![]() |
תומך בגזען, אה? כנראה שלא מתחשק לכם לקחת קצת אחריות ולהיזכר במה שכתבתם על האשכנזים. אשכרה ילדים קטנים ששוכחים מה הם עשו לפני 5 דקות. "שכנטוז מזדיין", "אמא שלך זה", "אמא שלך ככה"...
לכם מותר ולי אסור? אוקיי... לפחות אני יכול להתבטא כמו בן אדם - להבדיל מכמה מה"גאונים" כאן ולא מאיים במכות על כל בן אדם שני. שלום ולא להתראות. |
ציטוט:
אם באמת זה שטויות מה שהוא אמר ,אז זה לא היה אמור להעלות שום דיון, אבל כנראה שזה משקף טיפה אמת אז בגלל זה קפצתם? |
הפורום הגיע לשפל, סתם חופרים בשכל כל היום.
|
ציטוט:
פמלי ג'ים זה חדר כושר לכוסיות (מצטער אם פגעתי במישהו) |
ציטוט:
אבל נשמח לצחוק אם תחזור אחרי שבוע לכתוב פה :wub1: |
חלאס באמת זה ס''כ פורום
כל אחד פה לוקח ללב כאילו אתם נשואים 8 שנים יאללה עזבו עברנו את זה !! |
ציטוט:
דאס וידניאה חחחחחחחחח רשמתי נכון לפחות לפני שאתה עוזב?:laughing: |
can't we all just get along
חח אתם קרועים פה לגמרי כולם יהודים ומחפשים את השונה לא מבין למה בכלל יש מי שלוקח תמיד את הצד השלילי של אדם כזו או אחר וישר מכליל את כל העדה שאליוו הוא משתייך אלימות מילולית או פיזית הינה בורות וחוסר היכולת של הפרט להתבטא לדעתי סגור את הפוסט מיצא את עצמו |
ציטוט:
מי לוקח ללב אח שלי בנתיים אני יכול להגיד לך שאני לא מפסיק לצחוק פה :laughing: :boxing: :flowers: |
גלעד אתה לוקח את זה יותר מדי לרמה האישית, הבנאדם צודק..
|
ציטוט:
|
גלעד אחי זאב הלילה, עזוב ת'בנאדם, סה"כ אנטון בנאדם נפלא לדעתי ונכס לקהילה. זה שאתם קצת בדעה שונה לא אומר שאתם צריכים לריב.
|
יאללהההה סולחהההההההההההה!!
או שלא? |
טוב שמעו שמעו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:laughing:
לא רבתי אם אדון אנטון המכובד והניכבד תפנימו את זה !!!!!:diractor: קצת יצאתי עליו בגלל שהוא צוטט את FAT הדרעק הזה שהעליב אותי ואת חלק מהפורום ועיצבנתי אותו ביג דילללללללל מי ישמע אז נעלב כוס עמו כולה פורום חחחחחחחחחח לא מבין מה הקטע של הריגשי הזה פה אני אישית לא מפסיק לצחוק:) יאלה זזתי מפה :boxing: סלאמת:bye1: |
גלעד מחר אימון גב תזכור להביא נבוט לרדת למקלחות
|
ציטוט:
כן כן לבני זונות מיכה אמר לי שיצאתי מהחדר כושר מחר אני בא לעשות ביקורת אמרתי לו בוא תעשה בכייף חחחחחחחחחחחחחחח נעיף תדדליפט בפנים שלו יתחרפן. יאלה כבודו אני עף פה ללימודים וכבר נישרף לי האורז היום בערב עוד זריקה לכתפיההההההההה:wub1: נדבר שאחזור אחי תאכל גלידה קרמיסמו אם כפית ושמע רק מזרחית!!! :flowers: ביי אחי |
ציטוט:
צריך עזרה ??? |
|
תאמינו לי הרוסים האלה הרסו את המדינה
|
ציטוט:
צודק, כולם חראות בלאט. |
ציטוט:
|
כי יש שם יותר הליכונים מברזלים זה למה
והיה לי מנוי חינם שם מפרוטקציות ולא הלכתי לשם חרא של מכון לא אהבתי |
ציטוט:
חח בואנה אתה כל כך לא קשור בן אדם חחחחחח |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ