![]() |
חיה, כל הכבוד :)
|
שני תותחים!!!!!
|
עשיתי לחיצת חזה בישיבה במכונה עם 112 ק"ג ופתאום איזה אחד שנראה כמו קארלוס וואלדראמה בא ודופק שורה "ככה לא מתפתחים, ככה מתנפחים". היה בא לי להגיד לנרזנוי לשים את הראש שלו מתחת לבלוקים של המשקולות לפני שאני מנחית אותן על הקפיצים של המכונה.
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח יאחו שרמוטה אז למה אני צריך לשנות תשם שלי בפורום?:boxing: |
מה הנתונים שלכם? (גלעד ועומר)
|
ציטוט:
טרי-טרן טעם החיים ? :11: |
ציטוט:
|
עומר איך מתקדמים הלימודים? ותזכיר איפה אתה עובד?
|
ציטוט:
מדהים אחי מדהים . |
ריספקט לשניכם
|
ציטוט:
|
שינוי מטורף משמן לשרירי.
X: |
פששש סוס
|
שתיכם פשוט מדהימים...מעורר מוטיבציה!!
|
אחלה גוף ושינוי ענק!
|
ציטוט:
|
כבוד כבוד, אני חייב לציין שיש לך חזה מפגיז עומר.
|
כל הכבוד לשניכם
גלעד היקף יד כרגע?:wub1: |
מטורף
כל הכבוד בנאדם ריספקט לפנים.. |
ציטוט:
|
אין על עומר
ראוי להערצה יותר מהרבה מתחרים בארץ ...שינוי לא קל ומה שיותר קשה זה כל הדרך הזאת עד לבמה כל הכבוד לו וגלעד יא קרנף חח |
ציטוט:
GO GO GO יללאה אתה דור העתיד בארץ |
ציטוט:
אני כבר אמרתי ,אני אמכור כליה , אני אתרום ריאה, אני אנדב את הזין שלי למחקר מדעי ,אבל גלעד יהיה כמו מרקוס רול ויהי מה ! |
ציטוט:
פיייייייייייייייי מתי אנחנו מקבלים תמונות?:ohmy: ושניכם נראים פשוט מעולה! איזה שינוי יא אללה!:bow: |
כן כן אני עם יד 46 :)
|
רגע ומה הגובה???
|
ציטוט:
ותודה סולימן החי |
ציטוט:
ומרקוס רול ועוד איך ולא "מרקוס רול הישראלי" אלה מרקוס רול אורגינל!!!!! כי שוב פעם המשפט האהוב עלי אחי "some people say size doesn't matter...but those only some people" :boxing: פשוט לבכות :cry_1: |
ציטוט:
תמונות שלי ושל עומר ביחד ואפילו יש שמועה על סרטון אימונים משותף אבל זה עדין בתכנון :) |
עומר כזאת יד על כזה גובה זה לא יאומן
אני ממש תופס ממך. מתי תמונות? |
ציטוט:
|
חודשיים
|
ציטוט:
בויה ....עד שהכליה שלי תקבל תבום מהטרן...אתה כבר תהיה 120......על הבמה :ohmy: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מוחה בתוקף ! עוד רואים לי שני ריבועים ושריד לאלכסונים שלי *ארבל בוכה על הריבועים שלו משכבם עדן * |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ