![]() |
לא אמרתי שהם אלימים...הם ממש לא אלימים חח
הם דיי עצלנים אבל זה סבבה כלבים ממש טובים |
ציטוט:
תן יותר פרטים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פעם הבאה שאתה רושם הודעה דומה לשלי, אני שובר לך ת'פיקה של הברך. :ohmy: |
ציטוט:
|
ככה כלב חום דומה לכלב צייד האוזניים לא עומדת
חץ על הגב ניראה לי שחור באמת משהו שחור הכלב עצמו חום יחסית גדול |
גבריאל יש לך כלב?
|
בצפון זה גם. בתקופה כמו יולי אוגוסט, כשהם לא מגולחים זה הדבר הכי גרוע בעולם.
בתור אחד שגר בת"א והכלב שלו מת בגלל החום, ובגלל שהוא כלב שמקורו במקומות הרבה יותר קרים מהצפון בשיא החורף. אנשים בארץ לא מגלחים את הכלבים שלהם לקראת הקיץ... וזה הורג את הכלבים. הורג. סוזוקיר... זה עובדה מתוק. |
כחחח אין על הכלבה שלי אמסטף מעורב יצאה חזקה אחושילינג אבל קטנה וחמודה
|
לי יש האסקי סיבירי.
אולי אני אעלה אחר כך תמונה שלו. |
תאמת אני מעדיף חתולים על כלבים =)
אבל בכל מקרה יש לי רואה גרמני הייתי רוצה איזה נקניק.... |
אמרת לגדל בארץ כלב כזה זו התעללות. זה לא נכון. אם אתה מגדל אותו כמו שצריך אז זו לא התעללות בכלל.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ללדת אותך בלי זוג אשכים זאת גם התעללות. :mellow: ברצינות אחי, הכול תלוי מציאות. אם אתה חושב שכלבים לא יודעים לווסת את טמפ' הגוף שלהם, אתה אכול כאפות יותר מילד אשכנזי באופקים. האמת היא, שגם אני בתור בחור לבן, בתיאוריה, אמור להתאים יותר למקומות עם טמפ' נמוכה.... שורדים. |
לברדור רטריבר אחד הכלבים החכמים ויפים!!!
|
ציטוט:
היו, לא מעט.... לצערי, בשנים האחרונות לא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שלא טיפלת בכלב שלך טווב זה לא אומר שאחרים לא הכלבים פה יש להם מספיק קור וצל והרבה מיים וזה לא שום היתעללות |
ציטוט:
|
ציטוט:
בוא נגיד... שאם עכשיו תביא מישהו מסיביר נגיד.. שיחייה באילת ביולי אוגוסט.. ויסתובב עם מעילים כמו שמסתובבים בסיביר. אני חותך תזין אם הוא לא הולך פייפן אחרי שבוע. |
ציטוט:
לי הייתה אחת שמסרנו ועוד אחד שיש לי |
נו גבריאל דימי מה אתם אומרים זהיתם תסוג שהיססברתי עליו?
|
ציטוט:
במקרה כזה מספרים את הכלבים.. |
בונה בכמה דקות יותר מי 7 עמודים,פאניק איפה אתה לומד את הקוסמות הזו?
|
ציטוט:
עדיין אין לי עשרים ואחת, בחיאת דינק, מה הרגת אותי כבר? גם ככה אני בן עשרים ובמשבר עם הגיל שלי. :dry: והיו לי המון במהלך השנים, 24 כולל המלטות. (עשרה בלי). |
ציטוט:
ה"חץ" הזה זה בטח איזה כתם לידה או משהו בסיגנון, לא חושב שזה משהו שטמוע בסוג הכלב. אתה אומר כלב חום גדול זהו, אתה יודע כמה יש כאלה?? |
גם לי היו לא מעט
גנבו לי פיטבול .. אל תישאלו אותי איך ... וגנבו לי נו כלב לבן שכחתי תשם שלו גיזעי דומה לפרינאי רק קטן יותר ואחד מת לי מי מחלה היה מעורב מזל נכאס יש לי |
ציטוט:
אז חשבתי אתה בגיל 23 ככה... איך כ"כ הרבה?? איפה הם עכשיו? |
ציטוט:
אז מה אם הוא יראה כמו גל אוחובסקי. עדיף שיראה מכוער וירגיש טוב מאשר יראה כמו כדור צמר וירגיש כמו מנגל. |
ציטוט:
תראה, ה"חץ", יכול להיות משו סטייל הכתם השחור שתמיד יש לרועים גרמניים על הגב... אבל זה יותר מורכב... תן פרטים, זה כלב שפיץ או כלב רועים? אנטומיית לסת, גובה, מבנה גוף של כלב רוח? אלוקים נמצא בפרטים. |
ציטוט:
מרמנו? |
ציטוט:
אני משתמט מניאק. חלקם נמסרו הלאה, חלקם.... לצערי.....:sad: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא מרמנו נו זה יושב לי על השפתיים כו ס סמק ...
דימי לא אני לא צוחק איתכם זה משהו מובנה בגזע הזה הסימן עיקר שלו זה כלב יחסית רזה יותר לכיוון כלב צייד לא כלב רועים יחסית גדול לסת גבוהה כזסאתי לא יודע להסביר ... |
אה סמוייד ניזכרתי !! היה לי גם
מזל נכאס יש לי אם כלבים |
סוזוקי איפה אתה גר?
בכל ההודעות שלך אני מתאר אותך כמו איזה ילד כפר שכל היום רועה צאן D: |
ציטוט:
|
ציטוט:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...amoyed_600.jpg כלב פשוט מדהים ביופיו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ