ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   פרשתי =( (https://israelbody.com/showthread.php?t=18680)

Bodybuilder 07-09-07 22:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
עזוב אחי אין טעם לריב איתו הוא פשוט - בור ללא תחתית.
אתה לא תוכל לשנות את הדעה שלו - כי הוא פשוט סתום.

בפנים לא היתה אומר לי את זה לא בגלל שאני עבריין כי אני לא
ולא בגלל שאני גדול - כי אני לא ! פשוט אתה LOX זה הסיבה :flowers:

Bodybuilder 07-09-07 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
אין לך מה להיתעצבן..הרי הוא בעצמו אמר שהוא שם על כולם זין..והוא היתכוון בדיוק לאנשים שיגיבו כמוך..אז זה לא ממש משנה..אז אל תתחילו פה וויכוח..

צודק !

Bodybuilder 07-09-07 22:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
בשביל החיילים שמתו בשביל זין כמוך!!!!!!!!!!!!!!!!

אף אחד לא מת בשבילי,מתו בגלל הורים ולמען המדינה שלהם - אבל לא בשבילי !
עוד מאט גם תגיד שבגללי הם מתו ?!? SUKA...

ran7 07-09-07 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אף אחד לא מת בשבילי,מתו בגלל הורים ולמען המדינה שלהם - אבל לא בשבילי !
עוד מאט גם תגיד שבגללי הם מתו ?!? SUKA...

הם מתו כדי להגן על המדינה הזאת ואתה חלק ממנה!

Antonator1 07-09-07 22:15

מה גם שלי יש גישה כזאת - גם אם לא תתגייס, אתה הרי לא תמשיך במנוחת בטן - גב כל החיים. יש 1001 דברים אחרים שעוד יפריעו לבודיבילדינג בחיים, חלקם אפילו יותר מהצבא. בחיים יש עבודה, לימודים, חיפוש דירה, דייטים, נסיעות לחו"ל ועוד מאות דברים. הקטע הוא לנסות לצאת מכל מצב כמנצחים.

Bodybuilder 07-09-07 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
הם מתו כדי להגן על המדינה הזאת ואתה חלק ממנה!

בשביל מה לי ללכת לצבא ? אני לא מתכוון ללכת לקרבי - כי אני לא רוצח,ולהרוג זה לא בשבילי ! אז למה לי בכלל ללכת לשם ?

megashape 07-09-07 22:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
מה גם שלי יש גישה כזאת - גם אם לא תתגייס, אתה הרי לא תמשיך במנוחת בטן - גב כל החיים. יש 1001 דברים אחרים שעוד יפריעו לבודיבילדינג בחיים, חלקם אפילו יותר מהצבא. בחיים יש עבודה, לימודים, חיפוש דירה, דייטים, נסיעות לחו"ל ועוד מאות דברים. הקטע הוא לנסות לצאת מכל מצב כמנצחים.

הופה מי זה?
אנטון שלח לי דחוף את האימ''ל שלך לפרטי...

וסולימן, אתה אחד האנשים פה!
אחד הגופות ואחד הגברים שאני מכיר פה בפורום, אני בטוח שתחזור אחרי הצבא כמו גדול ועוד תגיע רחוק, אל תוותר על מה שאתה אוהב, ואני ממש מעריך את זה שאתה עוד מתגייס, כל הכבוד, אתה תצליח, אני בטוח, בהצלחה בכל מה שתעשה, ותתחבר למסןןן :sbb4:

benwin21 07-09-07 22:25

ציטוט:

בשביל מה לי ללכת לצבא ? אני לא מתכוון ללכת לקרבי - כי אני לא רוצח,ולהרוג זה לא בשבילי ! אז למה לי בכלל ללכת לשם ?

אני תכוון לעושת 3 שנים בצבא אבל לא להיות קרבי. אפילו מכות אני לא אוהב ללכת אז רוצים שאני אהרוג בן אדם?:flowers:

megashape 07-09-07 22:31

ציטוט:

לשרת את המדינה?
אתה חושב שצריך רק לוחמים בצבא?
בתור יהודי אתה לא מרגיש שאתה צריך להגן על הארץ שלך?
או לתרום למדינה בכל דרך שהיא?

Ido 07-09-07 22:33

ציטוט:

אתה לא רוצח? למה החיילים שמגנים עליך ועל משפחתך ועל כל מדינתנו הם רוצחים? אם הם צריכים לרצוח אז הם רוצחים אבל אי אפשר לקרוא להם רוצחים.

לא נורא אתה תלמד

SuzukiR 07-09-07 22:41

אנטון אם אתה בקטע של המשטרה

תנסה להיות קצין במשטרה צבאית
ככה שתישתחרר תוכל להיתקבל ביותר קלות
לבילוש

שמה מה שמצחיק הרוב גדלו בשכונות עוני\שכונות של עבריינים ומקבלים כבוד מהעבריינים שבעצם הם גדלו איתם אלה השוטרים היחדים שמקבלים כבוד מהעבריינים
יהיה מצחיק אם אחד כמוך שלמד בבצפר כמו ליד"ה יהיה שם חחח
אבל אני מאמין שתישתלב מצויין

א

VoRteX 07-09-07 22:42

ציטוט:

תגיד לי, יש לך שבב של אינטילגנציה בכלל? חתיכת מטומטם.
אני מציע לך לסתום את הפה מהר, כי אתה פולט פה שטויות, ואתה בנוסף מזלזל ופוגע בכבודם של אנשים שכבר לא עימנו.

Bodybuilder 07-09-07 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי megashape
לשרת את המדינה?
אתה חושב שצריך רק לוחמים בצבא?
בתור יהודי אתה לא מרגיש שאתה צריך להגן על הארץ שלך?
או לתרום למדינה בכל דרך שהיא?

לכן אני לא אומר שאני בכלל לא מתגייס,אני כניראה מתגייס אבל בתור ג'ובניק !
ועם אתם רוצים סיבה יותר רצינית למה אני לא מתגייס אז זה : כי אם אני לא יעבוד יזרקו את אמא שלי מהבית (סכירות) ולא יהיה לי כסף לאכול ! :jockey: אני לא רוצה שזה יקרה !
במצב כזה אני שם זין על הצבא ועושה מה שצריך לעשות ! צבא הולך למקום השני בטבלה אצלי !

Bodybuilder 07-09-07 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
תגיד לי, יש לך שבב של אינטילגנציה בכלל? חתיכת מטומטם.
אני מציע לך לסתום את הפה מהר, כי אתה פולט פה שטויות, ואתה בנוסף מזלזל ופוגע בכבודם של אנשים שכבר לא עימנו.

מטומטם זה אתה ! אתה בכלל מקיר אותי ? אתה ראית אותי מתי שהו ? דיברת איתי ? מאיזה זכות אתה קורא לי מטומטם בכלל ?

SuzukiR 07-09-07 22:51

באדי בילדר אני סגרתי איתך תעינינים אפילו אין לי בעיה להיפגש איתך לאימון בנהריה

אבל אחי אתה מדבר שטויות בכמויות
ומדבר בטיפשות(בלי להעליב )

ואתה פוגע פה בהרבה אנשים חבל שאתה מיתנהג ככה כי ניראה לי בגלל שאתה לא יודע להיתנסח אתה רושם דברים שאתה לא מיתכוון

VoRteX 07-09-07 22:51

ציטוט:

מטומטם זה אתה ! אתה בכלל מקיר אותי ? אתה ראית אותי מתי שהו ? דיברת איתי ? מאיזה זכות אתה קורא לי מטומטם בכלל ?

יש לי כל זכות לקרוא לך מטומטם אחרי השטויות שפלטת פה.
ואין לי כח לפרט על כל שורה שבה פלטת שטות...
ואני לא צריך לראות אותך או להכיר אותך כדי לדעת שאתה מטומטם, אני רואה פה מספיק את ההודעות שלך כדי להסיק את המסקנות שלי.

סוליקו 07-09-07 22:54

חח מוזר ..אני מנסתכל על ההדעות האחרונות ואני רואה פה ויכוחים על רוצחים ולא יודע מה
זה כולה פרישה !!

חח סתם ..תפסיקו אתה ויכוח ותפתחו פוסט משלכם על זה

Bodybuilder 07-09-07 22:57

אני מצטער - לא מתכוון לפגוע באף אחד אפילו וירטואלית - ו סוזוקי איפה אתה מתאמן ? אני בסער !
לילה טוב.

וסוליקה אחי בהצלחה עוד פעם !

megashape 07-09-07 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
חח מוזר ..אני מנסתכל על ההדעות האחרונות ואני רואה פה ויכוחים על רוצחים ולא יודע מה
זה כולה פרישה !!

חח סתם ..תפסיקו אתה ויכוח ותפתחו פוסט משלכם על זה

אשכרה הרסתם לא את הפוסט, ראיתה את התגובה של אחי?:flowers:

Antonator1 07-09-07 23:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
אנטון אם אתה בקטע של המשטרה

תנסה להיות קצין במשטרה צבאית
ככה שתישתחרר תוכל להיתקבל ביותר קלות
לבילוש

שמה מה שמצחיק הרוב גדלו בשכונות עוני\שכונות של עבריינים ומקבלים כבוד מהעבריינים שבעצם הם גדלו איתם אלה השוטרים היחדים שמקבלים כבוד מהעבריינים
יהיה מצחיק אם אחד כמוך שלמד בבצפר כמו ליד"ה יהיה שם חחח
אבל אני מאמין שתישתלב מצויין

א

התכוונתי לבילוש במסגרת הצבא, לא אחרי. אחד התפקידים התותחיים.

סוליקו 07-09-07 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי megashape
אשכרה הרסתם לא את הפוסט, ראיתה את התגובה של אחי?:flowers:

חחח כןן אחי ותודה
ואני יתחבר למסנג'ר יותר מאוחר

אליאב קרייסלר 07-09-07 23:40

מהזההההההה מהזהההההההההההההה מהזההההה הפוסט הזההההההההההה?!?!?!
אתה פורש? אף אחד לא פורש משום דבר אני מצטער להודיע לך אחי אתה לא פורש משום דבר...הצבא יכול ללכת כוסעמק למה מה קרה שתוותר על החיים שלך ועל מה שאתה אוהב לעשות בשבילם כוס אחותם בני זונות על זה אני יעשה להם בעיות עוד יותר עכשיו

Mazoz3 08-09-07 00:02

אליאב אחי עם כל ההערכה, יש דברים שקודמים לבודיבילדינג, ובראשם שירות בצבא והגנה על המדינה.. כמובן שאפשר ניתן ורצוי לשלב, אבל עדיין לא להתגייס לצהל בגלל רצון לעסוק בבודיבילדינג זה לא בסדר מבחינתי, ולדעתי סוליקו עושה בחכמה.

סוליקו 08-09-07 00:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
מהזההההההה מהזהההההההההההההה מהזההההה הפוסט הזההההההההההה?!?!?!
אתה פורש? אף אחד לא פורש משום דבר אני מצטער להודיע לך אחי אתה לא פורש משום דבר...הצבא יכול ללכת כוסעמק למה מה קרה שתוותר על החיים שלך ועל מה שאתה אוהב לעשות בשבילם כוס אחותם בני זונות על זה אני יעשה להם בעיות עוד יותר עכשיו

:unsure: :unsure: :unsure:
קשה לי להגיב לך ..נראה לי אתה תחתוך פה למשו תגרון עם העצבים האלה

Ja Rule 08-09-07 00:17

ממה שאני הספקתי לראות עלייך, אתה תותח רציני..
בהצלחה בצבא אחי, מקווה שתיהיה על הבמה גם אחרי צבא.

אליאב קרייסלר 08-09-07 00:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
אליאב אחי עם כל ההערכה, יש דברים שקודמים לבודיבילדינג, ובראשם שירות בצבא והגנה על המדינה.. כמובן שאפשר ניתן ורצוי לשלב, אבל עדיין לא להתגייס לצהל בגלל רצון לעסוק בבודיבילדינג זה לא בסדר מבחינתי, ולדעתי סוליקו עושה בחכמה.

מזוז עם כל הכבוד למדינה ולצבא אני לא חושב שבנאדם צריך לוותר על החיים שלו ועל הדרך חיים שלו בשביל דברים כאלה , מקסימום לשלב בין השניים לא לוותר לגמרי.
זה כמו בצפר ושחקני טלוויזיה רובם נשרו ולא סיימו חטיבה בשביל לקדם את הקריירה שלהם (אני מדבר על כוכבים כמו ג'ים קארי חח שעלה לי עכשיו לראש וכו' וכו'.)

Ja Rule 08-09-07 00:23

ציטוט:

מזוז עם כל הכבוד למדינה ולצבא אני לא חושב שבנאדם צריך לוותר על החיים שלו ועל הדרך חיים שלו בשביל דברים כאלה , מקסימום לשלב בין השניים לא לוותר לגמרי.
זה כמו בצפר ושחקני טלוויזיה רובם נשרו ולא סיימו חטיבה בשביל לקדם את הקריירה שלהם (אני מדבר על כוכבים כמו ג'ים קארי חח שעלה לי עכשיו לראש וכו' וכו'.)

צודק..
עם כל הכבוד לצבא, החיים הפרטיים לפני הכל.
אם יש לך נושא שאתה מאוד מתחבר אליו, משקיע בו כל כך, ואתה עומד בדרך שזה
או צבא או התחום שלך, אני הייתי הולך על התחום..
הצבא יכול לחכות, החיים לא.

סוליקו 08-09-07 00:34

הקטע שכבר יש לי תאריך גיוס לעוד חודשים

Ja Rule 08-09-07 00:37

כמה הפרופיל שלך?

סוליקו 08-09-07 00:43

97 ..

אליאב וואן דיזל ..אני יחזיר לכם מוניטין כשיהיה לי

ואן דיזל ..חחחחחח הרגת אותי וגם הבנתי את זה לבד אז העדפתי לא להגיב

Ja Rule 08-09-07 00:51

בעע..אז יהיה לך קשה ללכת למשהו נמוך בכדי שיהיה לך זמן לאימונים.
נו טוב, תעשה מה שאתה יכול איש, בהצלחה בכל דרך שתלך.
יש מצב אתה מביא תמונות של ההיתקדמות שלך?

Dino Psaras 08-09-07 01:17

סוליקו יא תותח, אתה עוד תחזור ובגדול..

בודיבילדר, אם יש לך סיבות למה אתה לא יכול לשרת בקרבי (וממה שכתבת אלו אכן סיבות שבגללן אתה לא צריך לשרת בקרבי), היית צריך לכתוב אותן ולהסביר מדוע אתה לא רוצה קרבי, אבל לא לכתוב דברי בורות כמו שכתבת בתחילת הפוסט.

zed 08-09-07 04:42

אני לא אדבר על כמה זה חשוב להתגייס... זה בכלל לא שאלה..

סוליקו!
אתה אחד האנשים עם הפוטנציאל
ואחד האנשים הנחמדים!

תעשה מה שצריך לעשות ותחזור לתחום בגדול!
יש לך עתיד מזהיר.

ספרטן 08-09-07 05:05

כל הכבוד על ההחלטה הזאת. לכל דבר יש זמן בחיים, ועכשיו הזמן להתגייס ולשרת את המדינה בכבוד!

אני במצב דומה לשלך, אני בנובמבר מתגייס גם וכנראה יפסיק עם החדר כושר לתקופה מסוימת.

אבל אני רואה פה אנשים מדברים נגד הגיוס וכאלה, שירות המדינה זה ערך עליון ולא משנה באיזה תפקיד אתה.

SkyLiNe 08-09-07 06:26

תהנה במהלך השירות הצבאי שלך,הפסד גדול לתחום שאתה פורש.

סוליקו 08-09-07 08:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ja Rule
בעע..אז יהיה לך קשה ללכת למשהו נמוך בכדי שיהיה לך זמן לאימונים.
נו טוב, תעשה מה שאתה יכול איש, בהצלחה בכל דרך שתלך.
יש מצב אתה מביא תמונות של ההיתקדמות שלך?

תמונות התקדמות אני יעשה את זה איזה פעם לפי הסדר אבל בינתיים מה שיש לי זה רק את הלינק שנמצא בחתימה

אורי סטמקר 08-09-07 09:56

סוליקו ידידי שום דבר לא ניגמר עד שאתה אומר שזה ניגמר. גם בצבא אתה יכול להמשיך ולהיתאמן ולישמור על גוף שרירי כמו אכשיו.ברוב הבסיסים בצבא יש מיתקני כושר משוכללים,האוכל בצבא מספק את רוב אבות המזון לו אתה זקוק,ותמיד תימצא את הדרך להשיג את המזון הדרוש זה לא כל כך בעייתי עים יש לך קצת קשרים הכל היסתדר.אני לא מכיר אותך אישית אבל לפי התגובות שלך בפורום אתה ניראה לי בנאדם שלא מוותר כל כך בקלות!!!!! בהצלחה בצבא ובתחום פיתוח הגוף! אין כאב אין הצלחה.

raviv233 08-09-07 14:10

רע לפני שאתה פורש...

תצרף כמה תמונות אחרונות בשיא ואולי גם סרטון...

ahtung 08-09-07 14:49

יאללה גבר גיוס קל שיהיה לך ואל תדאג תחזור בגדול והרבה יותר גדול ממה שהיית. אל תשכח לבקר.
:jockey:

Danzig 08-09-07 14:53

ציטוט:

אף אחד לא ביקש ממנו לוותר על זה, אם יש אפשרות לשלב בין השניים מה רע, אבל אם הוא הולך לגולני אני ממש אבל ממש לא חושב שיהיה לו אפשרות, והוא זה שבחר את זה אגב.
בכל מקרה, אחרי 3 שנים הוא משתחרר, והוא עושה מה שבראש שלו, הוא יכול לחזור ולעסוק בזה כמה שהוא רוצה ולהשקיע.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ