![]() |
ציטוט:
חחחחחחחחחחח אבל אין כזה דבר תמיד תמצא משהו יותר חזק שיעצור את הדבר שזז ואז תמצא משהו יכולו לשבור את הלא ניתן להזזה כלומר יש לולאה אין סופית |
ציטוט:
|
יש גם את החור השחור שאי אפשר לעצור אותו ולא להזיז אותו X:
|
ציטוט:
http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...anets4_416.jpg תראה איזה קטנים אנחנו. |
ואם יש גוש קרח ענקקק בחלל שגדול מהשמש פי מיליון..אז הוא בא תוך שנייה אין שמש חחח
|
ציטוט:
|
בלי להסתכל ..נראה לי אני כבר יודע מה זה
שמע זה סתם דבר ..כל עוד ולא ראו אז אין להם מה לדבר ! ככה פשוט המדעניים חושבים בינתיים בוא נשאר במיצאות ..השמש היא הכי חזקה ( וכל מה שחרטטו שם לא נראה לי שקיים אפילו ) |
ציטוט:
|
את החור השחור אי אפשר להזיז ולא לעצור!
|
ציטוט:
אני בטוח שתהיה תשובה בסוף מה ז המטומטמת |
למה מי ששאלל תשאלה לא אומר תתשובה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חח אמרתי לך.הוא מסטלבת עלינו..
|
ציטוט:
|
אין לזה תשובה בכלל
גם אם כן זה משו מפגר בטוח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נו סבבה אחי.אבל אי אפשר להזיז אותו או לעצור אותו נכון?
|
צ'אק נוריס הוא גם בלתי עציר וגם בלתי ניתן להזזה.
|
שמעו הוא מתכוון בתיאוריה לא באמת יש משו בלתי ניתן לעצירה\הזזה איזה ילדים קשים...
קיצר הבלתי ניתן לעצירה עושה בבלתי ניתן להזזה חור וממשיך לזוז? או שהדבר הבלתי ניתן להזזה זז והבלתי ניתן לעצירה נעצר? |
ציטוט:
|
:mellow: גם מייקל לואיס.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
השמש תעשה חור דרכו. והשמש היא גזים היא לא דבר מוצק שאפשר להזיז. |
אה!
את הזמן! |
ציטוט:
אני חושב ג'וקים לא ניתן לעצירה..הם חיים הכי הרבה שנים ותמיד מנסים להרג אותם ולא משנה כמה אתה הורג תמיד יש מלא..אפילו אם תפוצץ מדינה שלמה תהרוג את כולם שמה בג'וקים ימישכו לחיות ולא משנה כמה בבית אני הורג תמיד יש מלא חחח |
אפשר לפוצץ אותה אבל לא? נגיד לשלוח איזו פצצה חזקה כזו לפוצץ אותה ליד השמש..לא?
|
קיצר פותח האשכול תגיד כבר את התשובה..
|
אמרתי לכם
הזמן :p |
וואיי מוטי צודק..גאוןןן חח
|
ציטוט:
הג'וקים הם אלוהים חחח :) הם חסינים להכול :P כמה שלא תמעך אותו עם הנעל הוא תמיד ימשך לרוץ |
ציטוט:
חח סתם אבל זה לא נכון בעצם כי הוא אמר משהו שלא ניתן לעצירה ומשהו שלא ניתן להזזה נתקעים אחד בשני איך הזמן יכול להתקע בעצמו? |
ציטוט:
גם אי אפשר לעצור אותו וגם אי אפשר להזיז אותו |
ציטוט:
יש בזה משו ....:boxing: |
ציטוט:
בגלל זה כל חודש מוצאים ספריי חדש ועדיין לא עובד |
חזק S:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוינטין אני מת כאן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ