![]() |
סטס אחי אם אתה רוצה להיות מפתח גוף ברמה אתה צריך ללמוד לחשוף את החלקים היותר מעניינים כמו גב ופוזות כמו סייד צ'סט, באק דאבל בייספס , פרונט דאבל בייספס - שיהיה אפשר לראות את כל הגוף...
יש לך יד קדמית טובה זה כבר ידוע בוא תיתן לנו עוד סיבות להתלהב מהגנים שלך!:sbb4: |
אליאב יש לי דה ז'ה וו מטורף שאני קורא את הודעתך.
|
ציטוט:
|
חח חיה אתה סטססוש חח
|
חחח סטס יא בהמה אחת זה כבר לא נורמלי...
כמה משקלי העבודה שלך עכשיו? |
ידוע שיש לך יד גדולה וכו'.
אבל התמונה הזאת יותר מידי קרוב,ומגדילה את היד בצורה משמעותית,למרות שהיא באמת גדולה.. בכל מקרה,יד נדירה כבר אמרתי לך.. עכשיו לך תזריק עוד סינטול ותחזור חחח :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הוא עובד עם מוט ישר של 10 ק"ג בבארבל קארל לפי מה שהבנתי:)
|
חבר'ה מה יש לכם על סטס..תאמינו לי הבן אדם עם ביסייפס 44 בן 14 כולה....????????????מי פה ראה מישהוא בן 14 עם כדור על היד..וואלה אני לא ראיתי זה פשוט מטריף בכל מקרה אני מאחל לך הצלחה...!!!
|
ציטוט:
|
תשמע ידוע שיש לך יד גדולה אבל הקטע שהחיטוב (רואים שהיד די חטובה) + הזווית והגודל משחקים פה תפקיד
אם תתן למשל תמונה של כל הגוף שלך אז אפשר יהיה לראות את הגודל כמו שצריך וכפי שהבנתי אתה לא מתכוון לחשוף עד המאסה.. אז שיהיה בהצלחה - היד בגדול מרשימה אבל לא התלהבתי מהתמונה הזאת |
stasus=HHHH
? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מפלצתי! נקודה :wiggle: :sbb4:
|
חתיכת בייספס יש לך שם כבוד אחי
אבל מה עם פוזות אחרות? הרי הבייספס הוא לא כל הגוף |
ציטוט:
אחי יש איזה פורום שראיתי תתמונה של הגב שלך שמה וניראלי שמישהו עשה העתק והדבק וחושב שזה הוא יענטו רוצה קישור? |
זה נראה כמו ביצים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה זה הקטע אני מוכן לחשוף רק בייספס בלי טרייספס מה זו היציאה הזו מה אתה ילד קטן?? |
אני זוכר תתמונה שלך ואז בא ניכנס לפורום רואה תתמונה קח תרד קצת למטה
http://www.gclub.co.il/phpbbheb/view...6852&start=150 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בלאט אתה שחיף
|
כולם רק מדברים...
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סטס אתה יודע שאני אוהב אותך אבל עצם העובדה שאתה לא מעלה תמונות נורמליות מעיד על כך שיש לך משהו להסתיר, לא בסדר. |
תגידו אנשים, מזה אתם דופקים זום על משהו ומעלים ואני אמור לנחש מזה? זה נראה כמו חזה עוף שעבר תאונת דרכים, בחייאת צלמו מרחוק שנבין מה הולך.
|
קיצר סטס די להזריק :jockey:
|
מה נסגר אתך מה זה בנאדם?
קודם כל זה נראה כמו גידול דבר שני צלם נורמלי |
ראסמי אחי!
שראיתי את הסרט הזה שלך ביוטיוב הייתי בהלם אם ככה היד שלך הייתה בגיל 14 אז המצב שלי גרוע אם בגיל 20 אין לי חצי מזה |
עוד פעם הסינטול הזה? :helpsmilie:
בייספס רוצח :) |
תודה על התגובות , ולמיט שכתב לא אני לא ילד קטן טוב אוליי כן אבל יש לי סיבות משלי למה לחשוף רק בייספס , אז תסתפקו רק בתמונה הזאת ..
ועוד דבר סתם ככה , תמונה של באק דאבל בייספס שלי לפני כשנה ומשהו שהייתי בן 14 ד"א התמונה קצת מטושטת אז הידיים לא יצאו טוב.. http://img143.imageshack.us/my.php?i...scn0888dc3.jpg |
אחי יש לך בייספס אחד הנדירים!!!! בייספס פשוט ע נק!
|
פייי גם אז היה לך בייספס ענקי
|
ציטוט:
כמובן , סתכל תסרטון שם אני בן 14.. |
צוחק איתך אל תדאג D:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ