![]() |
ציטוט:
סתם לא ראיתי את זה כי אין פה ערוץ 2 מה הלך שם..? |
ציטוט:
|
ציטוט:
כוססאאמממו איתם |
זה מה שקורה שיש פמניזם "במערב" הליברלי. נשים מפקירות את התינוקות שלהן לחולי נפש, אף אחד לא באמת יודע איפה הוא שם את הילד שלו. נשים צריכות להיות לפי חוק צמודות לילד מהלידה עד שהוא מגיע לכיתה א'.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל בכל זאת אתה יודע לאמא יש עבודה וכמה זמן זה חופשת לידה? זה כלום זמן ...... עד כיתה א ההורים פושטים רגל |
ציטוט:
|
לרוב אני מאוד נגד השוביניזם שלך עומרי ,אבל הפעם אנחנו בהסכמה
זכותה המלאה של האישה לעבוד ,ואני מכבד את זה, אבל ילד זאת אחריות ,לזרוק את התינוק אצל מטפלת זה להיתנער מאחריות מהרגע שהגבר יודע שיש לו ילד ? כל ההחלטות כבר לא תקפות רק לגביו ,זה מסבך הכל,אפילו אם הוא רוצה להיפרד מאישתו זה כבר לא אותו דבר אז המעט שאישה יכולה לעשות זה לשים בצד את הקריירה לכמה שנים ולדאוג שהילד יצא תקין . |
האמת שבזמן האחרון גם אני נהייתי קצת שוביניסט...
|
ציטוט:
|
עומרי, במידה ואתה לא שולח את הילד לגנון, הוא גודל להיות מפונק(כל דבר ירצה לעשות עם אמא ואבא, מתוך הרגל, לא מתוך חוסר יכולת) וחוץ מזה הוא גם לא רגיל להיות בחברת אנשים(שהם לא ההורים שלו) וזה יכול לגרום לו קשיים בעתיד בהתחברות עם אנשים...
כשאתה לוקח אותו לגנון הוא מתרגל למסגרת מסודרת ובנוסף לזה הוא גם מכיר חברים, רואה אנשים חוץ מאמא ואבא שלו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב,אני מתייחס לחברות שלי כמו לנסיכות,אין קשר בין שוביניזם ללהתייחס רע לנשים ,בכלל לא. דווקא זה לכבד את האשה בתור אשה, ובסה"כ לעמוד על ההבדלים שיש בין גבר לאשה, אחרי הכל זה מה שיוצר איזון והשלמה של החסר על מנת ליצור תמונה שלמה. זה כמו +-. |
ציטוט:
בכל אופן גן חובה צריך וגם טרום חובה אולי, לא חובה בכלל אבל אפשר. ואין קשר,עדיין האשה צריכה להכין לו ארוחה חמה ולא לזרוק לו איזה משהו שיחמם במיקרו וגם לקחת אותו מהגן בצהריים. זה הרי נגמר ב-12. |
ציטוט:
אני מאמין בכך שמעמד האישה בחברה היתקדם ,באיזושהו מקום ההגדרה של שוביניזם היא בעייתית. וגם ההגדרה שלי כ"לא שוביניסט" היא בעייתית ביותר ,אחרי הכל עם כל הנאורות שלי ,אני צופה בפורנו בצורה מאסיבית,מתייחס לנשים כאובייקט מיני , וכמובן נהנה מדי פעם במועדון חשפנות רק בשביל הגיוון אכן דילמה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תצא בהנחה שאני לא מתייחס לחברות שלי כמו לנסיכות פשוט הבעיה היא שהפעם האחרונה שהייתה לי חברה רצינית ,הולכת יד ביד עם הפעם האחרונה שהיה לך שיער על הראש :sbb4: |
היום אין לך את האפוציה לא לעבוד חלק ופשוט,אני מאמין שמרבית ההורים היו מתים לפחות בשנתיים שלוש לא לעבוד אבל לא קיימת כזאת אופציה אנחנו לא נורבגיה למשל ששם במשך שנה וחצי אתה יכול לא לעבוד ועדיין לקבל את אותה המשכורת שקיבלת.
אגב לכל האלה שאומרים "אישה במטבח,ולסקס" תגידו את זה לבחורות ואני מבטיח שתגמרו עם אחת בשם חמוטל |
ציטוט:
הו האירוניה ,היום נתקלתי באחת בשם חמוטל , ואמרתי לה שיש לה שם של עובדת בפיצוציה. |
ציטוט:
אגב,אין קשר לנורבגיה,זה גם מה שקורה בכל העולם המסורתי (שהוא רוב העולם בעצם חוץ מהמערב),וגם העולם המסורתי בתוך העולם המערבי. |
ציטוט:
מה שאמרתי זה שאמא צריכה להיות אמא טובה לילדים,לדעתי זה הכי חשוב. |
ציטוט:
אגב עומרי תוריד את התמונה ששמת אתה נראה שם כמו איזה קבקזי על סמים לא מחמיאה לך ביכלל אחי.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה זה לא כל כך אופר מה שאתה אומר פה, נכון שעם כל הבילבולי מוח האלה על שיויון והכל העולם עדיין נשלט ע"י גברים, אבל למה שהאישה תשאר בבית והגבר לא? רק לגבר מותר לפתח קריירה? האישה צריכה להיות בבית כל היום לבשל ולטפל בילדים? סליחה אבל אנחנו לא חיים בשנות ה50 פה וכמה באמת שאני בעצמי הייתי רוצה שכשתהיה לי אישה הייתה רוצה שהיא תעשה את זה, לא הייתי מבקש את זה בחיים |
ציטוט:
חחח צוחק אחי.. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה ענית על חלקים מסויימים בנפרד בצורה מזלזלת השאלה שלי הייתה אם למה נראה לך שזה הוגן שנשים צריכות להשאר בבית כמה שנים בזמן שהגברים הולכים לפתח קריירה? |
ציטוט:
|
אתמול אני בא לפתוח את החלב קופץ עליי דולפין..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ