ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פתחו ערוץ שתיים! (https://israelbody.com/showthread.php?t=22244)

SiX PACK 22-10-07 20:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shir =]
מה אתם עושים מזה צחוק? ילדים בני שנה וחצי חוטפים מכות מזוג זקן ומתוסכל. איזה אנשים רעים, אי אפשר להאמין שיש דבר כזה, פשוט מגעיל.!

לא נורא קצת מכות זה טוב..

סתם לא ראיתי את זה כי אין פה ערוץ 2 מה הלך שם..?

Shir =] 22-10-07 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
לא נורא קצת מכות זה טוב..

סתם לא ראיתי את זה כי אין פה ערוץ 2 מה הלך שם..?

מעון ביתי כזה של ילדים בני שנה וחצי- שנתיים. מנוהל בידי זוג זקנים מגעילים שמחייכים להורים וכל השיט הזה. שלחו תחקירנית כלבוטק שהתחזתה לסייעת. התחקירנית צילמה את הגבר דופק לילד סנגל בראש ומושיבים אותם בבומים כאלה וצועקים ומחטיפים להם חופשי.האשה אומרת, אם לא נלמד אותם עכשיו- אח"כ הם יטפסו עלינו. האשה אומרת לתחקירנית תמיד צריך לחייך להורים, אסור להראות מה אנחנו מרגישים בפנים.

Nicolas 22-10-07 21:27

ציטוט:

מעון ביתי כזה של ילדים בני שנה וחצי- שנתיים. מנוהל בידי זוג זקנים מגעילים שמחייכים להורים וכל השיט הזה. שלחו תחקירנית כלבוטק שהתחזתה לסייעת. התחקירנית צילמה את הגבר דופק לילד סנגל בראש ומושיבים אותם בבומים כאלה וצועקים ומחטיפים להם חופשי.האשה אומרת, אם לא נלמד אותם עכשיו- אח"כ הם יטפסו עלינו. האשה אומרת לתחקירנית תמיד צריך לחייך להורים, אסור להראות מה אנחנו מרגישים בפנים.

אם הילד שלי היה שם היתי שורף להם את הגן כדי שהם לא יוכלו להתאלל יותר בילדים אחרים
כוססאאמממו איתם

OMRI-TURBO 22-10-07 22:07

זה מה שקורה שיש פמניזם "במערב" הליברלי. נשים מפקירות את התינוקות שלהן לחולי נפש, אף אחד לא באמת יודע איפה הוא שם את הילד שלו. נשים צריכות להיות לפי חוק צמודות לילד מהלידה עד שהוא מגיע לכיתה א'.

DropDead 22-10-07 22:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
נשים צריכות להיות לפי חוק צמודות לילד מהלידה עד שהוא מגיע לכיתה א'.

באמת ?

OMRI-TURBO 22-10-07 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead
באמת ?

כן באמת, להיות אמא טובה זאת לא מילה גסה. לזרוק את התינוק שלך שילדת לכל הרוחות זה כן.

tomerA 22-10-07 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
זה מה שקורה שיש פמניזם "במערב" הליברלי. נשים מפקירות את התינוקות שלהן לחולי נפש, אף אחד לא באמת יודע איפה הוא שם את הילד שלו. נשים צריכות להיות לפי חוק צמודות לילד מהלידה עד שהוא מגיע לכיתה א'.

או שפשוט מוצאים מקום טוב? :unsure:

OMRI-TURBO 22-10-07 22:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
או שפשוט מוצאים מקום טוב? :unsure:

אממ.. למה? המקום הטבעי של התינוק זה עם האמא שלו.

Logout 22-10-07 22:57

ציטוט:

אממ.. למה? המקום הטבעי של התינוק זה עם האמא שלו.

רסמי...יש בזה משהו..
אבל בכל זאת אתה יודע לאמא יש עבודה וכמה זמן זה חופשת לידה? זה כלום זמן ...... עד כיתה א ההורים פושטים רגל

OMRI-TURBO 22-10-07 23:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
רסמי...יש בזה משהו..
אבל בכל זאת אתה יודע לאמא יש עבודה וכמה זמן זה חופשת לידה? זה כלום זמן ...... עד כיתה א ההורים פושטים רגל

טוב, אני מדבר על מצב אידיאלי. בכל אופן אצלי לא בא בחשבון כזה דבר.:character63:

arbel2 22-10-07 23:08

לרוב אני מאוד נגד השוביניזם שלך עומרי ,אבל הפעם אנחנו בהסכמה
זכותה המלאה של האישה לעבוד ,ואני מכבד את זה, אבל ילד זאת אחריות ,לזרוק את התינוק אצל מטפלת זה להיתנער מאחריות

מהרגע שהגבר יודע שיש לו ילד ? כל ההחלטות כבר לא תקפות רק לגביו ,זה מסבך הכל,אפילו אם הוא רוצה להיפרד מאישתו זה כבר לא אותו דבר
אז המעט שאישה יכולה לעשות זה לשים בצד את הקריירה לכמה שנים ולדאוג שהילד יצא תקין .

Antonator1 22-10-07 23:09

האמת שבזמן האחרון גם אני נהייתי קצת שוביניסט...

DropDead 22-10-07 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
האמת שבזמן האחרון גם אני נהייתי קצת שוביניסט...

חחח איזו יציאה

Yoshi-Moto 22-10-07 23:13

עומרי, במידה ואתה לא שולח את הילד לגנון, הוא גודל להיות מפונק(כל דבר ירצה לעשות עם אמא ואבא, מתוך הרגל, לא מתוך חוסר יכולת) וחוץ מזה הוא גם לא רגיל להיות בחברת אנשים(שהם לא ההורים שלו) וזה יכול לגרום לו קשיים בעתיד בהתחברות עם אנשים...

כשאתה לוקח אותו לגנון הוא מתרגל למסגרת מסודרת ובנוסף לזה הוא גם מכיר חברים, רואה אנשים חוץ מאמא ואבא שלו.

Shir =] 22-10-07 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
עומרי, במידה ואתה לא שולח את הילד לגנון, הוא גודל להיות מפונק(כל דבר ירצה לעשות עם אמא ואבא, מתוך הרגל, לא מתוך חוסר יכולת) וחוץ מזה הוא גם לא רגיל להיות בחברת אנשים(שהם לא ההורים שלו) וזה יכול לגרום לו קשיים בעתיד בהתחברות עם אנשים...

כשאתה לוקח אותו לגנון הוא מתרגל למסגרת מסודרת ובנוסף לזה הוא גם מכיר חברים, רואה אנשים חוץ מאמא ואבא שלו.

זה כמו האנשים שלא שולחים את הילדים לבית הספר, ונותים להם ללמוד בבית את דרך החיים. wtf?!

OMRI-TURBO 22-10-07 23:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
לרוב אני מאוד נגד השוביניזם שלך עומרי ,אבל הפעם אנחנו בהסכמה
זכותה המלאה של האישה לעבוד ,ואני מכבד את זה, אבל ילד זאת אחריות ,לזרוק את התינוק אצל מטפלת זה להיתנער מאחריות

מהרגע שהגבר יודע שיש לו ילד ? כל ההחלטות כבר לא תקפות רק לגביו ,זה מסבך הכל,אפילו אם הוא רוצה להיפרד מאישתו זה כבר לא אותו דבר
אז המעט שאישה יכולה לעשות זה לשים בצד את הקריירה לכמה שנים ולדאוג שהילד יצא תקין .

נכון מאוד, ולא ידעתי שאתה נגד השוביניזם שלי, למה?
אגב,אני מתייחס לחברות שלי כמו לנסיכות,אין קשר בין שוביניזם ללהתייחס רע לנשים ,בכלל לא. דווקא זה לכבד את האשה בתור אשה, ובסה"כ לעמוד על ההבדלים שיש בין גבר לאשה, אחרי הכל זה מה שיוצר איזון והשלמה של החסר על מנת ליצור תמונה שלמה. זה כמו +-.

OMRI-TURBO 22-10-07 23:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto

מזה גנון איזה גיל זה? אני כבר לא זוכר את כל השמות של הגנים.
בכל אופן גן חובה צריך וגם טרום חובה אולי, לא חובה בכלל אבל אפשר.
ואין קשר,עדיין האשה צריכה להכין לו ארוחה חמה ולא לזרוק לו איזה משהו שיחמם במיקרו וגם לקחת אותו מהגן בצהריים. זה הרי נגמר ב-12.

arbel2 22-10-07 23:40

ציטוט:

נכון מאוד, ולא ידעתי שאתה נגד השוביניזם שלי, למה?
אגב,אני מתייחס לחברות שלי כמו לנסיכות,אין קשר בין שוביניזם ללהתייחס רע לנשים ,בכלל לא. דווקא זה לכבד את האשה בתור אשה, ובסה"כ לעמוד על ההבדלים שיש בין גבר לאשה, אחרי הכל זה מה שיוצר איזון והשלמה של החסר על מנת ליצור תמונה שלמה. זה כמו +-.

אני מאמין בכך שמעמד האישה בחברה היתקדם ,באיזושהו מקום ההגדרה של שוביניזם היא בעייתית.

וגם ההגדרה שלי כ"לא שוביניסט" היא בעייתית ביותר ,אחרי הכל עם כל הנאורות שלי ,אני צופה בפורנו בצורה מאסיבית,מתייחס לנשים כאובייקט מיני , וכמובן נהנה מדי פעם במועדון חשפנות רק בשביל הגיוון

אכן דילמה.

OMRI-TURBO 22-10-07 23:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
אני מאמין בכך שמעמד האישה בחברה היתקדם ,באיזושהו מקום ההגדרה של שוביניזם היא בעייתית.

וגם ההגדרה שלי כ"לא שוביניסט" היא בעייתית ביותר ,אחרי הכל עם כל הנאורות שלי ,אני צופה בפורנו בצורה מאסיבית,מתייחס לנשים כאובייקט מיני , וכמובן נהנה מדי פעם במועדון חשפנות רק בשביל הגיוון

אכן דילמה.

אתה רואה, אז אני בתור שוביניסט מתייחס לנשים יותר טוב. ואגב,שוביניסט זאת מילה קצת בוטה, מה היא בעצם אומרת? למה לביאה לא אומרת לאריה שהוא שוביניסט?

arbel2 22-10-07 23:46

ציטוט:

אתה רואה, אז אני בתור שוביניסט מתייחס לנשים יותר טוב. ואגב,שוביניסט זאת מילה קצת בוטה, מה היא בעצם אומרת? למה לביאה לא אומרת לאריה שהוא שוביניסט?

אל תצא בהנחה שאני לא מתייחס לחברות שלי כמו לנסיכות
פשוט הבעיה היא שהפעם האחרונה שהייתה לי חברה רצינית ,הולכת יד ביד עם הפעם האחרונה שהיה לך שיער על הראש :sbb4:

blinki 22-10-07 23:49

היום אין לך את האפוציה לא לעבוד חלק ופשוט,אני מאמין שמרבית ההורים היו מתים לפחות בשנתיים שלוש לא לעבוד אבל לא קיימת כזאת אופציה אנחנו לא נורבגיה למשל ששם במשך שנה וחצי אתה יכול לא לעבוד ועדיין לקבל את אותה המשכורת שקיבלת.
אגב לכל האלה שאומרים "אישה במטבח,ולסקס" תגידו את זה לבחורות ואני מבטיח שתגמרו עם אחת בשם חמוטל

arbel2 22-10-07 23:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
היום אין לך את האפוציה לא לעבוד חלק ופשוט,אני מאמין שמרבית ההורים היו מתים לפחות בשנתיים שלוש לא לעבוד אבל לא קיימת כזאת אופציה אנחנו לא נורבגיה למשל ששם במשך שנה וחצי אתה יכול לא לעבוד ועדיין לקבל את אותה המשכורת שקיבלת.
אגב לכל האלה שאומרים "אישה במטבח,ולסקס" תגידו את זה לבחורות ואני מבטיח שתגמרו עם אחת בשם חמוטל

הו האירוניה ,היום נתקלתי באחת בשם חמוטל , ואמרתי לה שיש לה שם של עובדת בפיצוציה.

OMRI-TURBO 22-10-07 23:52

ציטוט:

לא אמרתי הורים, אמרתי אמא. שאמא תהיה קודם אמא טובה לילדים ואחרי זה אשת קריירה. ואני מדבר על מצב אידיאלי.
אגב,אין קשר לנורבגיה,זה גם מה שקורה בכל העולם המסורתי (שהוא רוב העולם בעצם חוץ מהמערב),וגם העולם המסורתי בתוך העולם המערבי.

OMRI-TURBO 22-10-07 23:53

ציטוט:

לא זכור לי שאי פעם אמרתי כזה משפט.
מה שאמרתי זה שאמא צריכה להיות אמא טובה לילדים,לדעתי זה הכי חשוב.

SiX PACK 23-10-07 00:13

ציטוט:

חחחחח צודק.. האשה צריכה להשאר איפה שהטבע שם אותה, זאת אומרת בבית, עם הילדים, מטבח, חדר כביסה, ובחדר המיטות כמובן..

אגב עומרי תוריד את התמונה ששמת אתה נראה שם כמו איזה קבקזי על סמים לא מחמיאה לך ביכלל אחי..

OMRI-TURBO 23-10-07 00:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
חחחחח צודק.. האשה צריכה להשאר איפה שהטבע שם אותה, זאת אומרת בבית, עם הילדים, מטבח, חדר כביסה, ובחדר המיטות כמובן..

אגב עומרי תוריד את התמונה ששמת אתה נראה שם כמו איזה קבקזי על סמים לא מחמיאה לך ביכלל אחי..

לא נורא, אני לא כאן בשביל להכיר בנות.:jockey:

toxicity 23-10-07 00:15

ציטוט:

תגיד שישאר בבית עד י"ב למה לא
חוץ מזה זה לא כל כך אופר מה שאתה אומר פה, נכון שעם כל הבילבולי מוח האלה על שיויון והכל העולם עדיין נשלט ע"י גברים, אבל למה שהאישה תשאר בבית והגבר לא? רק לגבר מותר לפתח קריירה? האישה צריכה להיות בבית כל היום לבשל ולטפל בילדים?
סליחה אבל אנחנו לא חיים בשנות ה50 פה
וכמה באמת שאני בעצמי הייתי רוצה שכשתהיה לי אישה הייתה רוצה שהיא תעשה את זה, לא הייתי מבקש את זה בחיים

Logout 23-10-07 00:15

ציטוט:

לא נורא, אני לא כאן בשביל להכיר בנות.:jockey:

בנים? :S
חחח צוחק אחי..

OMRI-TURBO 23-10-07 00:20

ציטוט:

[=toxicity]תגיד שישאר בבית עד י"ב למה לא
לא,אין צורך לזה.

ציטוט:

חוץ מזה זה לא כל כך אופר מה שאתה אומר פה
מי זה אופר?

ציטוט:

כון שעם כל הבילבולי מוח האלה על שיויון והכל העולם עדיין נשלט ע"י גברים, אבל למה שהאישה תשאר בבית והגבר לא?
ענית לעצמך במשפט הראשון כאן.

ציטוט:

רק לגבר מותר לפתח קריירה?
לא

ציטוט:

האישה צריכה להיות בבית כל היום לבשל ולטפל בילדים?
לא, היא לא צריכה כל היום לעשות את זה. אמרתי לפי דעתי מה האידיאל ועד איזה גיל של הילדים. תיארתי מצב שנקרא אידיאל.

ציטוט:

סליחה אבל אנחנו לא חיים בשנות ה50 פה
איפה זה פה?

toxicity 23-10-07 00:23

ציטוט:

לא,אין צורך לזה.

מי זה אופר?

ענית לעצמך במשפט הראשון כאן.

לא

לא, היא לא צריכה כל היום לעשות את זה. אמרתי לפי דעתי מה האידיאל ועד איזה גיל של הילדים. תיארתי מצב שנקרא אידיאל.

איפה זה פה?

שמעת פעם על לענות ברצינות? חצי מהתשבות שלך מתחכמות

OMRI-TURBO 23-10-07 00:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
שמעת פעם על לענות ברצינות? חצי מהתשבות שלך מתחכמות

מה השאלה?

toxicity 23-10-07 00:31

ציטוט:

מה השאלה?

ההתייחסות שלך לתגובה שלי הייתה מזלזלת
אתה ענית על חלקים מסויימים בנפרד בצורה מזלזלת
השאלה שלי הייתה אם למה נראה לך שזה הוגן שנשים צריכות להשאר בבית כמה שנים בזמן שהגברים הולכים לפתח קריירה?

OMRI-TURBO 23-10-07 00:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
ההתייחסות שלך לתגובה שלי הייתה מזלזלת
אתה ענית על חלקים מסויימים בנפרד בצורה מזלזלת
השאלה שלי הייתה אם למה נראה לך שזה הוגן שנשים צריכות להשאר בבית כמה שנים בזמן שהגברים הולכים לפתח קריירה?

ענית לך למה, אתה אמרת שזה לא פיר שאין שיוון בין מינים. ציינת עובדה שעונה לך על השאלה, "הטבע" לא פירי מה לעשות? זה מה שיוצר איזון, לאשה וגבר תכונות שונות שביחד יוצרות תמונה מלאה,זה מה שיפה כאן.

Danielllo 23-10-07 02:51

אתמול אני בא לפתוח את החלב קופץ עליי דולפין..

SpitFire 23-10-07 08:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo

חחחחח מאיפה באת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח +1

Shir =] 23-10-07 09:49

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

OMRI-TURBO 23-10-07 10:53

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

לא ענית לי , את סנדרה החדשה?

Berk0 23-10-07 11:17

ציטוט:

מה אתם עושים מזה צחוק? ילדים בני שנה וחצי חוטפים מכות מזוג זקן ומתוסכל. איזה אנשים רעים, אי אפשר להאמין שיש דבר כזה, פשוט מגעיל.!

אם אני ההיתי האבא של אחד הילדים בגן.. היתי פשוט הולך שורף להם תבית.. ומפרק תזוג זקנים האלה.

Danielllo 23-10-07 13:14

ציטוט:

לא ענית לי , את סנדרה החדשה?

חחח היא היורשת החדשה וכמובן כל החרמנוצ'קה של הפורום מסתובבים סביבה..

OMRI-TURBO 23-10-07 13:16

ציטוט:

חחח היא היורשת החדשה וכמובן כל החרמנוצ'קה של הפורום מסתובבים סביבה..

אלוהים ישמור... מסכנה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:20.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ