![]() |
ציטוט:
מקבל את דבריך, ואף מתקן את עצמי. כל תכנית או שיטה מתבסתת על מחקרים או ניסיון עבר. אני מעולם לא "סתם מתחיל תוכנית לפי מ שנראה לי". אבל תמצא לי מחקר אמיתי ומעמיק שנעשה על מפתחי גוף אמיתיים בתנאים אמייתים. מרבית המחקרים נעשים על מתאמנים חדשים, קבוצות שאינן עוסקות באימונים של בחד הכושר. ופלא כד כמה מקפידות על תזונה או משטר קבוע. |
ציטוט:
ממש מצחיק מה שהולך פה |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא צודק בנקודה מסויימת אתה לא יכול לקחת באדיבילדר אמיתי על חומרים ולהניח שתפיסות פיסיולוגיות של מתאמנים טבעיים תופסות לגביו , באדיבילדר על חומרים פועל אחרת ,הפיסיולוגיה שלו שונה במקצת . |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם במתאמנים טבעיים אין הוכחה חותכת לכאן או לכאן ,למעשה ,שניכם צודקים. מה שכן משה ,יש בעייה אחרת שצריך לדון עליה בשירשור אחר ,וזאת העובדה שמשום מה כל דיון שאתה נכנס עליו הופך לויכוח ,המגמה הזאת אינה יכולה להימשך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש הבדל בין דיון לוהט לויכוח ...ברגע שצד אחד מרגיש שמזלזלים בו ,משהו פה מאד לא תקין. |
ציטוט:
|
אנשים פה רושמים שhst תוכנית על הפנים אבל בפורום של התוכנית יש אנשים שהם סוסים. איך זה יכול להיות? אני פשוט עכשיו התחלתי סייקל של hst ולא הייתי רוצה שאיזה 3 חודשים של אימונים יירדו לטמיון. אז עם אחד המתאמנים הרציניים פה, שיש להם נסיון של שנים, יודע על תוכנית שהיא מצויינת לגדילה מנסיון, הייתי מאוד רוצה לדעת עלייה.
|
ציטוט:
|
טוב חבר'ה כאן אליאב נכנס לתמונה וכרגיל יש פה ויכוח בין האנשים שמתאמנים לפי מה שהם למדו עם השנים ומהניסיון נגד אנשים שלומדים הכל ממאמרים של איזה שחיף :laughing: שאת שמו אני לא רוצה להזכיר...
אין מה לעשות חבר'ה תגידו מה שתגידו ותוכיחו כמה פעמים שלא תרצו , ללמוד מניסיון ולדעת מה באמת עובד עדיף על לקרוא באינטרנט תאוריות של אנשים שלכו תדעו מי הם בכלל... אז מה שיש לי להגיד זה שHELL צודק והנה עוד ענק הצטרף לחבורה :]]] איפה כל חסידי מקדונלס ושאר הבולשיטים האלו נעשה פה מלחמה כמו אז בפוסט על התזונה חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אליאב ,צר לי אבל אתה טועה לייל מקדונלד תזונאי מעולה ,ולמדתי המון מהמאמרים שלו ,הרבה מידע שעזר לי וקידם אותי אבל ...יש הבדל בין להיות תזונאי טוב למאמן טוב . לא הסכמתי עם תפיסות האימונים שלו. |
אליאב מה? שום מחקר לא מכריח אותך לעשות שום דבר, זה רק נותן לך סוג של הסבר ופירוט כדי לעזור לך עם מה שיש לך כרגע, לנסות תמיד שווה, כולם פה ניסו אין ספק.
אי אפשר לקחת תכנית שפועלת טוב על מישהו ולהביא למישהו אחר "עם נסיון" זה פשוט חסר תועלת. |
ציטוט:
הנסיון משחק תפקיד משמעותי מאוד בפיתוח גוף ,יש דברים שפשוט אי אפשר ללמוד ממחקרים ,מצד שני אי אפשר להיתעלם מהמחקרים לחלוטין ,צריך למצוא מקום באמצע בין שתי הגישות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שאמרתי ,צריך למצוא את האיזון ,אף אחד לא מגיע לשום מקום בהיסתמכות אך ורק על גישה אחת אתה צריך ללמוד ולחנך את עצמך ולהרחיב את ההשכלה בתחום ,אבל תמיד לפתוח אוזניים לחבר'ה שיותר מתקדמים ממך,לפעמים (והרבה יותר פעמים ממה שחושבים ) יש להם משהו מאוד מאוד שימושי בשבילך. |
הבעיה היחידה שאין כמעט מחקרים אם בכלל על ה"מבחן המעשי" שזה בעצם שאתם מתכוונים על תוכנית אימונים כזו או אחרת או משהו בסיגנון , זה לא קיים לפחות כמה שאני יודע ולמה זה?
כי זה אינדיבידואלי ותלוי בכל אדם בצורה שונה ואי אפשר ולא יהיה אפשר (אולי) לעשות מחקרים על העניין. ועל תזונה? יש מספר רב של מחקרים שחור על גבי לבן שהוכחו כנכונים על אנשים רגילים כמונו כמוכם , זה שמרימים ברזל פעם ביום והולכים הביתה לא עושה אותכם אנשים אחרים עם הרכבי גוף שונים (לא מדובר על אנשים עם חומרים , כי מחקרים לא נעשים בחיים על אנשים בסייקלים) , ואפשר לסגור את הנושא הזה של המחקרים כאן. |
שניכם צודקים, וכמו שאמרתי כבר 100 פעם הספורט הזה פשוט אידיבידואלי, זה מילת המפתח, וזה מה שעושה את הספורט ליותר מעניין.
|
אין ויכוח בכלל שניסיון זה המדד הטוב ביותר. כמו שרשמתי קודם אני התחלתי סייקל של hst. עוד חודשיים אני יעלה תמונות ואם לא יהיו תוצאות משהו אז אני יעבור להתאמן 4 פעמים בשבוע. אבל סקרן אותי פשוט למה אנשים מנוסים פה שוללים 3 אימונים בשבוע. אם ב3 אמונים בשבוע אני מצליח לעשות אותו ווליום כמו ב 4-5 אימונים אז מה רע?
|
לא יודע מה לגבי מחקרים (אני קורא ומקבל חלק מהם), אבל,
אם תראו בודיבילדרים משנות ה50, לפני שחומרים נכנסו לתמונה, תראו אנשים עם גוף מרשים למדי. וכל מה שהם ידעו (ודרך אגב כך סיכם לנו יאיר להב את הקורס בוינגייט). שלושה כללים חשובים ביותר בפיתוח גוף- 1. להרים כבד. 2. לאכול הרבה. 3. לישון טוב. על כל סעיף נעשו מאה מחקרים ויש מאה אופציות. את הדקויות תשאירו למקצוענים. עבור 99% מהמתאמנים בעולם, יספיקו הכללים הבסיסיים ברמה הבסיסית שלהם. |
ציטוט:
כמו שרשום לי על טי שירט EAT BIG LIFT BIG GET BIG |
ציטוט:
EAT, LIFT, SLEEP, REPEAT |
ציטוט:
אני יודע שיש פה כאלה שכל מה שרשום להם במאמרים יעשו את זה בין אם הם יראו תוצאות או לא יראו ואז מה שהם עושים זה לא טוב והם מתחילים להאמין שהגנטיקה שלהם גרועה ומשכנעים את עצמם שאין מזל |
אין דבר כזה גנטיקה גרועה , זה תרוץ עלוב של אנשים לא לעשות , כמובן שיש גנטיקה של לעלות על במה וגנטיקה של להיות מפתח גוף חובבן , אבל פרט מזה אין דבר כזה "נדפקתי" אם באמת תרצה אתה יכול לחולל שינויים אדירים בגוף שלך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה במקרה גר בהמבורג, הטענות של מרקוס המאמן השכותי יכולות לעזור. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אליאב אני אוהב אותך כמו בן אבל הגישה שלך לא נכונה |
אני לא כל כך בטוח. אני מסתכל על הנתונים שלו והם מטורפים. 93 קילו על 14 אחוז שומן והוא רק 1.72 מטר. נשמע כאילו הוא מפלצת.
|
ציטוט:
נכון ,אבל אליאב הוא מה שנקרא בשפה המדעית "סטיית תקן " ל99 אחוז מהחבר'ה שמתאמנים בחדר כושר אין גנטיקה כמו של אליאב.וזאת אמרה ודעית לא מעט באדיבילדרים גדלים למרות מה שהם עושים ,ולווא דווקא בגלל מה שהם עושים. |
ציטוט:
אז כמו שאמרו פה, צריך לנסות ולבדוק מה עובד עלייך, ובאותו הזמן להיות קשוב לדעות של אחרים (אינטרנט זה דבר נהדר) בשביל לתמרן, וגם להנות, מהדינאמיות של התחום והדברים החדשים שתמיד מגלים. |
ציטוט:
דרך אגב תודה רבה רבה על מה שכתבת עליי לבחור פה נהניתי מאוד לקרוא אבל מה למה אני לא מגיע כבר להיקף יד כמו שלך חחח |
ציטוט:
אני התכוונתי בדעה שלי לזה שצריך פשוט לעבוד מניסיון , כמובן שידע תמיד תמיד תמיד עוזר והרבה בשביל לתת כיוון והכל אבל אחרי הכל כל המאמרים שווים לתחת אם הם לא פועלים עלייך טוב כמו תוכניות אחרות (אפילו תוכניות של שריר פעם בשבוע) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ