![]() |
ליאו אתה מדבר שטויותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
|
מה לעשות שכל זה נכון...
תכלס לא מלמדים כלום בכל השיעורים האלה |
ציטוט:
יש לך ראיית עולם מאוד מוזרה |
סעמק לא מתאימה השביתה הזאת אם וכאשר תהיה. רוהצ לסיים את הבצפר המזויין ולהמשיך בחיים :character63:
|
צעירים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שתהיה שביתה של כמה חודשים שירצו הכי טוב!
חוץ ממתמתיקה והמקוצועות הריאליים האחרים לא צריך בכלל תבית ספר. וגם תכסף שמוציאים על הבית ספר, עדיף אם כבר להוציא על שיעורים פרטיים של אותם מקצועות ריאליים ואז הרבה יותר מסודרים. אני ביב' עכשיו, השביתה תבוא לי מצוין. מקסימום אני אשלים בגרויות לפני הצבא עם לחמן או משהו. גם ככה יש 2 שאני כבר צריך להשלים |
עכשיו ראיתי בחדשות
אמרו שתהיה כנראה שביתה של כמה חודש - חודשיים וזה בטוח למורים אין בעיה למה ארגון המורים דאג להם כבר לעבודות חלופיות שיהיה להם פרנסה בזמן הזה ואיזה קטלני אמרו שהשביתה האחרונה הגדולה הייתה ב-78 שביתה של חודשיים וחצי! |
ציטוט:
|
לא יודע זה כל מה שאמרו בחדשות..
|
אמא שלי הייתה בי"א ב78
היא אמרה לי שבקושי היו הקלות בבגרויות אם בכלל והתלמידים פשוט נדפקו נטו |
ציטוט:
|
המורה שלי סיפרה לי
שהיתה להם פעם שביתה כזאת של חודשיים והם לא עשו בגרויות ... הציונים בספח היו הציונים שהמורות נתנו יענו בלי המבחן עצמו ציון שנתי ! זה חרא גדול !! |
שביתה של שבוע תתאים לי.
עוד הכנה לבוחן בגאומטריה המסריחה הזאת. |
לא אני מטבריה...אתה מכיר במקרה אחד צחי רז הודי כזה שחור?
|
מצד אחד,השביתה תדפוק אותנו.
מצד שני,אני תומך ב100% במאבק ארגון המורים. לדעתי תהיה שביתה של שבוע שבועיים,הם רוצים לעשות בסך הכול שריר לאוצר,הלחץ של ארגון התלמידים ומשרד החינוך לקראת הבגרויות יעשה את שלו. ושנה הבאה שוב שביתה,ויגיעו לאותה הנקודה..עצוב. |
מחר יש שביתה?
|
כן כפרה
|
ציטוט:
|
לא אין מחר שביתה אולי יום שלישי
|
היום תישמעו חדשות ויודיעו,
כולם מיתבקשים לתת תפילה שתיהיה שביתה ממחר! |
ציטוט:
ישלי מבחן מחר אסור שיהיה לי אותו ): |
רגעעעעעעעעעעע זה רק לאירגון!?!?
|
כן :)
|
אני שונא את כולכם...
|
ציטוט:
|
אני בט' למה? 14 וחצי אחויה סתם פשוט בא בטוב השביתה כוסעמק הבצפר המעפן הזה בהסתדרות
|
ציטוט:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
כולה שביתה של חודשיים-שלוש לא נורא העיקר תשקיע בלימודים!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח NOT איך נדפקתם :basketball: |
ציטוט:
|
ייאלה שיהיה כבר
|
אחרי זה שואלים למה הנערים יוצאים טיפשים וחסרי השכלה.. וכשאין לימודים משתעממים, ונער שהוא מבחינה כלכלית נמצא במדרגה הנמוכה יחפש לעשות פשעים.. כשאין לימודים יהיו יותר פשעים בקרב הנוער, ככל שיהיו יותר ויותר נערים ללא לימודים ככה נשמע על פשעים מצידם..
מערכת החינוך הזאת על הפנים.. וכשיקרו כל המקרים מצד הנערים שבזמן שהם צריכים לשבת על הכיסא מול הלוח בבית ספר וללמוד אבל במקום זה יחפשו כל מיני שטויות בחוץ יבואו ממשרד החינוך ויגידו "אווייי הנוער שואף לפשע, הנערים האלה והאלה פושעים" ובמקום להסתכל על עצמם ועל מה שהם עושים ולאן שהם מובילים את הנערים האלה הם רק מוצאים את מי להאשים.. ככה זה בכל דבר לא רק בחינוך! הטיפשות הולכת וגוברת.. שלא נדע מצרות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שהוא אומר דווקא נכון. שמשעמם לאנשים הם עושים שטויות |
חחחחחחחח אתה אשכרה חושב ששביתה של כמה שבועות תתרדר בן אדם לפשע?
איזה שטות.. אם למישהו יש מוח קרימינלי שביתה או לא, זה לא ישנה שום דבר - רק עניין של זמן |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ