![]() |
לא כול האתרים מותאמים לפיירפוקס
חלק גדולים מידי וזה מעצבן בחלק זה סתם מתבלגן כול מה שכתוב אפילו פה בישראלבודי עם פיירפוקס ותראו שזה מוזר |
איזה פיירפוקס יש לך? גרסת הענתיקה?
ישראלבודי פועל מצויין חוץ מזה הבעייה באתר שבנוי לא לפי סטנדרטים ולא הדפדפן |
גם וואלה לא מותאם ועוד כול מיני אתרים
שלפעמים אתה לא יכול לראות וידאו וכאלה איך אני רואה איזו גירסא יש לי? אני די בטוח שיש לי את ההכי חדש כול פעם שיש עידכוניים אני מוריד |
^
על ie tab שמעת ? :] |
אקספלורר פשוט דפדפן מושלם. יש בו טאבים, ואין איתו שום בעיות בשום אתר, בחיים לא היו לי בעיות איתו, בחיים!
בפיירפוקס סתם יש בעיות עם כל מיני אתרים, באקספלורר מעולם לא היו לי בעיות, מעולם!!! ולאו, מה חשת? יש לך שכל של חילזון :boxing: |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
מה שאני יכול לומר הוא שאקספלורר 7 דפדפן מושלם בלי שום בעיות, נוח מאוד, אשכרה מושלם (ולא פלא שחברה ענקית כמו מאטריקס עובדת רק עם אקספלורר) |
אז בקצרה:
1. פיירפוקס בעל אבטחה ברמה גבוהה יותר. 2. לפיירפוקס היו טאבים הרבה לפני אקספורר. 3. אקספלורר עובד רק על ווינדוס. 4. אקספלורר כבד יותר (משתמש יותר במשאבי המערכת). 5. אקספלורר פשוט מוגבל! אתה מוריד, מתקין ו .. זהו ! אין לך אפשרות לשנות כלום. כמה שבא לך. אתה אשכרה יכול להפוך את פיירפוקס למיני מערכת הפעלה. בפיירפוקס זה עולם אחד לגמרי, אתה יכול לשנות \ להתקין תוספים \ סקינים \ תוכנות קטנות 6. עם כמה שינויים בהגדרות, פיירפוקס אכן יותר מהיר. 7. פיירפוקס זאת תוכנת קוד פתוח, וזה אומר הכל :] (זה לא מה שרשום בקישור, זאת חוות דעת ע"פ התרשמות עצמית.) |
שיהיה, כל זה לא משנה לי כל עוד האקספלורר עונה על כל הבקשות שלי..
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7, מה זה מעיד עליי ? |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מתאים לך, אל תשתמש בו זה הכל.. |
רקובה לא התייחסת, זה נתקע לך ?
|
לא..
עלה לי סתם דף לבן. |
ציטוט:
|
פיירפוקס בעבר,ובזמן האחרון עברתי לopera,פשוט דפדפן מטוס,קטלני ביותר תנסו אותו..
עד עכשיו עובד כמו גדול,ויש לי מחשב ישן ועדיין הוא מטוס,לעומת פיירפוקס שקצת כבד,אתם אולי לא מרגישים את זה במחשבים החדשים אבל אצלי זה מורגש ממש,opera מנצח בקלילות ובמהירות,עד עכשיו לא נתקלתי בבעיות איתו,בקיצור Opera |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ