![]() |
אין על פיצי :(
|
ציטוט:
|
מישהו אכל את הקרנצים האלה החדש של תלמה 90 קלוריות למנההיום קניתי האמת זה די טעים זה מחיטה מלאה ושיבולת שועל בלי סוכר כמובן זה אחלה אבל ז ה נראה לי מלא פחממות 20 פחממות למנה של של 30 גרם זה לא מוגזם ???
|
ציטוט:
מומלץ בעיקר בחיטוב... |
מה קשור זה כולה 90 קלוריות לשלושים גרם זה ממש טוב הרבה יותר מהפיטנס למשל לא ככה?
|
תבין שהכל טוב , תלוי כמה אתה מוכן להתפשר על טעם לעומת כמות
|
מתי תבינו שקצת סוכרים פשוטים(כן,פשוטים!!) טובים על הבוקר...אין בעיה עם הדגנים שמכילים קצת סוכר...ככה הגוף מקבל גם אנרגיה ישירה מהסוכר וגם אנרגיה שמתפרקת יותר לאט בגוף מהפחמימות המורכבות.
בנוסף-מחקר הראה שדגני בוקר עם סוכר שנאכלים בבוקר משפרים את יכולת הזיכרון לאותו יום יותר מאשר דגנים ללא סוכר. |
ציטוט:
|
מזתומרת אני כבר לא יודע אם לאכול סוכר או לא תחליטו יודעים מה אני יפתח אשכול על זה
|
היום שהיתי בשופרסל השוואתי בין הברנפלקס של תלמה לפייבר 1 של נסטלה..ולפייבר 1 של נסטלה ערכים הרבה יותר טובים גם פחות קלוריות ל100 גרם-כ194 וגם כפול סיבים תזונתיים וגם יותר פחמימות מורכבות ביחס לסוכרים..משמע יותר משביע..מתפרק בגווף יותר לאט..מכיל יותר סיבים ובריא...ואגב יש בו גם יותר סידן משל התלמה..היתרון היחיד של התלמה שיש בו 2 גרם יותר חלבון אז זה בכלל לא משמעותי..
אגב גם טעים..תבדקו אותי זה יותר שווה בחיי |
צודק, זה הרבה יותר טעים!
|
רק ש"ש!!
|
ראסמי מבחינת ערכים וטעם אני לא יכול בלי הברנפלקס הרגיל... הפיבר 1 גם סוף הדרך....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה 90 10 0 :] |
הפיבר 1 באמת עדיף.
|
הוא באמת עדיף בהשוואה לברנפלקס מבחינת הערכים
אבל בחיטוב יותר כשאני לא סופר קלוריות אני מכין שיבולת שעולת טובה עם חלב וקצת סירופ מייפל עם סוכר חום..זה פשוט מעדן |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:):):):) מעט..אני לא שם הרבה..
אבל זה רק לפעמים להתפנק.. חוץ מזה ב90 אחוז מהזמן אני לא מתפתה לצ'יטינג |
ציטוט:
+1 +מוניטין.:sbb4: |
וואו. קראתי את האשכול הזה, ונשבע לכם שאם לא הייתי יודע שבנים רושמים את זה....
|
ציטוט:
צ'אק נוריס שותה חלב עיזים P: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ