![]() |
מאיר אני כנניראההה יבוא איתך 99.8 אחוז חחחחחח לראות את כל הקרנפים האלה במציאות חלום!!!! חח גלעד אםא תה לא בא אתה מניאק ח
|
ציטוט:
|
תגיידו אתם מתחננים ללכת לחדר כושר אחרי?
|
ציטוט:
|
מי בא מאזור ירושלים?
|
באיזה שעה המפגש?
|
הנסיעה תעלה לי יותר מה5% הנחה :]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סיימתי עכשיו לדבר אם אליאב קרייזלר הענק בטלפון! טוב לא בידיוק לדבר "צרחתי וקיללתי" מובן יותר מדויק אני הוא ועומר נגיע למפגש :boxing: יהיה מאוד מענין לפגוש את כולם להתרשם מהרמה של המתחרים השנה וכמובן יהיה צחוקים חבל על הזמן כדאי לבוא!
|
יא ווראדי, כל הגדולים מגיעים.
שאני לא אהיה הכי קטן שם... :helpsmilie: |
ציטוט:
אל דאגה חביבי ,אתה תשמור על כבודך :) |
מישהו מהצפון מתכון לבוא? אני צריך טרמפ, כי אני כנראה ואוכל לבוא (יום שישי יום שאני עסוק בו מהבוקר עד הערב, בדרך כלל, אבל אפשר לקמבן משהו)
|
איזה באסה ואי אני באילת באותו זמן
חבל שהכרזתם על זה בהתרעה כ"כ קצרה אחרת באמת הייתי מקמבן משהו |
ציטוט:
הוווו צר לי מר קאצו'ק שלא חשבנו עליך בתיכנון לו"ז :) |
יש מצב שאני אבוא, מאד אשמח להכיר את כולכם, אני במיוחד רוצה לראות את נייט וולף משום מה.
|
ציטוט:
בהחלט מומלץ להגיע :) |
הזמנתי אבקת חלבון יום לפני...
|
ציטוט:
מה הקשר ?תבוא בלי לעשות קניות |
ציטוט:
|
חבר'ה באמת כדי לבוא יום שישי כדי בעיקר לנצל את ההנחות אפילו אם הן קטנות כי ידוע שבחודש-חודשיים הקרובים מחירי האבקות יעלו ב15-30 אחוז יותר בגלל התייקרותן בארה"ב..
|
ציטוט:
מילים כדורבנות. |
אנשים להגיע!!!!
אתם עדין לא קולטים איזה מפגש קטלני הולך להיות כל התותחים מגיעים:):sbb4: :sbb4: :sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בינתיים אפרק מנושים בעיר הדרומית הנחמדה שלנו |
ציטוט:
חביבי ,הסיכוי לדפוק אילתית באילת ,הוא כמו הסיכוי לדפוק תל אביבית באיראן כולן אומרות שהן מאילת כדי שיהיה להן תירוץ להישתולל ,ובסוף אתה רואה אותן בתור בניו פראם קונות "פוסטינור" לממתק שהשארת להן בבטן (סיפור אמיתי באמא שלי) |
ציטוט:
אכפת לי מאיפה הן? זה לא ששורה של "אילת" בת"ז עושה אותן רטובות יותר חוצמזה אני כבר יודע על באר שבעיות שיהיו שם :closedeyes: ואגב פוסטינור, איזה שוד כוסומו 70 ושהו שקל |
ציטוט:
וואי, לזיין באר שבעיות. זאת סיבה טובה לרדת לאילת. כל מה שצריך כדי לזיין באר שבעית זה לומר לה שאתה מת"א. זהו. |
ציטוט:
ושוב אתה מצליח לגרום לצחוק כל כך חזק שמשפריץ לי טונה מהאף (יש לך מושג כמה זה שורף ?!) בכל מקרה בחזרה לנושא להגיע ביום שישי חבר'ה ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש פה מישהו שבא מאזור רמלה לוד? אני לא רוצה להשתעמם לבד באוטובוס |
ציטוט:
|
1
מצטרף להמלצה של ארבל שחייבים להגיע! הולך להיות בהחלט מעניין בסניף של רמת גן בסוף שבוע הקרוב - נישמח לראות ולארח את כולכם! 2 לגבי ההנחה האמת שמיום שישי ואילך כמו שזה נראה עכשיו מחירי החלבון הולכים כבר לעלות, אני אפילו אגלה סוד שחלק מהסחורה בחנות שלנו כבר עכשיו היא לאחר העליה ככה שמי שצריך חלבון יום שישי זה בהחלט הזמן לרכוש. 3 מעבר לכך לכל מי שלא יצא להגיע, הוא תמיד מוזמן להגיע לחנות בכל זמן אחר ולהתעדכן בתמונות של המפגש שאני מתאר לעצמי שיפרסמו באתר ובנוסף בדרך כלל בימי שישי אני וארבל בכל מקרה עושים "הפנינג" חטיפי חלבון משלנו ככה שכולם תמיד מוזמנים לבוא. |
ציטוט:
שלומיק ,אף אחד לא צריך לשמוע על ה"יחסים האינטימיים " שלנו ! :boxing: |
מי פה מתל-אביב???לא בא לי ללכת לבד.
|
מי בא מאשקלון?
|
אפשר לדעת בערך באילו שעות מדובר ?
ואממ יש לי עוד קופסא וחצי של אבקת חלבון בבית... כי קניתי לא מזמן 2. העסק של העליית מחירים הוא רציני ? יעני כדאי לי להיות עם 2 וחצי קופסאות פה במקום לקנות אחרכך כי המחירים יעלו עוד מעט ? בנוסף גם רציתי לדעת אם יהיו הנחות על האופטימום בננה והקריאטין מונו בוודאות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בהחלט הייתי ממליץ ,חוץ מזה ,תמיד עדיף שיהיה יותר מדי ,מאשר להיתקע בלי . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ