![]() |
ציטוט:
|
נראה בנזונההההההההההההההההה
|
bigbit מה ההיקף מותן?
|
גלעד וארבל תודה אחים שלי אתם יודעים כמה אני מעריך את החוות דעת שלכם!
בקשר להיקף מותן כמו שכבר אמרתי..זה 78.5 אגב גלעד יש סיכוי שיום שישי אני אהיה בחנות אבל זה לא סגור סופית.. |
נראה מעולה, אתה ממשיך לחטב?
הרבה בהצלחה, (הלוואי עלי רמת חיטוב כזו.. ) |
Respect Man
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחלה כתף!! בהצלחה בתחרות.. :sbb4: |
ביגביט אתה מפתיע כול פעם מחדש,וכול פעם לטובה,בהצלחה שיהיה לך :)
דרך אגב כמה שבועות נמשך החיטוב שלך ומאיזה % שומן התחלת לחטב ? |
אור מת עליך אח שלי.. איזה גוף!!!
בתחרות אני יעודד אותך אחי :)... כתף ממש מסיבית גב רגליים חזה בקיצור הכל חח... בקיצור אחי אתה יודע שאני תמיד יעודד אותך ויעלה קח מקום ראשון... וכמובן גם את ה1000 דולר.. :) |
נראה סבבה
מסה הבאה תן בראש בלי פחד אפילו אל תתחרה שנה ותעלה בצורה משמעותית שיהיה בהצלחה דוד:sbb4: |
:sbb4: light weight baby...
|
לא נורא גבר !
|
אהה נכון... ואללה חח
|
נראה פצצה חבלז!!!!!!!
החזה שלך מחינת מבנה מאוד מזכיר לי את שלי אבל דווקא החזה אצלי הצד החזק ואצלך פחות אבל שוב אחרים אומרים שהחזה מפגר מאחור אני חושב שממש ממש לא הוא ממש מרשים.. מה שפחות התרשמתי זה מהיד אחורית! לא אהבתי הכתפיים ליגת העל! חזה נראה מעולה..ביספס וגב נראים מעולים גם רגלים לא חסר מה שכן שהיה בהצלחה בתחרות! |
אחי אתה ניראה מעולה.. כל הכבוד על ההשקעה.
רואים שעברת הרבה כדי להגיע למה שאתה עכשיו, וכל הכבוד שלא התייאשת :] בהצלחה בתחרות גבר :) |
ציטוט:
|
לאיזה אחוז שומן אתה מתכוון להגיעה?
|
חח על התגובה שלי אין מה להגיד פה? :sbb4: :sbb2:
|
נראה נפלא, סייד צ'ס סוף העולם, מאוד אסתטי בכללי, כתפיים מעולות, ידיים טובות, בטן נהדרת.
באוף סיזן תן דגש על גב ורגליים. יש לך עתיד גדול, וכל הכבוד על ההתמדה הנחישות וההקרבה. מי כמוני יודע כמה זה מתיש נפשית ופיזית להגיע לאחוזים כאלה של שומן. תחזיק מעמד, תן בראש - וצא למאסה!!! |
אור משתפר משבוע לשבוע
בתור אחד בפורום שקצת יותר בקשר איתו מהשאר ,אני נהנה יותר מכולם כי חשוב לי לראות אותו מצליח ישראל בודי מ-ש-פ-ח-ה |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה כאפרה! |
ציטוט:
כן אחי ,רק תן לי להיתגבר כבר על הפציעת כתף הזאת היום הייתי בפיזיותרפיה אמרו לי שזה לא רציני ,עכשיו אני כנראה אקח שבוע הפסקה מאימונים פרט לאימוני רגליים , ואחזור לעבודה אחרי זה במשקלים נמוכים רצח *ארבל חושב בגעגוע על הדאמבלים של ה100 ליברה ללחיצות כתפיים* |
ציטוט:
|
איזה יופי של חיטוב,מרשים ביותר אהבתי!
הגב קצת חלש כפי שאתה יודע,אבל אני בטוח שזה יסתדר לך,בהצלחה בתחרות! |
ציטוט:
אתה יותר ממוזמן ביתי הוא ביתך |
הוספתי עוד סתם..סתם בפאנן
http://img393.imageshack.us/img393/4...89smallih9.jpg |
ציטוט:
נראה מעולה בהצלחה בתחרות!!! מסה הבאה אחי תן לחזה גב וטרפזים בראש כאילו אין מחר:sbb4: |
וואו!!! אתה ענק חטוב ויפה! אני צופה לך עתיד טוב מאוד בתחום :sbb4:
החיטוב שלך יפה, וכמו שתמיד אמרתי ואומר: תהיה מוכן לפחות שבוע וחצי לפני התחרות וזה רק יתרון. אהבתי הכל! רגליים,חזה,בטן,כתפיים,דו ראשי, טרפזים,תלת,גב. פשוט מושלם! שיהיה לך בהצלחה בתחרות! |
וואי אחי איזה מחמאות!!!תודה!!(=
|
תשמע...אני מקנא בך :blush: שהייתי בגילך הייתי רבע ממך :(
|
ציטוט:
אני מקווה שנתראה בתחרות של נאבא ב30 ונוכל לשבת להתעדכן |
כל הכבוד אחי אבל משהו פה מוזר נשמה איך זה שהתמונות כאן כל כך שונות מהתמונות שפירסמת לפני איזה שבוע-שבוע וחצי (תמונות שמישהו בבית צילם אותך) ???
|
ציטוט:
|
זה לא מוזר..פשוט גם התחלתי דיאטה חזקה יותר באותה שבוע ושיניתי דברים גם מבחינת התוספי מזון והכל..וגם עשיתי קצת פאמפינג ושיזוף יותר טוב לפני התמונות..בנוסף גם התמונות צולמו בתאורה טובה יותר..בקיצור היו תנאים מצויינים להצטלם..
יום שישי אני אצטלם שוב ואני בטוח שיצא אפילו יותר טוב אני משבוע לשבוע יורד יותר באחוזי שומן.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ