ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מי נשאר עד 4? [או מתעורר] (https://israelbody.com/showthread.php?t=20211)

Mazoz3 29-09-07 15:14

משה אחי מה קרה תפסת את המקום של המדוכדך והממורמר בפורום ?

trx--->sus 29-09-07 15:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
זכותי לזלזל , זה לא ספורט זה שוק בשר , נקודה.
ואני לא שלילי אני קצת מבין הרבה בשידורי אינטרנט והאתר יתקע כל שנייה ויקרוס לאחר כמה דקות , אין טעם לקום.
וכדורסל דיי יותר פופולרי וגם נראה לי דיי מעניין ביחס לפיתוח גוף , אפשר להפתיע שם , יש לך אנדרנלים בדם עם כל ההטבעות המטורפות , מה פה? , אז יראו לך רגל עם חיתוכים ואיי אל תעשה לי את זה גמרתי הרגע.
ומי שטס לראות משחק כדורגל איך אתה בכלל יכול להשוות , אווירה של 60 או 100 אלף איש בתוך איצטדיון ושירה מטורפת , כמה רואים כבר את האולימפיה תאחלס מבפנים? אני מביא גג ל10 אלף איש וגם זה אני הגזמתי.

אם הטיעון הזה קצת קשה להתווכח

Gangsta 29-09-07 15:17

אני גם ככה לא נרדם עד 5-6 בבוקר אז אני ישאר לראות
גם ככה אני די בטוח שהשרת לא ישרוד את כמות הצופים שהולכת להיות
וגם אם זה יעבוד זה יהיה בטח קטוע ומעצבן

Moshe 29-09-07 15:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3

למה אתה חושב שאני ממורמר? , אף פעם לא אהבתי פיתוח גוף כמה שהוא מיוצג זה לא חדש , פשוט לא פתחתי את הפה .
אבל עכשיו זה ממש עובר כל גבול שילדים קמים לי ב4 בבוקר לראות תזבל הזה

P-a-n-1-c 29-09-07 15:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3

תזכיר לי מי היה פעם בעל התואר, אני זוכר שפעם הכתרנו אחד בתואר הזה אבל שכחתי מי.

Moshe 29-09-07 15:19

אנטון
ותשאל את דימי איך אני מבאס אותו לפעמים חחח

Mazoz3 29-09-07 15:22

חחחחח
וכן דימי כמו שמשה אמר, זה היה אנטון...

megashape 29-09-07 15:22

לא יודע מה איתכם, יש לי חופש לא אכפת לי בכלל להתעורר ב4, אם אני אלך לישון בכלל, אז למה לא לראות?!

arbel2 29-09-07 15:23

אתם הורגים אותי ,מה אתם עושים בפורום פיתוח גוף כשאתם שונאים פיתוח גוף ?
לכו לפורום החלקה על הקרח...

Moshe 29-09-07 15:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2

אנחנו בפורום פיתוח גוף בגלל שאנחנו מפתחים את הגוף עד הנורמה הטבעית או השפוייה לפחות , זה למה

Bodybuilder 29-09-07 15:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
למה אתה חושב שאני ממורמר? , אף פעם לא אהבתי פיתוח גוף כמה שהוא מיוצג זה לא חדש , פשוט לא פתחתי את הפה .
אבל עכשיו זה ממש עובר כל גבול שילדים קמים לי ב4 בבוקר לראות תזבל הזה

אף פעם לא אהבת פיתוח גוף ? מה אתה עושה פה ? :dry:

Moshe 29-09-07 15:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אף פעם לא אהבת פיתוח גוף ? מה אתה עושה פה ? :dry:

מסתכל עליך ונהנה כל רגע

bode 29-09-07 15:29

ציטוט:

או פורום של חוטבי עצים :mellow: :helpsmilie:

Bodybuilder 29-09-07 15:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אנחנו בפורום פיתוח גוף בגלל שאנחנו מפתחים את הגוף עד הנורמה הטבעית או השפוייה לפחות , זה למה

מישהו אמר לך לא להישתמש בחומרים ? משהו הרכיב לך מגן תחת ?
זה שאתה לא רוצה להישתמש זה בעיה שלך,אחרים כן רוצים,ואחרים כן אוהבים את הספורט הזה.
לא מבין מה הבעיה שלך בזה שילדים יקומו ב 4 בבוקר לראות אולימפיה ? מה רע בזה ? זה מפריע לך ?

Moshe 29-09-07 15:36

ציטוט:

זה שאתה לא רוצה להישתמש זה בעיה שלך,אחרים כן רוצים,ואחרים כן אוהבים את הספורט הזה.
לא מבין מה הבעיה שלך בזה שילדים יקומו ב 4 בבוקר לראות אולימפיה ? מה רע בזה ? זה מפריע לך ?

כן מפריע , יש בעיה?

arbel2 29-09-07 15:36

ציטוט:

כל מילה אמת.

r0y 29-09-07 15:36

חחחחחחחחחח זה לא מפריע לו..הוא פשוט חושב שזה מפגר לקום...אם זה היה באיזה 1 מקסימום 2 אז גמני הייתי רואה אבל אם אני יקום ב 4 אני ירדם על המחשב תוך דקה ואין לי מה לקום כזה מוקדם..מחר או מחרותיים יהיו סרטונים של כל מה שהיה ואני יראה חלק..
אין לי מה לרוץ לחברים שלי על הבוקר יואוו ראיתי אולימפיה שידור חי אני יודע מי ניצח חחחח הם אפילו לא יודעים מזה אולימפיה...דיי גמרו תשיחה הזאת

arbel2 29-09-07 15:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
כן מפריע , יש בעיה?

תאמת כן ,יש בעיה גדולה מאוד
אין סיבה לקלקל שירשור שמוקדש לתחרות הכי גדולה בשנה ....סתם בגלל שלך זה לא קוסם .

תהיה ילד גדול ,תדע לסתום את ה'פה כשזה לא לעניין לדבר.

bode 29-09-07 15:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
חחחחחחחחחח זה לא מפריע לו..הוא פשוט חושב שזה מפגר לקום...אם זה היה באיזה 1 מקסימום 2 אז גמני הייתי רואה אבל אם אני יקום ב 4 אני ירדם על המחשב תוך דקה ואין לי מה לקום כזה מוקדם..מחר או מחרותיים יהיו סרטונים של כל מה שהיה ואני יראה חלק..
אין לי מה לרוץ לחברים שלי על הבוקר יואוו ראיתי אולימפיה שידור חי אני יודע מי ניצח :):):):) הם אפילו לא יודעים מזה אולימפיה...דיי גמרו תשיחה הזאת

אתה לא חי את הספורט הזה כנארה , אתה לא יודע מה זה להתאמן ברצינות ולהיות מורעל עד הסוף..

P-a-n-1-c 29-09-07 15:39

אני בפורום הזה כי אני מפתח את הגוף שלי ותו לא. אני לא אוהב את הספורט התחרותי ובגלל זה גם בארץ אנ'לא אבוא לתחרויות, אין לי מה לראות חבורה של גברים בתחתונים שעושים פוזות וחבורה של אנשים צועקים להם ואואואואואו יאללה אואואוואוא קולולולולולו - לא עושה לי את זה.
אני אישית כן מעדיף גוף כמו של מייקל לואיס ולא גוף כמו של ג'אי והחבר'ה האלו. וואלה לדעתי חצי פה מהפורום לא הגיעו בכלל לרמה של מייקל לואיס. לא, אני לא אומר שהרמה של מייקל גבוהה אבל זו הרמה שאני שואף אליה (אולי קצת יותר, אבל זה העיקרון). אני כן הייתי רוצה להראות לדוגמא כמו עמית ספיר אבל אני יודע שמבחינתי אי אפשר להגיע לרמה כזאת בלי לאכול חומרים, אז אני אישית מעדיף שלא.

עוד סיבה למה זה בזבוז זמן לקום ב4 בבוקר היא שבספורט הזה אין כ"כ הפתעות ואין "דרמה", מה הדרמה פה? לראות את ויקטור לוקח ולא ג'אי? במשחק כדורסל\כדורגל יש אדרנלין, אתה "חי" את המשחק, אתה מעודד, אתה נכנס למתח, אתה מתבאס כשהקבוצה שלך מפסידה, אתה קופץ כשהיא מכניסה גול, מה םפה? אתה תשאג בבית ותצעק ואואואו קולולול אייווה כשג'אי יביא דאבל בייספס? אתה תהיה במתח ויהיה לך אדרנלין כשרוני יעלה לבמה?
בזבוז זמן נטו.

aseed 29-09-07 15:42

בודי איפה תאה למה אתה לא נכנס לפורום שרירים?

arbel2 29-09-07 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אני בפורום הזה כי אני מפתח את הגוף שלי ותו לא. אני לא אוהב את הספורט התחרותי ובגלל זה גם בארץ אנ'לא אבוא לתחרויות, אין לי מה לראות חבורה של גברים בתחתונים שעושים פוזות וחבורה של אנשים צועקים להם ואואואואואו יאללה אואואוואוא קולולולולולו - לא עושה לי את זה.
אני אישית כן מעדיף גוף כמו של מייקל לואיס ולא גוף כמו של ג'אי והחבר'ה האלו. וואלה לדעתי חצי פה מהפורום לא הגיעו בכלל לרמה של מייקל לואיס. לא, אני לא אומר שהרמה של מייקל גבוהה אבל זו הרמה שאני שואף אליה (אולי קצת יותר, אבל זה העיקרון). אני כן הייתי רוצה להראות לדוגמא כמו עמית ספיר אבל אני יודע שמבחינתי אי אפשר להגיע לרמה כזאת בלי לאכול חומרים, אז אני אישית מעדיף שלא.

עוד סיבה למה זה בזבוז זמן לקום ב4 בבוקר היא שבספורט הזה אין כ"כ הפתעות ואין "דרמה", מה הדרמה פה? לראות את ויקטור לוקח ולא ג'אי? במשחק כדורסל\כדורגל יש אדרנלין, אתה "חי" את המשחק, אתה מעודד, אתה נכנס למתח, אתה מתבאס כשהקבוצה שלך מפסידה, אתה קופץ כשהיא מכניסה גול, מה םפה? אתה תשאג בבית ותצעק ואואואו קולולול אייווה כשג'אי יביא דאבל בייספס? אתה תהיה במתח ויהיה לך אדרנלין כשרוני יעלה לבמה?
בזבוז זמן נטו.

מהתגובה שלך אפשר פשוט להבין כמה אתה לא מחובר לספורט
הזילזול שלך בספורט פשוט נשפך מכל מילה .אשכרה היתעצבתי כשקראתי את זה

אתה יושב בבית רואה את התחרות ומנסה לשפוט בעצמך ,אתה יושב ונהנה לראות את התחרות כי זה נותן מוטיבציה לאימונים (כי לא כמוך ,חלקנו פה באמת שואפים להיתחרות מתישהו ) , מי שבאמת אוהב את הספורט ?רואה את מרטינז קולמן וקאטלר משווים פריסות גב ונופל מהכיסא כמו שאתה נופל מהטבעה של וינס קרטר

כל אחד וההעדפה שלו ....ואתם כאלו ילדים קטנים שאתם מצאתם את זה הכרחי להביע את הזילזול שלכם במקום שהוא הכי לא לעניין בעולם פאקינג שירשור שמוקדש לתחרות
תתבגרו קצת.

P-a-n-1-c 29-09-07 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אנטון
ותשאל את דימי איך אני מבאס אותו לפעמים חחח

חחחחחחחחחחחחחחחח יא מניאק :boxing:

Moshe 29-09-07 15:47

ציטוט:

תאמת כן ,יש בעיה גדולה מאוד
אין סיבה לקלקל שירשור שמוקדש לתחרות הכי גדולה בשנה ....סתם בגלל שלך זה לא קוסם .

תהיה ילד גדול ,תדע לסתום את ה'פה כשזה לא לעניין לדבר.

אוי אוי סליחה "מוקדש" , כן ממש תנ"ך שירשור שכולוווווו מוקדש לתחרות אולימפייה 2007 איזה אושר תאמין לי אושר כזה לא היה כמותו.
לא אתה ולא אף אחד בעולם הזה לא יסתום לי את הפה ואני אגיד מה שאני רוצה מתי שאני רוצה ואיך שאני רוצה.
ואני ילד גדול אני חושב שאפילו יותר ממך , תמשיך להדליק ממטרות בצבא ותפסיק לזיין לי בשכל מתי כן לדבר ומתי לא לדבר , התלהבת יותר מדי בזמן האחרון וכנראה משהו צריך להעלות אותך על הקרקע.

r0y 29-09-07 15:48

ציטוט:

אתה יושב בבית רואה את התחרות ומנסה לשפוט בעצמך ,אתה יושב ונהנה לראות את התחרות כי זה נותן מוטיבציה לאימונים (כי לא כמוך ,חלקנו פה באמת שואפים להיתחרות מתישהו ) , מי שבאמת אוהב את הספורט ?רואה את מרטינז קולמן וקאטלר משווים פריסות גב ונופל מהכיסא כמו שאתה נופל מהטבעה של וינס קרטר

כל אחד וההעדפה שלו ....ואתם כאלו ילדים קטנים שאתם מצאתם את זה הכרחי להביע את הזילזול שלכם במקום שהוא הכי לא לעניין בעולם פאקינג שירשור שמוקדש לתחרות
תתבגרו קצת.

שמע אתה צודק...אני גם לא נראה לי יראה את זה אבל אתה צודק..
יאללה PANIC עזוב את זה...שכל אחד יעשה מה הוא חושב ומי שרואה שיהנה.אל תהרוס להם

arbel2 29-09-07 15:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אוי אוי סליחה "מוקדש" , כן ממש תנ"ך שירשור שכולוווווו מוקדש לתחרות אולימפייה 2007 איזה אושר תאמין לי אושר כזה לא היה כמותו.
לא אתה ולא אף אחד בעולם הזה לא יסתום לי את הפה ואני אגיד מה שאני רוצה מתי שאני רוצה ואיך שאני רוצה.
ואני ילד גדול אני חושב שאפילו יותר ממך , תמשיך להדליק ממטרות בצבא ותפסיק לזיין לי בשכל מתי כן לדבר ומתי לא לדבר , התלהבת יותר מדי בזמן האחרון וכנראה משהו צריך להעלות אותך על הקרקע.

אתה מודע לזה שהתחרות הזאת חשובה לאנשים שאשכרה אוהבים את הספורט הזה ?
ותרגע עם העקיצות האישיות ,אני לא לקחתי אתזה לכיוון אישי ,תראה קצת בגרות ואל תעשה את זה בעצמך.

P-a-n-1-c 29-09-07 15:51

ציטוט:

תתבגרו קצת.

השרשור הוא על התחרות, אז אני מביע דיעה על התחרות - לגיטימי לגמרי. זה שהתגובה שלי היא מזלזלת או אנטי הדבר הזה, זה לא אומר ש"אסור" לי לכתוב פה או להגיב. זה פורום ואני יכול להגיב איזה תגובה שאני רוצה [כמובן שלא תהיה פרו-ערבית\נאצית וכל השיט הזה].

לדעתי זה בזבוז זמן מוחלט להשקיע כ"כ הרבה כסף, זמן ובריאות בשביל ספורט שאתה לא תתקדם ממנו בשיט ולא תראה ממנו אגורה [אלא אם כן אתה ברוך בכסף ואז תוכל גם להתחרות בחו"ל]. וואלה סבבה אתה עושה את זה בשביל הכיף, אתה נהנה מזה ידה ידה ידה, אבל מה הלאה? בסופו של דבר כל אחד שעוסק בספורט כלשהו אם זה כדורגל, כדורסל וכו' לא משקיע כסף, זמן ובריאות בשביל.... כלום. מי שהולך לשחק כדורגל הולך על זה עד הסוף, אני לא רואה אנשים שמשקיעים 6 אימונים בשבוע של כדורגל, כסף על מאמנים פרטיים וכו' בשביל לשחק בשכונה - לא ככה?
אם אתה הולך על זה אז תלך על זה עד הסוף, בארץ זה לא אפשרי. אם יש לך את הכסף אז טוס לחו"ל תתחיל סייקלים של GH וכל השיט הזה ותתחיל להתחרות ולעשות מזה כסף ולהיכנס לטופ, ולא לשחק בקקה בארץ.

וואלה מקווה שלא פגעתי באף אחד מהמתחרים שמתחרים בארץ, זו ממש אבל ממש לא הכוונה שלי. הם בעצמם כל ראיון אומרים שבארץ אי אפשר להתקדם וכו', אז למה הם ממשיכים לעסוק בזה בארץ? שיטוסו לחו"ל ויתחילו באמת להשיג מזה משהו. יש בארץ המון מפתחי גוף שעם החומרים הנכונים ועם התנאים הנכונים שאי אפשר להשיג בארץ יוכלו להגיע לרמות גבוהות מאוד בחו"ל.

r0y 29-09-07 15:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe

חחחחח משה לא קראת טוב זה מוקדש ולא מקודש..
התנך מקודש כאילו קדוש ומוקדש זה כאילו הוא במיוחד לתחרות...אין קשה לתנך חחח

Moshe 29-09-07 15:52

ציטוט:

אתה מודע לזה שהתחרות הזאת חשובה לאנשים שאשכרה אוהבים את הספורט הזה ?
ותרגע עם העקיצות האישיות ,אני לא לקחתי אתזה לכיוון אישי ,תראה קצת בגרות ואל תעשה את זה בעצמך.

סיימתי את הדיון הזה , יום טוב לך.

ציטוט:

חחחחח משה לא קראת טוב זה מוקדש ולא מקודש..
התנך מקודש כאילו קדוש ומוקדש זה כאילו הוא במיוחד לתחרות...אין קשה לתנך חחח
התכוונתי שאסור לחלל את השירשור כמו את התנ"ך

Elevation 29-09-07 15:52

אני מתנצל, אבל דיי, אני חייב להתערב.

כשאתם יוצאים עם חברים, אתם לא נשארים במסיבה טובה עד שבע בבוקר? לא קרה שבשביל סרט :):):):):):) נשארתם ערים הרבה הרבה אחרי מתי שרציתם? או סתם על המחשב בשיחה? או סתם על המחשב בלי שום סיבה טובה?

תוציאו ת'ראש מהתחת ותתחילו להבין שיש אנשים שזה מה שהם מחכים לו כל השנה, לא כל שכן אנשים שרואים את עצמם ממשיכים במקצוע הזה, וכמו שחשוב לחלקם לחכות לפיפ"א 08 או משו כזה, שלי מעניין את קצה הזמן, אותם זה מרגש ומעניין. אז שכל אחד יסתכל עמוק עמוק ברקטום שלו ויוודא שהוא נקי, לפני שהוא מתחיל לחרבן על אחרים.

P-a-n-1-c 29-09-07 15:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
אני מתנצל, אבל דיי, אני חייב להתערב.

כשאתם יוצאים עם חברים, אתם לא נשארים במסיבה טובה עד שבע בבוקר? לא קרה שבשביל סרט :):):):):):) נשארתם ערים הרבה הרבה אחרי מתי שרציתם? או סתם על המחשב בשיחה? או סתם על המחשב בלי שום סיבה טובה?

תוציאו ת'ראש מהתחת ותתחילו להבין שיש אנשים שזה מה שהם מחכים לו כל השנה, לא כל שכן אנשים שרואים את עצמם ממשיכים במקצוע הזה, וכמו שחשוב לחלקם לחכות לפיפ"א 08 או משו כזה, שלי מעניין את קצה הזמן, אותם זה מרגש ומעניין. אז שכל אחד יסתכל עמוק עמוק ברקטום שלו ויוודא שהוא נקי, לפני שהוא מתחיל לחרבן על אחרים.

נקי פיקס אחי, הרגע יצאתי מהמקלחת אחרי אימון טוב :sbb4:

Bodybuilder 29-09-07 15:54

רגע אני רוצה להוסיף משהו :מי אמר שאי אפשר להיות טבעי ולהראות הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממיקל לואיס ?!?!?!?
הבעיה שלכם חברה זה שאתם לא רוצים להיתעמץ,אתם מעדיפים לצאת עם חברים,במקום לשבת בבית כשיש זמן ולאכול -אתם מפסידים אימונים בגלל מסיבות וחברים שכול היום שותים וודקה ומעשנים - בשני מילים : מבזבזים זמן

אה ואם מדברים על משה:אז משה הוא בחור שלא מתאמן אבל כול היום יושב בבית קורא מאמרים ומנסה להוכיח לביג-ביט שלאכול 3 ארוחות ביום זה עדיף על 6-7 !
למרות שאין לו נסיון אישי בגרוש - הכול מספר ו חוברת .

חפרתי אה ?
לפחות אמרתי את מה שרציתי להגיד.
מצטער אם מישהו נעלב.

arbel2 29-09-07 15:54

ציטוט:

השרשור הוא על התחרות, אז אני מביע דיעה על התחרות - לגיטימי לגמרי. זה שהתגובה שלי היא מזלזלת או אנטי הדבר הזה, זה לא אומר ש"אסור" לי לכתוב פה או להגיב. זה פורום ואני יכול להגיב איזה תגובה שאני רוצה [כמובן שלא תהיה פרו-ערבית\נאצית וכל השיט הזה].

לדעתי זה בזבוז זמן מוחלט להשקיע כ"כ הרבה כסף, זמן ובריאות בשביל ספורט שאתה לא תתקדם ממנו בשיט ולא תראה ממנו אגורה [אלא אם כן אתה ברוך בכסף ואז תוכל גם להתחרות בחו"ל]. וואלה סבבה אתה עושה את זה בשביל הכיף, אתה נהנה מזה ידה ידה ידה, אבל מה הלאה? בסופו של דבר כל אחד שעוסק בספורט כלשהו אם זה כדורגל, כדורסל וכו' לא משקיע כסף, זמן ובריאות בשביל.... כלום. מי שהולך לשחק כדורגל הולך על זה עד הסוף, אני לא רואה אנשים שמשקיעים 6 אימונים בשבוע של כדורגל, כסף על מאמנים פרטיים וכו' בשביל לשחק בשכונה - לא ככה?
אם אתה הולך על זה אז תלך על זה עד הסוף, בארץ זה לא אפשרי. אם יש לך את הכסף אז טוס לחו"ל תתחיל סייקלים של GH וכל השיט הזה ותתחיל להתחרות ולעשות מזה כסף ולהיכנס לטופ, ולא לשחק בקקה בארץ.

וואלה מקווה שלא פגעתי באף אחד מהמתחרים שמתחרים בארץ, זו ממש אבל ממש לא הכוונה שלי. הם בעצמם כל ראיון אומרים שבארץ אי אפשר להתקדם וכו', אז למה הם ממשיכים לעסוק בזה בארץ? שיטוסו לחו"ל ויתחילו באמת להשיג מזה משהו. יש בארץ המון מפתחי גוף שעם החומרים הנכונים ועם התנאים הנכונים שאי אפשר להשיג בארץ יוכלו להגיע לרמות גבוהות מאוד בחו"ל.

תקשיב ,הבעיה שלי היא לא עם הדעה שלך ,הדעה שלך לגיטימית וזכותך לדעה הזאת,אני אומנם חולק עליה ,אבל זאת הדעה שלך ,הבעיה שלי זה המקום שבחרת להביע אותה ,בשירשור שמוקדש לתחרות זה לא המקום לפתוח דיון (שכבר נטחן עד רמת המיופיבריל ) לגבי הכדאיות של הספורט הזה ואם שווה לעשות בשבילו א' ב' ג' ...

זכותך באמת להגיד כל דבר בגבולות הטעם הטוב ,אבל רק בגלל שמותר לך ,לא אומר שאתה צריך

Elevation 29-09-07 15:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe

אני אוהב אותך אחי, אבל אף אחד לא ידבר ככה על ארבל, לפחות לא כשאני שם. וכן, זה בגלל שהזין שלו בתחת שלי, מצחיק מצחיק.

כבה ת'תחת שלך ומהר. יש תרבות דיון ואם אתה רוצה לגרור את זה לפסים אישיים, יש תרבות רחוב. בשניהם נראה לי שהוא יכול לגרום לך נכות קשה.

Elevation 29-09-07 15:55

ציטוט:

חחחחחחחח.

arbel2 29-09-07 15:56

ציטוט:

טוב ,אני חייב להודות,כמה שאתה מרגיז אותי היום ,זה היה מצחיק ובמקום חח

r0y 29-09-07 15:57

ציטוט:

רגע אני רוצה להוסיף משהו :מי אמר שאי אפשר להיות טבעי ולהראות הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממיקל לואיס ?!?!?!?
הבעיה שלכם חברה זה שאתם לא רוצים להיתעמץ,אתם מעדיפים לצאת עם חברים,במקום לשבת בבית כשיש זמן ולאכול -אתם מפסידים אימונים בגלל מסיבות וחברים שכול היום שותים וודקה ומעשנים - בשני מילים : מבזבזים זמן

אה ואם מדברים על משה:אז משה הוא בחור שלא מתאמן אבל כול היום יושב בבית קורא מאמרים ומנסה להוכיח לביג-ביט שלאכול 3 ארוחות ביום זה עדיף על 6-7 !

חפרתי אה ?
מצטער אם מישהו נעלב.

מה משה אתה לא מתאמן?חדר כושר?משו?סתם מתעניין?

Moshe 29-09-07 15:57

ציטוט:

חפרתי אה ?
מצטער אם מישהו נעלב.

אני לא מתאמן כי אני לא יכול להתאמן זה לא כי אני לא רוצה אז בשביל לזיין בשכל לפני שיודעים משהו צריך לברר.
בקשר ללצאת עם חברים ושאר העניינים , תשאר בבית תאכל עוד ארוחה מעניין כשתגיע לגיל 30 כמה חברים ישארו לך בשעת צרה (או שאתה כזה "סוס" שאתה לא צריך אף אחד? ,סופרמן..).
אני לא יושב בבית אני יושב בעבודה , ואני לא קורא מאמרים כל היום אלא אני עובד ויש לי חיים מעבר , בזמני החופשי אני מתעניין ומתעדכן , לעומתך,
יום טוב גם לך.

ציטוט:

אני אוהב אותך אחי, אבל אף אחד לא ידבר ככה על ארבל, לפחות לא כשאני שם. וכן, זה בגלל שהזין שלו בתחת שלי, מצחיק מצחיק.

כבה ת'תחת שלך ומהר. יש תרבות דיון ואם אתה רוצה לגרור את זה לפסים אישיים, יש תרבות רחוב. בשניהם נראה לי שהוא יכול לגרום לך נכות קשה.
ואז יפרק שריר בתא המעצר:flowers: , וזה ממש לא נגרר לפסים אישיים פשוט אני לא סובל שסותמים או מנסים לתסום לי את הפה.

P-a-n-1-c 29-09-07 15:59

ציטוט:

חפרתי אה ?
מצטער אם מישהו נעלב.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועכשיו אחרי שנרגעתי נגיב לך:
אני מבזבז זמן?? אני שמעדיף לצאת לבלות לתפוס איזה בחורה במועדון או אתה שיושב בבית עם סטופר וחזה עוף בתוך צלחת ותמונה של ג'אי על הקיר??

shahaflol 29-09-07 16:00

1. לא יכניסו פיתוח גוף לאולימפיאדה כי זה לא ספורט, האימונים לתחרות הם הספורט, לא התחרות עצמה. להכניס פיתוח גוף לאולימפיאדה= להכניס דוגמנות לשם. אין פה נימה של זלזול, פשוט אין לזה מקום שם.
2. דימי, גם מתחרים בענפי ספורט אחרים באולימפיאדה לוקחים חומרים, אתה לא יכול להגיד שבין התחרויות הם נקיים.
3. אין לי כוונה להתחרות או להגיע לרמה כזו, ואני לא נהנה מהתחרויות, ופה אני, משה ודימי מסכימים, אבל אני יכול להבין את מי שאוהב את התחום הזה ובאמת נהנה לראות תחרויות, גם אם זה לא הדבר המלהיב ביותר בעולם.
4. מערכת הפורומים הזו, פרט לפורום הזה ספציפי, אינה נועדה רק למפתחי גוף תחרותיים או למתעניינים בתחום הזה מבחינה תחרותית. אז לשאול אותנו מה אנחנו עושים פה זה טיפשי. אני אפילו אנחש, אולי בהגזמה, שרוב הלקוחות של גיל, גם אלה שבאים לייעוץ וגם אלה שמזמינים באתר, לא מעוניינים בגוף ברמה תחרותית גבוהה. אז תסלקו אותם מהפורום?
5. איך אפשר לא להעריך את ההטבעה הספונטנית של וינס קרטר באולימפיאדה כשהוא קופץ מעל שחקן בגובה 2.20?
6. כנראה שהאתר יקרוס.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ