![]() |
הם יכולים לקחת את הקלטת הזאת ולדחוף אותה חזרה לחור שממנו הוציאו אותה. הקלטת ערוכה וחסרים שם ימבה של חלקים, מה גם שלא ניתן לזהות בוודאות שמדובר ביגאל עמיר.
|
שירקב בכלא היצור הזה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ניידת נשלחת לביתכם בזמן זה:laughing: |
ציטוט:
|
מה שמאמין שזה קונספירציה באמת אדם מטומטם
ופה אני לא מעריך דעות שונות, כי זה פשוט מאוד לא קונספירציה, מי שחושב שהשב"כ עשה את זה פשוט בור |
ציטוט:
2.הייתה קונספירציה כזו או אחרת , של מישהו מהיין מהשמאל או של פרס 3. רבין הוא הנביא המעונה הקדוש של כת השמאלאנים ששומרים על האנדרטה שלו בקנאיות בכיכר על שמו בת"א 4.לא ממש אכפת לי מרצח רבין ודיי להתעסק עם החרא הזה. |
ציטוט:
(טוב נו אני יודע , זה הימין הקיצוני מפיץ את זה נכון? בגלל זה, אני לא אשפוט אותכם כי מאותה סיבה אני חושב שהחברה של 9\11 מטומטמים) עכשיו של מי הקונספירציה ולמי אנחנו צריכים להצביע ובמה אנחנו צריכים לתמוך בעקבות זה זה כבר מעבר לתודעה המוגבלת שלי. |
זה לא קונספירציה...
אך לפי דעתי אין שום הבדל לרוצחים של ילדים,נשים,גברים לבין רוצח של ראש ממשלה... צריכים לתת לו את הזוכיות כמו לכל רוצח שקיבל מאסר עולם... |
לדעתי הוא צריך לקבל כמו כל רוצח 20 שנה וזהוא ולהשתחרר
|
כמו כל רוצח על הרצח ,
אבל הוא גם שיבש את הדמוקרטיה , ודפק את הימין בכך שהקים את הכת הזאת של מורשת רבין וכבר נמאס לי שמדברים על זה כל היום מה כבר 10 שנה לרצח שלו???? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הייתי 5 אני זוכר את הכתב המכוער ההוא אם הגבות שחכתי מה השם שלו מודיע לכולם "רבין נפטר" אם דמעות בעיניים |
ציטוט:
|
וואלה , צודק זה 12
תודה לאל שכבר יום הזכרון למשהו כמו 20,000 אנשים שעשו טיפה יותר עבור המדינה הזאת שוב מפואר יותר מעבודת האלילים הזאת. כמו שסטאלין אמר , מוות של אדם אחד הוא טרגדיה ומוות של מיליונים סטטיסטיקה. |
אני הייתי בן 14 ניראה לי , מזה לא עניין אותי. כל מה שעניין אותי בגיל הזה זה לשחק כדורסל ובסופר נינטנדו/מחשב.
|
חחחחחחחח עד לפני כמה זמן שמעתי...שרצו לעשות צפירה לדקת דומיה ביום זכרון הזה.
הייתם עומדים דום דקה?:unsure: :unsure: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היו כמה שהיו מסתדרים יפה עם להקריב לאל השלום כמה בהמות על העולה לזכר האירוע.
|
ציטוט:
|
האמת לא מבין מה עשו מזה סיפור
ילדי הכיכר ילדי הנרות כל הקבוצות של השמאלנים האלה קפצו על הגל של הרצח שלו בסדר נרצח לא נעים !לא נאה ! אבל מפה ועד לזיין תשכל כבר 10 שנים עם אותם טקסים אותם טקסטים יצא מהתחת כבר הבנאדם עמד לוותר על ירושלים ולהוביל אותנו לאסון שנה שנתיים טקסים וחלאס זה כבר מאוס |
ציטוט:
|
ציטוט:
:11: |
ציטוט:
אנשים תמיד ימציאו איזה משהו |
ציטוט:
אנשים לא סתם מעלים תיאוריות וקונספירציות, היו אינספור אירועים בהיסטוריה שאנשים חשבו על X, אבל מה שבאמת קרה זה Y. |
אגב זה מזכיר לי שבכיתה י'א נרדמתי בטקס שלו
וכשכולם קמו אני ישנתי והשעו אותי לשבוע :unsure: |
ציטוט:
מה רציני שבוע? |
ציטוט:
|
קונספירציה הבן אדם לא אשם הוא לקח על עצמו את האשמה .... היה צריך להאשים את מישהו היה להרבה אנשים סיבות להוציא את רבין מהדרך שלהם (הימין פרס השב"כ ועוד ) יש לו הטבות בשקט שאף אחד לא ידע יש לו תנאים טובים בכלא שאף אחד לא מקבל כנראה משפחתו קיבלה הרבה כסף על זה ...
|
איך אני אוהב שכולם מדברים בכזה ביטחון כאילו ראש השב"כ הוא הגיס של דודה שלו
|
חחח כן אה אבל זה בגלל שיש הוכחות שהוא לא אשם
|
ויש הוכחות שהוא אשם-מוצג מספר אחד ראו אותו יורה והוא הודה בזה שיחזר את הרצח וגם מצאו אצלו בבית דינמיט ועוד כמה דברים,זה שיש מישהו מאחריו זה משהו אחר ויכול להיות הגיוני אבל לא ראיתי שום הוכחה מוצקה ואני אשמח אם תאירו את עיניי
|
ציטוט:
אחי תראה אתה יודע איפה זה כיכר מלכי ישראל נכון הוא קרוב לבית חולים ממ עם אני לא טועה זה 5 דקות נסיעה משם .... או 10 גג עם אמבולנס זה 2 דקות עכשיו אמרו רבין פגוע בבית החזה והוא בכלל שם את האקדח לראש שלו בירור רואים אותו שם לראש שלו ורבין מת בדרכו לבית החולים והנסיעה לקחה יותר מ40 דקות .... כאילו בכונה הסיעו אותו הרבה זמן מצאו דינמיט זה לא שמעתי בחיים שלי עם כבר אז כבר כמו שאמרי הוא לקח על עצמו את האשמה כדי להוריד את האשמה מאחרים ... |
קונספירציה מה אתם דפוקים?
בטח שהוא רצח וזה אחד האירועים היותר מזעזעים בתולדות מדינת ישראל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ