![]() |
ציטוט:
לא כולם ככה. יש אימואים שהם גברים לכל דבר. אולי לא ב"ב אבל רחוקים מלהיות 40 ק"ג. |
וואלה , אז זה מפר אקסיומה , לכן הם לא אימוים אלא גותים.
אף בן אדם לא מקשיב ל"רומן האלקטרומגנטי שלי" או מה שזה לא יהיה ומצליח לשמור על הטסטוסטרון שלו. |
ציטוט:
עד האשכול הזה לא היה לי מושג מה זה סקיני ותאמת גם עכשיו שיש לי מושג שום דבר שהוא לא טעות של הטבע לא עבר בשדה הראייה שלי עם הדבר הזה על המקלות ארטיק שלו שהוא קורא להם רגליים |
ציטוט:
|
ציטוט:
* וכן כולם שם שוקלים 40 קילו גג..(זה בהנחה שהם מטר 90 כן? =0 ) קיצור שחיפים אחושרמוטה...אבל שיעשו מה שבזין שלהם כל עוד הם לא מיתקרבים אליי |
אני חושב ש Shir היא אימו בעצמה... :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
בד"כ רק רק אימואים אוהבים אימואים ופריקים....:boxing: :boxing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם לי אין בעייה עם ג'וקים כשהם מחוץ לבית שלי אבל הם לא מבינים זכויות רכוש , הבעייה היא שהמוח שלהם לא מבין את זה . אני לא שונא אותם : אני במקרה הגרוע ביותר מתעצבן מההתנהגות שלהם כמו שאני מתעצבן מההתנהגות של זבובים או יתושים, הם לא עושים זאת מתוך בחירה או רציונליות כלשהיא לכן אין טעם לשנוא אותם כמו בני אדם ששקלו משהו בעצם. לדוגמה : ערבים אני "שונא" כשהם קוראים לישראל פלסטין ומנסים לגנוב לי את הטלפון כשאני נמצא בצפון בתים-יפו , הם בני אדם שמסוגלים לבצע החלטות רציונליות ברמה שאני מסוגל. לכן אני מקבל רגשות של שנאה כלפיהם בגלל ההתנהגות והדעות האימו לעומת זאת חי מאינסטינקטים ומערכת מורכבת של רמזים חברתיים ותופס את העולם אחרת לגמריי , המוח שלא לא מסוגל לתפוס לוגיקה פשוטה למרות שחלקם מסוגלים לדוגמה לתפוס מספרים או מתמטיקה הם עדיין לא בידיוק בני אדם. ההתנהגות שלהם היא לא אשמתם בגלל שהיא נובעת מאינסטינקטים שמקודדים אצליהם מלידה ברגע שהם נדבקים מאימוים אחרים ולא ממחשבה והגיון מעין תת זן של ערפדים\זומבים |
ציטוט:
גם אני חושב ככה גם בגלל שהיא יוצאת לטובתם, וגם החתימה והסמל הג'עאלה האלה |
ציטוט:
*כל מילה בסלע* |
ציטוט:
הם לא להקה של אימוים, האימוים בדרך כלל שומעים punk כמו Blink 182 והחברים שלהם נ.ב אני מקשיב לpapa roach :boxing: |
ציטוט:
אתה מתנהג כאילו יש לך משהו אישי נגדם. כדאי שתשנה את הגישה שלך. אתה מזכיר קצת את היטלר. |
חחח יא רבאק איזה שטויות..
אימו שמאימו, איזה אנשים דפוקים. |
לא אין לי שום דבר אישי נגדם אבל יש לי נגד התופעה , והם הקורבנות.
תחשבו לרגע אם אימו היה מסוגל להפעיל לוגיקה פשוטה , הוא לא היה באמת הופך לאימו לאיזה שעה על כל הזמן שהוא בזבז בכתיבה בישראבלוג ובכי בכיתה בסתר (כן גם את זה ראיתי למרות שאיתם אני לא בטוח) הם הקורבנות .. הם כמו זומבים שמדביקים אחד את השני , רק ככה מחזירים אותם לדרך הישר או לפחות הופכים אותם לגותים. בחטיבה חשבתי בערך כמו שאחד חשב לפני שהוא הופל לאימו "אם אני אהיה קשוח ואפל כזה אז.." אבל אחרי שעה בידיוק חשבתי "מה אני מפגר????" וזה הציל אותי מלהיות אחד הראשונים. ממש על רגע המעבר. |
ציטוט:
עד לפה גברתי!! תשמרי על פיך!! ואל תפלטי כאלה מילים!:unsure: |
|
נה אין לי שום דבר נגד שיר , זה הכל היה בצחוק
אגב את הקטע של "האם לא בני אדם אז" לקחתי דווקא מהkkk וכל אלה ביחס לשחורים פשוט זה מתאים מאוד להתנהגות שלהם.. ככה שדווקא הביטוי שלה לגבי היה במקום אבל אני לא מתחרט על מה שאמרתי על האימו וכל הסמרטוטים האחרים .. פשוט בושה לחשוב שהדבר הזה נושא כרומוזומים xy |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תשכח את זה:flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
הם קיימים , במציאות הם ממשים לפחות 50% מהסטריאוטיפים ובאינטרנט 80%+ |
איכ.
מה שאני יותר שונא אצליהם זה שהיום הרוב הם לא באמת אימואים, הם פוזרים של אימו. הם מתלבשים ככה רק בשביל שיקראו להם אימו או כי הם חושבים שזה מגניב וכו'. זה מה שאני יותר שונא. בגלל זה אני פשוט רוצה לרצוח כל אימו שאני רואה. למרות שאני לא רואה הרבה אני גר באילת אין פה ממש אימואים.. |
ציטוט:
אני יכול להיות אבא שלך. הרבה אנשים קוראים לי היום אימו בגלל איך שאני מתלבש ולפי התיאורים באינטרנט אני לא מתלבש דומה. אנשים רואים עליך חגורת ניטים ישר "אימו". שלא נדבר על זה שבכלל בגדים שחורים זה מטאליסטים, אימואים לא חותכים ורידים, אין להם שום התנהגות שונה. אני מניאק אם אימו בא לבכות לך על כמה החיים שלו חרא. הוא מתלונן לעצמו, לא לך אז מה לעזאזל זה מפריע ?! זה שערס בא במתחיל איתך ברחוב רק כי נשמת לידו לא נכון אז זה בסדר אבל אימו זה מוזר ? לכו לכו ראבק.. |
ציטוט:
זה הכל עובדות בשטח, אימוים הם רגישים עם סטייל בשקל אני מצטער, מהזה הפוני הזה על הפנים וכל הלבוש, זה חרטא. אימואיות (בנות) עוד נראות אחלה (כל אחד והטעם שלו), יש יציאות אבל בנים אימואים זה פשוט לא ממש בנים. אני מצטער מאוד, אבל בנים אימואים זה בנים שחסר להם הפרשת טסטוסטרון בגוף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נ.ב אתה לא זה שפרסמת פעם אשכול על ילד קטן עם יד גדולה משלך? נ.ב 2 הסטריאוטיפים מרכיבים את האימו , בלי הסטריאוטיפים מדובר בסתם בכיין או אחד עם טעם ממש גרוע במוזיקה, או סוג של טרנסג'נדר , תלוי לפי מה הוא קורא לעצמו אימו נ.ב 3 לכל המחכישים: http://emocriesaboutytmnd.ytmnd.com/ נראה לי שהבהרתי את הנקודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נ.ב. 2: אני מבין שאתה הדוגמא לגבר שבגברים ששומע את המוזיקה הכי טובה ואיכותית שיש. מי אתה שתגיד למישהו מה הטעם שלו אמור להיות בבגדים, מה הוא אמור לשמוע או איך הוא אמור לסדר ת'שיער שלו ? כל אחד עושה איך שהוא רוצה. ולא איך שמתאים לאללה שתופסים פוזה של חיילים של ספרטה מגולחים שמתאמנים מאז שהם נולדים והם הכי גברים בארץ. |
רק הדעה שלי ורוב העולם.
תבדוק את נ.ב3 |
נ.ב. 3 לא הבנתי כלום. והדעה של כל העולם על הזין שלי כשהוא עומד.
|
טוב אז אין בעייה עם זה הא?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יכול להכנס לMYSPACE ולהנות משלל האימואים שיש שם, לא חסר בכלל. בקשר ללבוש, אימו לא יבוא אליי יגיד לי איכס על הלבוש כי אני מתלבש כמו בן רגיל, ואפילו מעל הממוצע, וככה רוב "בני" ישראל מתלבשים, הם לא יגידו לי "אתה לא בן". |
ציטוט:
+ ג'ינו , לא נראה לי שיבינו אם אתה בן או בת. ולצערי ככל שיורדים בשכבות בתיכון שלי יש יותר כאלה... |
ציטוט:
רוקרים, מטאליסטים, אימואים, ערסים, ראפרים, ילדי מחשבים וDND ועוד. אתה ראית ודיברת עם כאלה ? רוב החברים שלי מה שנקרא אימו. וזה לא ממש רחוק מהסטיגמה שלהם אבל בכל זאת לא קרוב אפילו. |
יש רק סוג אחד של טסטוסטרון , שעולה ויורד.
(ככל שהוא יורד ככה יש יותר סמרטוטים שתופסים פוזות במקום לעשות משהו שימושי עם החיים שלהם בלי לשים זין על מה אתה לובש הם חושבים שאנשים יקבלו אותם בגלל הפוזה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובתאכלס, אחי, יש רק סוג אחד של בנים וזה בני אדם שיש להם 'מקל' בין הרגליים ולא אוהבים לקבל בתחת, זה בנים. אימואים הם גם בנים בסופו של דבר, רק עם בעיות כאלה ואחרות שמורידות מה"גבריות" שלהם, וזה לא רק אצל אימואים אני חוזר. ציטוט:
|
ציטוט:
וחוץ מזה, יש מלא אנשים שיש להם בעיות וזה לא אומר שזה מוריד מהגבריות שלהם. הם לא פחות גברים מאנשים שמריצים סייקלים וטוחנים אוכל כאילו אין מחר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ