![]() |
ציטוט:
שיגידו לו את האמת. ואלו לא תמונות של מתאמן. אין פה לא מסה ולא חיטוב. יש פה גוף רזה עם מסת שריר נמוכה. נ.ב שקלתי את המילים שלי בהודעה הקודמת- זו שציטטת, ואינני חושב שיש בה כדי לפגוע. |
החזה שלי הרבה אבל הרבה יותר גדול משלך, וגם אני באחוז שומן יותר נמוך משלך.
ואני לא עושה Rm8 70 קילו..... יש לך חזה ממוצע- לילד בן 14 שלא מתאמן... מוזר לאללה המשקל שאתה מרים . חוץ מזה.. הכל ניראה סבבה לגמרי.. בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
|
איזה הזוי מה שקורה כאן..
קולמן ומר אולימפיה מתווכחים על אם הוא כן או לא דוחק 90 קילו. מר אולימפיה זה קאטלר? קאטלר וקולמן מתווכחים בפורום...איזה כבוד. לבחור שהעלה את התמונות, אין ספק שאתה חייב לעלות מסה לא יודע איך היית לפני האימונים, מאחל לך בהצלחה בהמשך. לגבי משקלים כמו 90 ק"ג וכו'. תשתדל להימנע מrm1, חוץ מפציעות הרבה לא ייצא לך מזה. אתה לא פאוור ליפטר. בהצלחה . |
למה אתם מתכווחים על המשקל?
יש לי ימבה אנשים בחדר כושר שאתם רואים אותם ושמים להם גג 80 בבנצ', באים דופקים 110. |
לא נראה 70 קילו. על רמת חיטוב כזאת בנאדם בגובה כזה ו70 קילו אמור להראות חבל על הזמן. או שיש לך עצמות גדולות כמו של קרטמן, או שהמשקל באמת מקולקל.
|
ציטוט:
|
וואלה זאתי הסיבה שאני לא מעלה תמונות ולא מספר כמה אני מרים בתרגלים שונים בפורום
כי יש פה מזה סלחו לי המנהלים אבל בני זונות של אנשים מניאקים נגיד אם יכתבו תגובה שלילית אחת בסדר ניחה אבל כול פעם הם חוזרים ומנסים להשפיל ותגובה גוררת שוב תגובה ואז כמה כבר מתחילים ליצחוק בינהם בפוסט של פותח הפוסט וזה הופך כבר לעניין מגעיל וואלה יש לי תמונות עכשיו במחשב וכבר חשבתי כמה פעמים לעלות אותם אבל אני מעדיף לישלוח אותם לארבל שמבין רציני ואומר לו שלא ירחם עלי בתגובה ושיגיד לי מה לשפר זה עדיף על כל החרא והזיין שאתם שופחים פה נב: ארבל אני במגמת שיפור במיוחד במשקלים :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע אחי.. יש לך פריסת גב טובה.. יד בסדר למרות שלא נראה לי שאתה דוחק בחזה 95 קילו. כי אפשר לראות לפי החזה שלך שהוא ממש לא מפותח.. אצל כמה שבמכון אצלי שהם מרימים 95 קילו RM1 החזה שלהם יוצא החוצה ושלך הוא רק בתחילת הדרך אחי.. אף אחד פה לא מעניין אותו כמה אתה מרים.. |
הגב נראה הכי מרשים
הכתפיים והידים סבירות החזה על הפנים בכל מקרה אני רואה עניין גנטי קצת תמשיך להפציץ את החזה ותמשיך לגדול שהיה בהצלחה!:jockey: עריכה: אני חושב שאחת הסיבות שהגוף יחסית קטן זה גם בגלל שרמות הטוסטרון בגוף שלך אינם גבוהות! |
ציטוט:
|
נחמד...
|
נחמד.. שפר חזה בדחוף
|
ידיים נראות סבבה
תכין תפריט טוב ותוכנית אימונים חדשה תתחיל להפציץ כמו שבחיים לא התאמנת בקשר ל-95 זה יכול להיות גם לי אחדכזה במכון קיצור שיהיה בהצלחה |
ציטוט:
קיצור אחי שים זין על כולם! :sbb4: |
אחלה גוף ,חסר חזה ומסה בכללית
עכשיו 95 קילו בחזה ?? קצת קשה לי להאמין ...רק אם אתה על סייקל כל עוד ולא קשה לי להאמין שאתה עולה שהגעת 25 קילו מעל המשקל אם היתי אומר 80-85 נראה לי להיתי מאמין |
למי ששאל איך התחלתי...הייתי על 53 קילו כשהתחלתי
|
אני מה שקצת קשה לי להאמין זה לא המשקל שאתה דוחק אלה כמה אתה שוקל..
לגבי הדחיקה איך שהחזה ניראה לא אמור הרבה על כמה שאתה דוחק.. זה אומר שאולי באמת אתה דוחק ככה אם כן אז זה ממש טוב ותמשיך ככה אם אתה משקר , תידע לך שלא יצא מזה כלום נו נגיד יגידו לך :"כל הכבוד!!איזה סוס!!" ומה?הרי לבד אתה תידע שזה לא המשקל שלך..לא יצא כלום לדעתי עדיף לשים את האמיתי ושמישהו אחד לפחות יגיד ואללה נחמד מאוד זה יעשה לך פי 100 יותר טוב. זה כמו אלה באתרי הכרויות ששמים תמונות של דוגמניות ואומרים שזה הם נו ומה יוצא מזה? |
אבל הוא באמת דוחק 95 מה קשה לקלווט?
|
עד קולמן!
אל תוותר ! עריכה: (מישהו הקפיץ ת'נושא ,עכשיו אני רואה). |
ציטוט:
|
הרמה ידרדה פה.... עם קולמן אומר שהוא דוחק 95 והוא באמת לא דוחק שיבושר לו...מה אכפת לך מר אולמיפיה מה הוא אומר ....הוא רוצה שישקרר לא יצא לו כלום זה בכלל לא אמור לבוא לדיוןן יש פה המון חרטטטנים בפורום כי אני אישית מכיר פה שכתבו שיש להם יד 40 ובלחץ יש להם 34-5 אז מההה שימישכו לשקרר מה יצא כלוםם ...שכול אחד ימשיך ויתאמן ויגשים תצפיות שהוא מייחל להם... ועם יש אנשים שמחרטטים שהיה להם בכיףף אל תשכחו שפה זה באדי בילדר פה הרוב שמראה יותר קובע ולא בדיוק המשקל ... יש מצב שהוא דוחק 95 והוא כולו מזייף בוא נגיד ...זה התעסקות בקקי דיון מטופשש ....
|
ציטוט:
|
לא עובד
|
ציטוט:
דבר שני - אני כן לוחץ את המשקלים שכתבתי ופרסמתי כבר הוכחות דבר שלישי- מי שכתב לי ביקורת כתב אותה בתור ספאם ולא בתור ביקורת בונה כי התמונות לא עובדות דבר רביעי- תחשוב לפני שאתה מדבר |
ציטוט:
|
התמונות לא עובדות לי...:mellow:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני סתכל מה בכלל ציטטתי!!! באתי לעזור לך ואתה יוצא עליי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחח....
אני מתחיל...:wub1: אני רוצה שאנשים יכירו איך אני נראה ואז בעוד כחצי שנה אחרי מסה וחיטוב ( אולי יקח יותר זמן..נראה ) יראו ויכירו את ההבדלים . |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם אחי הכל בצחוק. |
התמונות לא עובדות לי גבר
six pack אחלה חתימה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ