![]() |
ציטוט:
זה אמיתי , אתה לא מאמין אל תאמין אני לא יודע איזה מכשירים יש לך או לרוני קולמן בחדר כושר אבל אני מרים 155 קילו בפולי זה המקסימלי אצלנו. הייתי מוסיף פלטות אבל המאמן שלי פוחד שהמכשיר יקרע |
ציטוט:
ברגע שתיהיה לי הזדמנות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בוא'נה אחי יש לך גוף בן של זונה....אתה אוכל לפי תפריט מסודר? כל 3-4 שעות?
|
ניראה טוב בהחלט.
חחחחח משקלי עבודה משקל זה פונקציה במסה אתה יכול לעשות חיטוב לתחרות ולהיות חלש כמו זבוב אח שלי הכל תלוי בתפריט לדעתי אתה ניראה מעולה אבל ל 9 חודש הייתה יכול לעלות יורת שתהיה לך רק הצלחה בהמשך!:sbb4: ויש לך מבנה מצוין. |
אחלה מבנה
אחלה חיטוב אחלה מאסה אחלה משקלי עבודה וכמובן, אחלה גנטיקה.. |
אחי...אתה בטוח שהמכשיר של פולי. לא נקרע שם קבל במקרה ? ואז אתה שם 155 ובעצם לא מרים כלום חח..
אויש ...איזה הזוי....אשקרה כל אחד פה הרקולס |
אחלה של חזה אחי
גוף מעולה לדעתי |
יפה מאוד אחי
חחח מרים כפול ממני בפולי עליון |
תודה לכולם על התגובות... :))
מי שהציע לי לעסוק בפוורליפטינג אני לא מעוניים כי אני מתאמן בשביל עצמי אין לי כוונה להתשיך בזה כמקצוע או משהו... ושוב אני אומר אולי אצלי בחדר כושר מכשיר אחר כי מגיד אני זוכר כשהתחלתי הייתי מרים 90 בפולי תחתון ובאתי לחדר כושר אחר הייתי עושה אותו דבר עם 60 כי שם היה מכשיר אחר קצת קשה יותר.. בקשר לניפוח אז העלתי 7 קילו מאז שהתחלתי להתאמן זה ניראה לי די טוב וגם משקלים איתם אני עובד עלו... |
ציטוט:
בקשר לפותח הת'רד - אתה נותן משקלים של מכשירים. לכל מכשיר יש את המכניקה שלו, אני בטוח שאם תבוא אלינו לא תצליח לתת 150 קילו על 10 בפולי עליון.. |
ציטוט:
אין כזה דבר!!!!!!!!!!! :boxing: :boxing: |
ציטוט:
צודק.זה גם מה שאני אמרתי..סתם היה בא לשים תמשקלים |
ציטוט:
נופוח \מסה מה זה משנה |
יפה מאוד.. אתה עולה נקי... תמשיך ככה
|
ציטוט:
מה הכוונה עולה נקי? |
נראה מצויין!!! רואים שהגב שלך גם מצויין!
|
כשהייתי במלון בתל אביב עבדתי עם איזה 150 קילו 15 חזרות, ברצינות, המשקלי עבודה שלי רחוקים שנות אור מהמשקל המטורף הזה. מכניקה פשוט גרועה או שהפלטות היו מזויפות, למרות שבתרגילים אחרים זה היה המשקלי עבודה שלי באמת [לא 150, המשקל הכולל, נגיד 40 קילו בפשיטת זרועות בכבלים].
בקיצור, הכל תלוי במכניקה, באמת... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני משתדל גב וכתפיים הם השרירים הכי חשובים בשבילי |
כשהתחלתי להתאמן הייתי במכון X הייתה שם מכונת חתירה הייתי עושה שם 70 קילו בלי להתאמץ =\
עברתי מכון הייתה שם מכונת חתירה אחרת קיבלתי שוק :o חתירה עם כבל 55 קילו... ו-240 רגליים זה באמת לא משהו אני גם כן מתאמן 9 חודשים ובן 15 ואני עושה 260 (יכול יותר) אבל לגבי הכתפיים הפולי עליון ועוד כמה מכונות שראיתי בחתימה שלך המשקלים ממש ממש יפים ד"א אתה גם נראה טוב בתמונות, תמשיך ככה D= |
הלחיצת כתפיים זה חופשי או במכונה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה ליברות הנאדם מתאמן רק 9 חודשים... אז או שהיה לו עבר אם איזה ספורט כלשהו או שהכל חירטוט ותן כצת היקפים... |
אולי שיביא תמונה של המכונות שיש לו במכון ונוכל לראות אם זה ליברות או קילו?
אצלנו הפולי לא מגיע ל-155 רק ל-100.. אבל אם הוא אומר קילו אז אני מאמין לו |
ציטוט:
אבל זה לא הקטע..כשהתחלתי בחדר כושר הייתי עובד עם 110 וגם המשקל שלי היה 69 עכשיו 155 ויכול יותר פשוט אין יותר משקל במכשיר ושוקל 76.. היקף יד 37. 5 שואף ל38 חזה לא מדדתי לא יודע |
מה שמוזר לי הוא שאתה עושה חתירה עם 60 קילו (הכוונה לbent over row, כן?)
ופולי עליון ותחתון 150 קילו.. |
כן תכלס אני עושה פולי עליון אם 85 קילו
וחתירה אם 67.5 קילו אז איך לעזאזל?! |
אצלנו חטירה זה כשאתה חצי בשכיבה עם הפנים לריצפה נשען עם החזה בכרית כזאת ורק עם הידיים מושך...לא ראיתי מישהו מרים יותר ממני במכשיר הזה..איזה אחד גדול התאמן עם 55 לא יודע אולי הוא יכול יותר
|
ציטוט:
|
צלם אתה הביצועים שלך עם במשקלים האלה..
מעניין יהיה לראות.. |
אחי,מה לגבי תזונה? אתה מקפיד על תפריט מסודר או לא? מקפיד לאכול לפי זמנים מסויימים או לא?
|
אתה רציני? יש לך משקלי עבודה של בחור על ג'ויס, ואתה חותר עם החימום שלי? משהו דפוק במה שרשמת.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קיצר אנשים אין לי כוח להסברים חחאם הייתי משקר הייתי שם בחטירה איזה 130 לא ניראה לכם? יאללה תפסיקו לשגע |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפי מה שאני יודע פחמימות חשוב לאכול לפני האימון לא אחרי..אחרי זה חלבונים |
ציטוט:
מה,אתה כאילו לא מקפיד על תזונה בכלל? כמו: חלבונים+שומן לפני השינה?חלבון כפול 2 ממשקל הגוף? דברים כאלה...? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ