![]() |
הבן של רחל דורבן למד איתי בכתה.
את רינה רדי אני מכיר בשם ובפנים, אבל היא לא לימדה אותנו שום מקצוע. וואי שום דבר לא השתנה בבית ספר הא? עדיין יש שם פינת זולה מאחורי המגרש? :basketball: |
ציטוט:
אבל יש בכניסה למטה עשו שם כמה ספסלים מתחת למגרש כדורעף ויש גם ליד הקיוסק במרכזי .... כשלמדת שם היה שם מתח ומקבילים ? ואנדרי ההונגרי לימד אותכם ? או גלעד הסטלן |
ציטוט:
אותו דבר שכוסית ישראלית תצתלם בבגדים ותשים את זה באתר או פורום אז כל מי שמהעיר שלה יעביר את זה הלאה ויעשה בזה את זממו אתם רוצים שזה לא יהיה ככה? תשימו ווטרמארק (סימון על התמונה שאומר לאן היא שייכת ושאי אפשר להסיר בפוטושופ בלי להרוס את התמונה) |
ציטוט:
ציטוט:
האהאהאהא! מגיע לה, זה ילמד אותה לקח לא לנפח את האגו שלה על חשבון גברים חרמנים. :8: |
ציטוט:
ציטוט:
וואלה עשה לי את היום אני מת... |
ציטוט:
זה הופך את החתימה שלך להומואית.. מומלץ להחליף.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני וחברי משכבר הימים יואב הידוע בכינויו רקוב(הא). פצחנו אתמול במשחק האיש שמעליי בגירסאת ירידות כנראה שהממזר השתמש בירידות שלי :) :):):):) יואב איזה סטייל היה אתמול הא :D |
ציטוט:
|
יואב באמת הסניף את התחתונים של אודטה..זה מתועד.
האיש שמעליי כפכף את אחיו הקטן |
ציטוט:
|
האיש שמעליי טעם את מיץ הדגדגן של ריקי לייק
|
חחחחח האיש שמעליי ביצע את זממו במרגלית צנעני בכך שהחדיר את איבר מינו אל תוך הרקתום שלה אבל לצערו כשהוציא את איבר מינו מפי התבעת של האורנגו תן האנושי הזה הוא גילה לפתע שאיבר מינו מצופה בשוקולדה פיקנתית עם בצבצים חומים ונגיעות של שוקולד....... http://www.israelbody.com/images/icons/icon10.gif
חחחחחחח יאללה אחי אני עף לישון מחר ממשיחים אבל.. |
מי רשם בxcite מיסטר בזוקה?בדוק רקובה..
|
ציטוט:
|
נראה לך שאני כל היום על המחשב? \=
מעניין מי זה.. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטעים אתמול בזוקה חחחחחחחחח
וכן, זה אני רשמתי מיסטר בזוקה שרץ בשדות תירס עם תחתונים של אודטה על הראש :ohmy: :laugh: |
יא חתיכת פסטה איטלקית עם רוטב חרא מעל..תתחבר למסנגר יא רודף נקניקיות
הוועידה של אתמול הייתה אחת הקטלניות |
האיש שמעליי רקד סמבה עם אחות של רונאלדיניו
|
האיש שמעליי ישב בחדר נעול עם נתן שירנסקי אחרי צום יום כיפור
|
האיש שמעליי דיגדג את ג' יפית בפופיק
|
חחחחחחחחחחח Hhh האפסס הזה חחחחחחח ענק
|
ציטוט:
ברור. :sbb4: :laugh: |
ציטוט:
לרגע האמנתי לך :] |
:laugh:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
חחחחח סתכלו בשביעיסטים
איך הבנות שם התלהבו מhhh |
תהרגו אותי אני לא מבין אותן ...
איך אפשר לא לאהוב את Six Pack ולהעדיף את Hhh זאת פשוט בורות .... וזה לא מצחיק זה רק מראה על המצב של הטעם בארץ לא מעריכים אסטטיקה :[ |
מי אהב אותו?
|
יש שם בשביעיסטים איזה 2-3 שרשמו שהוא "מושלם"
כוסעמק אני תמיד מופתע איזה קוקסינלים\ליות יש ירעבי פורום של מסכנים :( |
ציטוט:
ותחשוב איזה מסכנה היא כל החיים נדפקו לה יצא לה של שרל*לה בכל העיר ותחשוב איזה פדיחה שהראו את זה להורים שלה ולאחותה. לא כואב הלב עלייה?אני אישית מרחם עלייה |
ציטוט:
לא סתם יצא לה שם של :):):):):):) כי היא באמת כזאת |
ציטוט:
היא התפשטה באינטרנט, זה כמו שאנשים מפה לא נכנסים לאתרי פורנו לנשים ומתפשטים כי הם מפעילים שיקול דעת, גם היא הייתה צריכה להפעיל שיקול דעת. חוץ מזה, אם אתה כל כך חורש על סרט פורנו שאתה יכול כבר לזהות את הכוכבים שלו ברחוב, יש לך בעיות קשות :closedeyes: :P |
אני אישית עדיין מרחם עלייה מסכנה הבחורה כואב הלב...
|
ציטוט:
אבל השרמוטה הזאתי הצלטמה והזדיינה בשידור ישיר באינטרנט בחינם כי היא ראתה שיש הרבה אנשים צופים על מה יש לרחם |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ