום השני באליפות עולם אבל הוא פרש . |
ראיתי את ההודעה וחשבתי להשתתף אבל אחרי שקראתי את התגובות שלכם החלטתי לחסוך לעצמי את הפאדיחות...
חבל שלא משדרים כאלה דברים בטלוויזיה. אולי מישהו יהיה צדיק יצלם ויעלה לאינטרנט? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עבר את ה 170 מזמן ד"א הוא בן 17 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
Rosh Killer מה ה-rm1 שלך?
|
ציטוט:
85 קילו דוחק 170 :ohmy: |
ציטוט:
|
הלוווווווווווווווווו
לא יעזור לכם שום דבר חבר'ה!!! תחכה לכם הפתעה בתחרות :boxing: אסיד יא זלמי אתה מספר 1!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כמה דוחקים בקטגוריות (בנוער) עד 90 ועד 100?
|
עד מאה אולי תכנס עם איאל חסון ..תלוי בכמה הוא יחליט ..אם יכנס ל110 או 100
קיצר אם נכנס למאה אז הוא ידחק לפחות 280 |
ציטוט:
עד 100 בנוער דוחקים יותר מ140 ק"ג? |
ציטוט:
עבר 170 והוא בן 17 משקל גוף 85 קילו,אז מה אתה שואל אם בנוער עוברים את ה140 ?http://www.israelbody.com/images/icons/confused.gif |
ציטוט:
ולפי מה שידוע לי אז כן יעברו את ה140 אני גם בקטגוריה הזאת ואני עובר ת140 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם אתם שואלים אותי.. אז אלה שמשתמשים בחולצות לחץ בכלל לא מרשימים כי הם לא מביאים את הכוח האמיתי שלהם.. כי מישהו יכול גם למשל להפסיד להם בגלל שהוא בלי חולצת לחץ ומי שניצח אותו עם חולצת לחץ.. אם זה כבר מקצועני כמו ברמה של איאל חסון אז זה כבר משהו אחר..
|
ציטוט:
לפי מה שאי חושב ולפי מה שאני ראיתי בתחרויות ..היו אנשים שהיו עוברים את ה150 בקלות ואז לפעמים שאתה לא רואה את אותם נשים בתחרות אז היתי אומר לך ללכת ולנסות .ואם זה תחרות ראשונה שלך אז אל תבנה על מקום ראשון למה זה תחרות ראשונה וסלימאן סאבה לא משתתף; |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ