![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כמה הrm1?
|
175-180
|
אסיד אני מחכה לראות אותך בתחרות אח שליי הרשמת אותי מאוד..
אבל מה שנראלי שישימו אותך כבר בקטגוריית מעל 100 קילו משקל גוף ולא בנוער כי בנוער גם זה עד גיל 18 ועברת את ה18 כבר אחי |
מה עד 100 זה קטיגוריה פתוחה?
אבל ממה שהבנתי שהם מחשבים לפי השנה כל בני ה 1989 יכנסו לנוער אם מעל 100 תהיה קטיגוריה פתוחה אז תהיה תחרות קשה |
ציטוט:
קשה זה אתגר.. קל זה מותר... אבל אתה לוקח מקום ראשון בכל מצב:flowers: :boxing: אני בעבודה:S חחחח |
גלעד יש פאוורליפטרים שאתם לא מכירים שהם שוקלים 140-15
אז תהיה תחרות קלה אם כך מחלקים קטיגוריות שמעל 100 היא פתוחה |
חח עכשיו נפל לי האסימון..אתה רק בן 18?!!
יליד 89 כמוני,ואתה ניראה לפחות 10 שנים מעלי,(שלא נדבר על הגוף) ..יש לי התפתחות של חרא,בואנה גבר הבאת לי מוטביציה אני לא מאמין שאתה רק בגיל שלי הפתעת אותי חבל על הזמן..כל הכבוד |
ציטוט:
|
אסיד לפני כמה זמן הסרטון הזה יחיה
שמעו אנשים לא נראה לי שיש בן אדם שיכול עליו בנוער הוא רק בן 18 והוא דוחק 175 |
הסרטון הזה מיום שבת האחרון
|
ציטוט:
אתה לא מאמין... אולי bigbit מכיר אותו... קוראים לו סמי הוא ענק אם קוקו כזה..חחח אל תאמין תבוא תיראה.. |
פששש אחד הסוסים
לא מאמין שעוד 10 שנים אני יגיע לרמה שלך כמה זמן אתה מתאמן? איזה תוספים? ותעדכן אותנו מהתחרות פאוורליפטינג (אם יצא לך :) |
ציטוט:
:):):):) זיין שכל. עד לפני חצי שנה ככה הייתי במכון איפה שסמי הזה מתאמן, אחלה בנאדם והכל, באמת זהב ועוזר, אבל ה-RM1 שלו היה "כולה" 200 קילו. |
ציטוט:
יופי לפני חצי שנה.. הרבה דברים משתנים אתה יודע! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תהייה כל כך בטוח ,במשקלים האלו ,הבדלים של קילו זה משהו מורגש .....למשל בסקוואט הRM6 שלי הוא 220 , אבל הRM1 שלי הוא רק 250 ....לפי ההיסתכלות שלך אמור להיות לי RM1 של 300 בערך .... |
ציטוט:
ואתה אני בטוח שאתה לא משתמש בחליפת סקוואט חולצה יכולה להוסיף עוד המון משקל |
ציטוט:
|
שטויות אז נניח שהוא יודע.. ובוא נניח שה Rm1 שלו בלי חולמה זה 230-240 קילו, עם חולצה הוא יכול לעבור את ה300 בשקט
|
ציטוט:
לך תדע |
אז זהו שנראה לך שמישו אנונימי יכול לעבור את אלוף הארץ פתאום?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כל בן אדם הוא אנונימי עד שהוא זוכה במשהו מישהו הכיר מאור זרדז לפני שהוא זכה במר צפון ? מישהו ידע בכלל מי זה רוני קולמן עד שהוא ניצח תחרות ? |
חחחחח מספיק שטיות מה אתה חושבים היא חליפת קסמים היא תתן לו 30 קילו בערך חחחח
|
שמעו אנשים יש חולצות לחץ שמוסיפות 60 ק"ג וגם 70 ק"ג.. והן היקרות
ויש כאלה גם שמוסיפות "רק" 30 קילו.. ולבוא לתחרות ולהתחרות עם חולצה נגד מישהו בלי חולצה זו השפלה.. כמובן לזה שמתחרה עם החולצה כי אם נגיד אני אישית הייתי בלי חולצה לוחץ סתם נגיד 170 קילו ומי שהיה נגדי היה לוחץ בלי חולצה 190 קילו Rm1 והייתי בא עם חולצה ומנצח אותו.. הייתי מנצח אותו אבל בתוך תוכי היתה לי הרגשה שזה לא ניצחון אמיתי ושאני לא באמת אלוף. |
ציטוט:
|
אין חולצות שמוסיפות 60ו70
|
ל קטלני
|
אסיד אח שלי לא הגבת לי על מה שכתבתי מתחת לעניין של המשקלים שהחולצות מוסיפות..
ואני אפילו עדיין לא מדבר על הסטרואידים.. |
לא הבנתי על מה בדיוק אתה מדבר..תשאל מה שצריך...
|
הוא שואל אם אתה בסקייל ה5 או ה6 שלך.
סתם חחח. |
11 חחחח
|
יפה מאוד שמישהו בא להסביר אותי.. :)
|
ציטוט:
:sbb4: |
:( :):):):) שאמרתי 11 הייתי צחוק אבל כנראה מספר כסה לא מספיק לצחוק
|
ציטוט:
אם אתה משיג לי אחת שמוסיפה 70 קילו עכשיו אני מביא לך אלף שקל |
אני משלם 1500 חחחח
|
2,000 http://www.israelbody.com/images/icons/icon10.gif
+המחשב שלי חחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ