![]() |
תרגילים קשים במיוחד שאתה מכין?wtf?:o
אחלה גוף, אחלה מאסה, חטוב, פרופורציות טובות...בהצלחה! תהנה באוקראינה! |
נראה מעולה אחי!
כל הכבוד! |
רוסים סוסים עושים ניסים
בונה זה מאימון בייתי? חייה חזה יפה (פשש הבן הראשון ששומע את זה ממני ניראה לי) עם הייתי אומר את זה לבת שאני רואה פעם ראשונה אני ישר ניכנס לכלא |
יש לך פוטנציאל ממש טוב..
גוף יפה מאוד חזה מעולה ידיים תשים עליהם קצת דגש..בטן סבבה.. אני רואה הנתונים שלך כמעט כמו שלי , אני 181 ושוקל 71.5.. בהצלחה. |
תודה חברה ...
|
אתה נראה טוב אחי מה הנתונים שלך?
|
אדיר אחי, אדיר.
גוף ממש טוב. ולכל אלו שאמרו: "כל זה מאימון ביתי?" תגידו לי נא, מה ההבדל בין הרמת משקולות בחדר לבין הרמת משקולות במכון כושר ? |
כן בעיקרון הבעיה היחידית בבית זה לפתח רגליים
וחזה כל השאר כמעט אותו דבר... אם יש רצון ,ומתאמנים בקביעות משיגים תוצאות |
נראה בן זונה
|
מישהו שאל אותי בפרטי
איך אני עובד על החזה .. אז בעקרון אני לוקח תיק שם בו פלטה של 25 קילו ועובד איתה בכל מיני ווריאציות מקבילים יהלום יד אחד המלצה למי שעובד בבית |
יש לך מקבילים בבית?
|
לא אחי יש לי ליד הבית ....
ואני עושה גם מקבילים בבית על כיסא או משהו |
וואלה ניראה קטלני אחי
החזה בכלל נריאה מצוין! תמשיך מסה איזה חיטוב ואיזה נעלי בית. |
יש תרגיל מצויין לרגליים שאתה יכול לעשות בבית...
קוראים לזה מתג.. אתה שם את הרגליים מתחת למשהו ואת הברכיים על כרית , ואם שאר הגוף(יריכיים ומעלה) בקו ישר אתה עושה תנועה של מתג (נשען אחרוה וקדימה עד כמה שאתה יכול) זה התנגדותהרבה יותר גדולה משאר תרגילי הרגליים במשקל גוף וזה לשני הרגליים ביחד |
:boxing:
:CARRY86W: :cry_1: :9: :3: :cry_1: שוב תודה חברה לא ממש הבנתי עד הסוף איך לבצע את המתג הזה ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי כמה משקל אתה דוחס לחזה נראה בהמה במובן החיובי כמובן :)
ואיזה תרגילי בטן אתה מבצע? ותבדוק לנו כמה אחוזי שומן אתה כל הכבוד :wiggle: |
ציטוט:
אני מתאמן בבית אז אני דוחס את עצמי + 25 קילו בשכיבות שמיכה בטן אני עושה כל יום 300 רגיל 300 אלכסוני |
:sbb4: יפה אחי
תודה |
אה דרך אגב גוף באן :):):):) רק אם אתה יכול תעלה תמונות יותר גדולות
|
ואני יוסיף חתימה בשבילך גם ...
תביא תכתובת שלך אני שילח לך שליח עם התמונה סבבה.. |
ציטוט:
חחח מה יעזור לך הטווחים האלה? אם כבר שים עלייך פלטה ותעשה 15 חזרות ובכלל, תאמין לי שאחרי סקוואטים ומתח אני מרגיש את הבטן פי כמה ומאשר תרגילים מבודדים ועם פחות לחץ על הגב. |
נראה לך שבאמת הוא עושה תתרגילים האלה חרטטן עברבנל בדוק
|
אחי עם עובדות לא מתווכחים שמעת על דבר כזה ?
אני עובד בדרכים אחרות לחזק את שרירי הבטון כמו מצב 2 ועל המתח אני מחזיק את עצמי כמה דקות אני מאמין שאני יוסיף בהמשך פלטות לבטן עריכה: איזה אינטרס יש לי לשקר יא ילד מבחנה ! |
אחותך אוהבת אותי יחבר
|
חזק אתה ....
אבל אני לא יתן לאשכול הזה להדרדר לרמה הזאת .. אז בוא תחבר לאיי סי קיו 317709811 נדבר שם חמוד |
אין לי אייסיקיו כבר 5 שנים ואני לא בגיל שלך אז תדבר יפה
הבנתה? וזהו פה סיימתי תדיון איתך |
אולי פיזית עברת תגיל
אבל מנטלית אתה נמצא ממש במצב קשה מזה הדיבור הזה ? לא ההית צריך להתחיל את זה מלחתילה ותחליף תתמונה בפרופיל מה אתה עושה בכוונה ? |
יש לך אחלה גוף!
חזה מנופח טוב ת אתה רציני בקשר לאימונים רק בבית?אף פעם לא התאמנת איפשהו חוץ מהבית? |
אני מתאמן רק בשנה האחרונה בבית ....
יש לי עבר בgym כמה פעמים אפשר לכתוב את זה .... חח ואנשים גם מתחברים אליי שואלים אותי איך אתה עובד על חזה וזה .... מזה קסם ? אתם לא יודעים מזה לקרוע ת'תחת ולעבוד קבוע חצי שנה חברה תעבדו קשה ותראו תוצאות , אין קסמים פשוט כי נמאס לי לענות אותו דבר ל 20 איש בicq יש משפט מאד חשוב שאתם צריכים לזכור ! כשמתחיל להיות קשה וכואב רק אז האימון מתחיל , תחזרו על זה כמה פעמים במהלך האימון ברגעים שקשה לכם ותראו תוצאות אני רציני |
ציטוט:
ד"א איך אתה עושה את המקבילים בבית? |
חוץ מזה שאני עושה בחוץ ...
בבית אני לוקח כיסא או משהו כזה מתיישב על הריצפה שם את הידיים על הקצה של הכיסא עולה ויורד זה לא מקבילים מלאים אבל זה גם משהו ואם 25 קילו בתיק זה עובד טוב ככל שתעשה את זה צר יותר ככה זה יעבוד טוב יותר |
פשש בןז ונה ועוד אתה מתאמן בבית! יפה
|
גוף יפה מאוד אחי תהנה
|
zoond
אהלן, קודם כל סחתיין אליך, תוצאות ממש מרשימות עכשיו במהלך השנה הקרובה אני לא אוכל להשתמש בחדר כושר יש מצב שאתה מפרסם כאן את התוכנית שלך ?? תודה |
ואלה אחי התקדמת המון מהתמונות הקודמות !! ( או שאני עיוור )
בהצלחה בהמשך אחי |
הקפצה מטורפת ... חח
רק רציתי לומר שעשיתי 2 מספרים באוקראינה אחת סטודנטית , והשניה סתם ילדה ... :) ההיתי חייב לרוץ לספר לחברה |
מצטער שאני רושם באשכול הזה רק עכשיו.. לא הייתי בפורום שהאשכול הסתיים.. בכל מקרה
יופי של מאסה כן ירבו... אהבתי במיוחד את החזה ואת הרגליים.. ממש כל הכבוד... חחחחחחח ואיפה קנית תמכנס המבריק הזה של האהבקות.. אני מחפש כזה שנים וסחטיין על הסטודנטית... |
יפה אחי ..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ