ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתה יודע שאתה לא בודיבילדר כש...:) (https://israelbody.com/showthread.php?t=15661)

ShaySE 31-07-07 16:53

כשאתה נמצא במכון 4 שעות ביום...
וכשהמדריך אומר לך, "נו לא סיימת להיום?"

אז אתה עונה לו: "מה אכפת לך?, מה אתה חושב את עצמך? גם אני רוצה להיות שרירי!, יש לי רק עוד כמה סטים לגמור ואני אלך :) " חחח

tomerA 31-07-07 16:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
כשאתה עושה סקואט בסמית מאשין

ומה אם המכון שלך מסריח וזו האפשרות היחידה שלך :x

benwin21 31-07-07 16:54

אתה באמת לא יודע.....

ShaySE 31-07-07 16:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
מה זה?

אתה יודע שאתה לא בודיבילדר, שכשאתה שומע מושג חדש שקשור לפיתוח גוף, לא אכפת לך..

לעומת זאת, כשאתה כן בודיבילדר, אתה ישר תתחיל להתעניין מה זה, ולא תזוז עד שתדע בוודאות!:flowers:

Kachok 31-07-07 16:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
ומה אם המכון שלך מסריח וזו האפשרות היחידה שלך :x

ממממ יש מכון בלי שני סטנדים?

Mr.Olimpia 31-07-07 16:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ShaySE
אתה יודע שאתה לא בודיבילדר, שכשאתה שומע מושג חדש שקשור לפיתוח גוף, לא אכפת לך..

לעומת זאת, כשאתה כן בודיבילדר, אתה ישר תתחיל להתעניין מה זה, ולא תזוז עד שתדע בוודאות!:flowers:

אני לא יודע :wiggle: עם גב כמו שלי (באווטר) אפשר לא לדעת מה זה היפוטרופיה ?

Amit 31-07-07 17:00

ציטוט:

ממממ יש מכון בלי שני סטנדים?

yep

benwin21 31-07-07 17:01

ציטוט:

אני לא יודע :wiggle: עם גב כמו שלי (באווטר) אפשר לא לדעת מה זה היפוטרופיה ?

גנטיקה#שיעול#שיעול#

Kachok 31-07-07 17:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
yep

זו כבר זנות...מכון בלי סטנדים או כלוב לא יכול להיקרא מכון
אני חשבתי שכבר הייתי במכון הכי שוק ואפילו שם היו סטנדים...

Mr.Olimpia 31-07-07 17:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21
גנטיקה#שיעול#שיעול#

לא הבנתי אותך אחי

mmatan 31-07-07 17:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shay
חחחחחחחחחחחחחחחחח

מצטער לבאס אותך אחי , אבל קרונפלקס זה ארוחה קטלנית לבוקר ,זה מקור לפחמימות מצויין.
אני אוכל 100 גרם קרונפלקס יוצר 80 גרם פחמימה..עדיף משיבולת שועל מסריחה.

sandrik 31-07-07 17:04

ציטוט:

לא הבנתי אותך אחי

אני הבנתי חחח :wiggle:

benwin21 31-07-07 17:05

ציטוט:

לא הבנתי אותך אחי

יש אנשים שלא מתאמנים ונראים כמו שהם נראים בזכות הגנטיקה. לא שאמרתי שאתה לא מתאמן

Amit 31-07-07 17:07

ציטוט:

זו כבר זנות...מכון בלי סטנדים או כלוב לא יכול להיקרא מכון
אני חשבתי שכבר הייתי במכון הכי שוק ואפילו שם היו סטנדים...

צודק

mmatan 31-07-07 17:12

אתה יודע.......
שאתה עושה 25 סטים בפול עליון לגב מתחיל מ2 קילו עולה ל20 בהדרגה של 2 קילו ויורד ככה..
למה?
כי המדריך אמר שטוב לעבוד בפרמידות

tomerA 31-07-07 17:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
צודק

זה מכון שכונתי
זה לא ממש מכון גם, יש קאנטרי שיש בו בריכה וכול מיני דברים כאלה אז הם שמו גם מכון קטן בצד יש שם סמיט ובנץ' פרס לפחות
אני חושב שזה בעיקר כי זה מכון של עכברי אירובי אני היחיד שעושה שם דדליפט וסקוואט (בסמיט)

Coleman 31-07-07 17:17

כשהכינוי שלך בפורומים זה Hhhhhhhhh ...

כשמישו כותב לך בצחוק שיש לך גידול ואתה לוקח את זה רציני...

סליחה ...התקף עצבים :)

sandrik 31-07-07 17:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman
כשהכינוי שלך בפורומים זה Hhhhhhhhh ...

כשמישו כותב לך בצחוק שיש לך גידול ואתה לוקח את זה רציני...

סליחה ...התקף עצבים :)

+1 חח מוניטיןןןןןןןןןןן

Coleman 31-07-07 17:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik
+1 חח מוניטיןןןןןןןןןןן

3> :) :)

Mr.Olimpia 31-07-07 18:10

אתה יודע שאתה לא בודיבילדר כשאתה שוקל 60 וגובה שלך זה 1.90

shay 31-07-07 18:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mmatan
מצטער לבאס אותך אחי , אבל קרונפלקס זה ארוחה קטלנית לבוקר ,זה מקור לפחמימות מצויין.
אני אוכל 100 גרם קרונפלקס יוצר 80 גרם פחמימה..עדיף משיבולת שועל מסריחה.

חח אחי אין לי שום בעיה עם זה ,פשוט הצחיק אותי איך שהוא רשם את זה.

Vee 31-07-07 18:23

שאתה אומר למישהו שלוקח קריאטין שהשרירים שלו זה סתם כמו בלון מלא במים.
שאתה שחיף שאומר "אני רוצה להשמין".
שאתה לא נוגע במשקולות כי "אתה לא רוצה להתנפח", כאילו תוך יומיים אתה מינימום קולמן.

Roei 31-07-07 18:24

1. שאתה לא רוצה להתאמן בגלל שאחרי שתפסיק השרירים יהפכו לשומן
2. שאתה הולך למדריך בחדר כושר ומבקש תוכנית ואומר לו שאתה לא רוצה תוכנית עם קצת חזרות
בגלל שאתה לא רוצה להיראות כמו רוני קולמן
3. שאתה מעריץ את מייקל לואיס
4. שאתה עובד על מספר גבוה של חזרות בשביל לעצב את השריר
5. שאתה עובד על הבטן בשביל להוריד את הכרס
6. שאתה חושב שמי שלוקח אבקת חלבון גדל תוך שנייה
7. שאתה חושב שחדר כושר זה סתם ביזבוז כסף ואפשר להגיע לאותם תוצאות גם בבית ובלי ציוד
8. שאתה עובד בחדר כושר עם 2 קילו בשביל לא לפגוע בגדילה
9. שאתה בתקופת עלייה במסה ואוכל כמו דוגמנית בדיאטה
10. שאתה אומר "אסטרואידים"
11. שאתה חושב שאם תעשה שכיבות שמיכה תיהיה לך יד קידמית חזקה
12. שאתה עושה תרגילים שאתה בכלל לא יודע על איזה שרירים הם עובדים

טוב די מספיק... יש לי כל כך הרבה שיקח לי חודש לכתוב את הכל חח

tomerA 31-07-07 18:46

שאתה לא מרים דברים מעל הראש או שם על הגב כי זה פוגע בגדילה >.<

Elevation 31-07-07 18:51

יש אחד אצלנו שמשגע אותי.....

כל דבר שאני אומר/עושה/זה ששילשתי משקלים תוך חמישה חודשים, כל דבר הוא יגיד עם חיוך מזלזל, "טוב טוב, אבל אתה אוכל חלבון, אתה על חלבון". ואני אומר לו שאין הבדל (אני לרוב לא עונה, אבל כשזה בפורום רחב, לא מתאים לשתוק), והוא תמיד עם אותו החיוך. אם לא הייתי מחבב אותו, הייתי סתם מוריד לו מכות, אבל אנחנו חצי חברים כזה.... רק בהקשר הזה הוא מוציא אותי מדעתי. פעם אחת שהייתי עמוק לתוך להסביר לו שאין הבדל בין זה לבין השלוש (!) קופסאות טונה שהוא מפרק בבית, כשהוא אמר לי: "אבל יש בזה חומצות אמינו"! :closedeyes: הניסיון העלוב שלי להסביר לו שחומצות אמינו זהההההההההההההההה מה שחלבון מורכב ממנו למעשה נפסלו ב"טוב טוב". מוציא אותי מדעתי הטוב טוב הזה.

zidan 31-07-07 18:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation

כל דבר שאני אומר/עושה/זה ששילשתי משקלים תוך חמישה חודשים, כל דבר הוא יגיד עם חיוך מזלזל, "טוב טוב, אבל אתה אוכל חלבון, אתה על חלבון". ואני אומר לו שאין הבדל (אני לרוב לא עונה, אבל כשזה בפורום רחב, לא מתאים לשתוק), והוא תמיד עם אותו החיוך. אם לא הייתי מחבב אותו, הייתי סתם מוריד לו מכות, אבל אנחנו חצי חברים כזה.... רק בהקשר הזה הוא מוציא אותי מדעתי. פעם אחת שהייתי עמוק לתוך להסביר לו שאין הבדל בין זה לבין השלוש (!) קופסאות טונה שהוא מפרק בבית, כשהוא אמר לי: "אבל יש בזה חומצות אמינו"! :closedeyes: הניסיון העלוב שלי להסביר לו שחומצות אמינו זהההההההההההההההה מה שחלבון מורכב ממנו למעשה נפסלו ב"טוב טוב". מוציא אותי מדעתי הטוב טוב הזה.

ועל זה נאמר:
באוזני כסיל, אל-תדבר: כי-יבוז, לשכל מיליך

Moshe 31-07-07 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation

אחי תשתוק תאמין לי שאתה סתם מבזבז על זה זמן וגם אם זה משהו שאתה מכיר מה אכפת לך פאקינג מה הוא חושב??
אתה לא מבין את ההרגשה הכיפית הזו לסתום את הפה כשמשהו מדבר שטויות איתך או עליך ואחרי כמה חודשים לחזור עם רושם מטורף ואז לעשות לאותו אחד נו מה ואז לדפוק את החיוך והוא יאכל את הלב
זה הסיפוק של החיים ואני תמיד עושה את זה אני ממש ממש הפסקתי להתווכח עם מאמנים/מפגרים/עילגים , ומה שהכי מצחיק שפעם אחת ממש התכווחתי עוד בתחילת דרכי הוצאתי להם פאקינג רפרנסס מהאינטרנט כמו ילד מסכן הלכתי עם זה עד הסוף ומאז אני לא מגיב לאף אחד , כל אחד שאומר לי איזשהיא הערה אני אומר טוב וסותם את הפה , נחש מה? אחרי 3-4 חודש אנשים באים אלי לשאול מה לאכול , הפנתי אותם לגיל חח שיבזבזו כסף השרמוטות

Elevation 31-07-07 19:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
אחי תשתוק תאמין לי שאתה סתם מבזבז על זה זמן וגם אם זה משהו שאתה מכיר מה אכפת לך פאקינג מה הוא חושב??
אתה לא מבין את ההרגשה הכיפית הזו לסתום את הפה כשמשהו מדבר שטויות איתך או עליך ואחרי כמה חודשים לחזור עם רושם מטורף ואז לעשות לאותו אחד נו מה ואז לדפוק את החיוך והוא יאכל את הלב
זה הסיפוק של החיים ואני תמיד עושה את זה אני ממש ממש הפסקתי להתווכח עם מאמנים/מפגרים/עילגים , ומה שהכי מצחיק שפעם אחת ממש התכווחתי עוד בתחילת דרכי הוצאתי להם פאקינג רפרנסס מהאינטרנט כמו ילד מסכן הלכתי עם זה עד הסוף ומאז אני לא מגיב לאף אחד , כל אחד שאומר לי איזשהיא הערה אני אומר טוב וסותם את הפה , נחש מה? אחרי 3-4 חודש אנשים באים אלי לשאול מה לאכול , הפנתי אותם לגיל חח שיבזבזו כסף השרמוטות

בדיוק אותו הדבר איתי, חושבים שאני על סטרואידים ואני ממש אבל ממש ואני מדגיש ממש לא כזה גדול! כי העלתי במשקלי עבודה כמו מטורף והעלתי 13 קילו שריר בחיטוב (וה חלקית זיכרון שריר, אבל בייצים שלי הסיבה). ואני לא מדבר איתם, זה כבר מזמן נהיה: "כן, אתם צודקים", אבל אני באמצע לדבר עם מישהו ששואל לעצתי והוא נכנס לשיחה.

עלוש 31-07-07 19:27

חחח יש כמה חזקים ,
אתה יודע שאתה לא בודיבילדר כשאתה לא עושה תרגילים בעמידה כי זה עוצר את הגדילה ,
אתה יודע שאתה לא בודיבילדר כשאתה שוקל 30 קילו ועושה כל יום 20 דקות חימום בדיוק כמו
שהמדריך אמר לך .
כשאתה בא למכון עם גופייה צמודה מאוד וחגורה וכפפות והכל כאילו אתה הולך לעשות דדליפט מטורף , ואתה הולך לרוץ על ההליכון.

dstyle 31-07-07 19:40

שאתה חושב שמתרגילי משקל גוף \כדורסל וכו אתה תבנה שריר "טבעי" "אמיתי " ו"קשה" ובמכון אתה רק "מנפח " את השריר והוא "רך",שכל אחד יכול "לנפח שרירים במכון"
ועוד!!@#@זה מטריף אותי

Logout 31-07-07 20:44

כשאתה מנסה לאכול כמהכ שפחות, ואחרי זה להוריד את 2 הארוחות המסכנות שאכלת בארובי....חחח (מובסס על סיפור אמיתי...חח לא אני..)

Yoshi-Moto 31-07-07 20:53

שאתה רוצה להשמין כדי להפוך את השומן לשריר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:33.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ