![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עזבו את בר רפאליי יש עוד הרבה כמוהה!!!
|
ציטוט:
|
אל תדאגו, איך אומרים פעם את למעלה פעם את למטה...
|
ציטוט:
למה היא היחידה שעושה את זה?כולם צריכים לעבור תצבא למה מה קרה שמישהו 3 שנים יתרום מחייו ומישהו אחר ילמד או יעבוד בינתיים מה אתה מיוחד? טוב נו אין מה לעשות כשהיא תחזור לארץ אני כבר יעניש את היללדה הרעה הזאת ! |
מה היא מטומטמת אני לא מבין מה היא רוצה האדיוטית הזאת עלק אנשים קוראים לילדים שלהם בר רק בגללה...........................................
ומה היא מזיינת תשכל עלק הייתה מאושפזת ולא יכלה לשרת בצבא אני חותך תזין אם היא הייתה מאושפזת לא מספיק שהיא לא שירתה בכלל בצבא ועוד הצליחה היא עוד מעיזה להאשים תמדינה תאמינו לי היה צריך באמת לעשות עליה חרם ועל כול המשתמטים האלה אני מנייאק עם גם הקופיף מכוכב נולד עם השיער הארוך גקו או איך שלא קוראים לא היה עושה בדיוק ככה אם הוא היה מצליח בארץ והיו מתעלמים מזה שהוא לא שירת תאמינו לי כול אלה שרוצים להיות מפורסמים וכול החרא הזה ולא עשו צבא לך תדע מה הם חושבים על הארץ וחוץ מזה יש תחבר הנאצי הזה שלה ששונא יהודים בטח הוא אמר לה אם לא תגידי דברים רעים על ישראל אני לא יתן לך למצוץ לי |
ציטוט:
אני לא מבין את זה... אתם לא מים לב שהוא מוואלה סלב והוא בא ומקפיץ נושאים ישנים כדי לקדם את האתר שלו.!?? ועוד כמה אחרים כנראה.. הוא עשה את זה עוד פעמים..והוא בטח מחפש עוד..איזה עלוב.....יאללה תעוף מהפורום אם זה כל מה שאתה מחפש פה.. חלאס להקפיץ... |
חתיכת :):):):):):) מיתנשאת :):):):) בת אלף זונות השתן עלה לה לראש כולכך מהר רק אתמול נתתי לה לישתות אותו
|
ציטוט:
|
דוגמנית צמרת השכלה צנרת
|
הבחורה הזאת שווה שפיך בין העיניים וזהו
|
ההיתי מקציף בה !
אתם יודיעים כמה נמשים יש לה על הפנים נמש אחד גדול !! עלק אי אפשר למצוא כוסיות כאלה חההה יש פי אלף יותר יפות , מה לעשות שלא כולן יכולות להשתלב בדוגמנות אני יכול להביא לכם תמונות של כמה רוסיות בגילינו שלא רואות אותה ממילימטר |
תהיי יפה ותשתקי
יא אללה איזה שווה..לא מבין למה היא לא סותמת את הפה עריכה איזה נקניק הקפיץ את האשכול אחושרמוטה |
שתלך קיבינימט מי צריך אותה כאן?
|
תגידו!!! הצואה האוראלית שלה שווה כזו התייחסות שאתם מעלים משהו מהעבר שלא שווה שנקרא את זה עוד פעם? יאללה עבר תמשיכו הלאה
|
פשוט לא יכול להסתכל עלייה, מגעילה וכל מילה אחרת רק תפאר אותה פשוט :):):):):):)
איך היא ומשפחתה יכולים להסתכל לחיילים בעניים |
מה קשורה המשפחה שלה? היא דפוקה וזהו.
היא רק מנסה להיות פרובוקטיבית. כנראה שהיא חושבת שהיא צריכה עוד קצת פרסום. |
פשש איזה הקפצה
10-07-2007, |
גועל נפש..
|
ציטוט:
דבר שיני יש הבדל בין להיות פרקובטבית אבל על חשבון המדינה שלך ? על חשבון העם שלך ? יש לה מלא היזדמניות להיות פרוקטבית אבל ככה ? זה כבר מעיד משהו על מי שהיא ועל האופי ועל הכבוד שהיא נותנת לנו העם שלה ולמדינה שלה יש גבולות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ