ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   הבילדרים באופ סיזן (https://israelbody.com/showthread.php?t=14999)

Night_Wolf 23-07-07 19:48

כל הכבוד אחי!
מוניטין!

arbel2 23-07-07 19:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tuberosity
חח מה שתגיד גיבור.קוצ'אק
בכל מקרה אני לא אומר להיות על 10% אלא פשוט לא לעלות ליות מ15% ... אחרת זה גם בכלל לא אסטטי

אתה חייב אבל להבין שישנים אלמנטים ביכולת של חבר'ה כמו ג'יי לעלות בצורה נקיה יותר לאורך השנה (גנטיקה ,וכמובן האפקט הליפולי המופלא של GH) שהן משהו בלתי מושג לרוב מפתחי הגוף

כמובן חייבים לזכור את האספקט המנטלי ,לי פריסט מגיע לאחוזי שומן שהוא מגיע באוף סיזן מסיבה אחת פשוטה.הוא בוחר להגיע אליהן ,מכיוון שהוא בחור שמאוד נהנה מהאוכל שלו ,ג'יי הוא בצד הקיצוני השני של הסקאלה,הבן אדם עושה פעמיים ביום אירובי בתקופות מסה למען השם.לא כל באדיבילדר מסוגל ,או רוצה בכלל את השחיקה המנטלית שהולכת עם העליות הנקיות מאוד האלו לאורך השנה ,וכמובן עוד נקודה מעניינת ,אחרי תקופה ממושכת של אכילה "מלוכלכת " כביכול,הגוף מגיב הרבה הרבה יותר טוב לדיאטה הנקיה (זה שוק למערכת פתאום ) ,והירידה בשומן מאוד מאוד דרסטית בשבועות הראשונים .

gog 23-07-07 20:09

ארבל, עליות נקיות או לא, ג'יי קאטלר פשוט משתפר משנה לשנה, וזה מה שחשוב.

כמו שכולכם אמרתם, מה שחשוב בסופו של יום זה איך באדיבילדר (פרו'ס) נראה על הבמה, ולא איך הוא נראה באוף-סיזן (אהמ אהמ וורלד האריס אהמ)

PcGunMan 23-07-07 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog

כמו שכולכם אמרתם, מה שחשוב בסופו של יום זה איך באדיבילדר (פרו'ס) נראה על הבמה, ולא איך הוא נראה באוף-סיזן (אהמ אהמ וורלד האריס אהמ)

וגם יאיר להב דוגל בעליות נקיות:basketball:

arbel2 23-07-07 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog

ג'יי משתפר משנה לשנה כי הוא מכונה ,וכי הוא כנראה הבאדיבילדר היותר ממוקד בעשור האחרון.
פשוט נזיר בודהיסטי במסווה של באדיבילדר.

GaL-L 23-07-07 20:27

אני למשל בכלל לא משמין בפנים רק אם אני אגיע לאחוזים ממש גבוהים מעל 25%

אליאב קרייסלר 23-07-07 20:37

tuberosity אתה טענת שהכל עניין של מסירות ואתה צודק , כל עוד אנחנו בהנחה שלכולם יש את אותם הגנים...וכולם טבעיים...

אבל זה לא נכון , כי מישהו עם גנים גרועים יכול להיות מסור לכל הענף הזה בצורה מטורפת ויגיע לתוצאה X , בזמן שמישהו עם גנטיקה (ניקח לדוגמא את איתי גיימר חח) יעשה 3 אימונים סבירים בשבוע עם תזונה די חופשית ויגיע לאותם תוצאות או אפילו גדולות יותר...

אותו דבר עם חומרים אני לא יודע איפה אתם חיים אבל היום יש המון לא צוחק המון ילדים מתחת לגיל 18 אפילו שפשוט לא מבינים כלום מהחיים שלהם בפיתוח גוף , והם פשוט מאוד קונים חומרים ומגיעים למצב שהגוף שלהם לא מבייש בנאדם טבעי שמתאמן 5 שנים...

tuberosity 23-07-07 21:00

אכן חברה, אתם צודקים, לא כל אחד יגיע לתוצאות יפות מלהישאר על אחוז שומן סביר כל השנה.
אבל אם נקח בחשבון שאותו בן אדם יעשה חיטוב מתישהו נגיע למסכנה שהוא בהחרך יאבד שריר, ואני חושב שאיבוד השריר שיוצר אצלו לא יצדיק את כמות השריר העודף (מעליה מולכלכת) שהוא עלה.
ארבל חח אני רואה אתה חזק בקטע... יפה לראות שישנם אנשים שמבינים למה Gh מסוגל, אתה יודע Gh נחשב לאחד החומרים הכי טובים להשגת חיטוב מרשים.
אני פשוט לא רואה סיבה מספיק טובה בכדי לתת למותנים לעלות מ 85-90 ס"ם לאורך השנה...
ארבל אתה צודק יוצר "שוק" מסוים בגלל שהגוף היה רגיל לאספקה קלורית גבוהה נורא וגם ממקורות מזון שלא היו מבוקרים כלל...בכל אופן, ההצעה שלי באה מנסיון אישי, איני יכול לשפוט על אחרים.
אגב זכור לי ששמעתי שג'י קטלר באופן טיבעי משמין מהר... בלי קשר לאופן העליה חח אשמח אם תתקן את הידיעה הזו אצלי...

tuberosity 23-07-07 21:00

אגב אליאב קריסלר, חתיכת שינוי יש לך שם בחתימה.
כל הכבוד...

arbel2 23-07-07 21:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tuberosity
אכן חברה, אתם צודקים, לא כל אחד יגיע לתוצאות יפות מלהישאר על אחוז שומן סביר כל השנה.
אבל אם נקח בחשבון שאותו בן אדם יעשה חיטוב מתישהו נגיע למסכנה שהוא בהחרך יאבד שריר, ואני חושב שאיבוד השריר שיוצר אצלו לא יצדיק את כמות השריר העודף (מעליה מולכלכת) שהוא עלה.
ארבל חח אני רואה אתה חזק בקטע... יפה לראות שישנם אנשים שמבינים למה Gh מסוגל, אתה יודע Gh נחשב לאחד החומרים הכי טובים להשגת חיטוב מרשים.
אני פשוט לא רואה סיבה מספיק טובה בכדי לתת למותנים לעלות מ 85-90 ס"ם לאורך השנה...
ארבל אתה צודק יוצר "שוק" מסוים בגלל שהגוף היה רגיל לאספקה קלורית גבוהה נורא וגם ממקורות מזון שלא היו מבוקרים כלל...בכל אופן, ההצעה שלי באה מנסיון אישי, איני יכול לשפוט על אחרים.
אגב זכור לי ששמעתי שג'י קטלר באופן טיבעי משמין מהר... בלי קשר לאופן העליה חח אשמח אם תתקן את הידיעה הזו אצלי...

לג'יי יש נטיות אנדומורפיות ,רואים את זה גם במבנה שלו (ע"ע המוטן שברוחב של ג'יפ ממוצע)
ותודה על מחמאות

GH אכן אחד החומרים האיכותיים ביותר בשטח,אבל לא פשוט לעבוד איתו ,יש כל כך הרבה סברות לגבי איך כדי להישתמש בו ,שבחור בלי מספיק הבנה יכול ללכת לאיבוד ולעשות שטויות (מה שקורה המון )

zuko 23-07-07 23:22

מישהו מוכן לענות לי?,

האם אני יכול להיות במעזן קלורי נטרלי,להתאמן 3 פעמים בשבוע אינאירובי ואחרי זה אירובי,אני יכול להיות נקי מנוזלים ולעלות לאט לאט במסת שריר וגם לרדת שבשומן,(בהדרגה אני לא ממהר) האיקר שזה יהיה נקי בלי נוזלים ושומן,תאורתית אפשרי..אני צודק?

אני לא יכול "לקחת הפסקה מדוגמנות" זה לא בדיוק עובד ככה.זה קמפיינים ותצוגות.

Homie 23-07-07 23:34

רשמת ניטרלי, משמע לא תעלה, תישאר באותו המשקל..
אתה יכול להיות במאזן חיובי ממש קטן 200-300 קלוריות
ולא יראו את השינוי מבחינת שומן, תקפיד על אירובי גם
(ה200-300 קלוריות צריכים להיות בנוסף ל200-300 קלוריות שכיסית את האירובי)
יקח לך מלא זמן לעלות, אבל תעלה משו...

ahtung 23-07-07 23:55

פאק לי פריסט פשוט דוגמא מושלמת,פשוט מדהים השינוי בין האוף סיזן לתחרות.

zuko 23-07-07 23:56

וזאת תהיה עליה טובה בלי צבירת נוזלים ושומן?
השאלה היא האם במאזן נטרלי אני יכול לרדת בשומן ונוזלים,וגם לעלות בשריר,ולהשאר באותו משקל

benwin21 24-07-07 12:23

בתמונה השניה הוא לא נראה כל כך שמן. ואיזה יד ענקית יש לבן אדם. הוא גם נראה יותר נמוך באוף סיזן.

השוני הכי גדול אצל רוני וקלמן הוא שבאוף סיזן יש לו שיער

Homie 24-07-07 13:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko
וזאת תהיה עליה טובה בלי צבירת נוזלים ושומן?
השאלה היא האם במאזן נטרלי אני יכול לרדת בשומן ונוזלים,וגם לעלות בשריר,ולהשאר באותו משקל

אתה מוכן לקרוא מה שרשמתי לך במקום להיות דוגמן טיפש ?

arbel2 24-07-07 16:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie

אתה מוכן לא לתקוף מילולית משתמשים אחרים ?

Kachok 24-07-07 16:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
אתה מוכן לא לתקוף מילולית משתמשים אחרים ?

נראה לי מוסיפים סמי הרגעה לאוכל הצבאי,ארבל מה קרה איתך?:flowers:

arbel2 24-07-07 16:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
נראה לי מוסיפים סמי הרגעה לאוכל הצבאי,ארבל מה קרה איתך?:flowers:

לא קרה כלום,אבל חוסר ידע זה לא סיבה להישתלח בבן אדם.

zuko 24-07-07 19:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie

היי אני לפחות ניראה טוב:jockey:

Dr. Muscle 24-07-07 20:11

להיות שמן באופסיזן זו בחירה של באדיבילדר שתלויה לחלוטין בגנטיקה שלו. יש הרבה באדיבילדרים שדווקא נהיים קטנים יותר באופסיזן - קוין לברוני למשל, שהיה מוסיף מסה לפני תחרות, ונשאר חטוב כל השנה. כל אחד ומה שמתאים לו.

arbel2 24-07-07 21:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko
היי אני לפחות ניראה טוב:jockey:

סורי,הרמת לי להנחתה.
http://i13.tinypic.com/4y5ided.gif

טל יואב 24-07-07 22:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
להיות שמן באופסיזן זו בחירה של באדיבילדר שתלויה לחלוטין בגנטיקה שלו. יש הרבה באדיבילדרים שדווקא נהיים קטנים יותר באופסיזן - קוין לברוני למשל, שהיה מוסיף מסה לפני תחרות, ונשאר חטוב כל השנה. כל אחד ומה שמתאים לו.

השנה נשאר דוקא ג"יי יחסית חטוב ולא העלה הרבה בשומן , הכי גרוע זה ליי פריסט הוא לא רואה בעניים זה :blush:

toxicity 24-07-07 22:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko
אולי כדי לשמור על אחוז שומן סביר.

ושוב תסביר לי איך זה יעזור שתהיה במאזן קלורי חיובי גדול?

Homie 25-07-07 01:30

לך דגמן ברדיו..

ארבל, רשמתי לו תגובה! הוא לא קרא את התגובה!
ואני לא זוכר כרגע, ואין לי כוח לבדוק אבל אני מניח שעוד אנשים ענו לו,
לא סתם רשמתי לו תגובה ! רשמתי לו תשובה לשאלה שלו, ובמקום לקרוא,
הוא שואל אותה שוב! חוצפה! אותך לאמא!

Homie 25-07-07 01:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie
רשמת ניטרלי, משמע לא תעלה, תישאר באותו המשקל..
אתה יכול להיות במאזן חיובי ממש קטן 200-300 קלוריות
ולא יראו את השינוי מבחינת שומן, תקפיד על אירובי גם
יקח לך מלא זמן לעלות, אבל תעלה משו...

אני יסדר את זה לפי "נושאים" בערך

רשמת ניטרלי, משמע לא תעלה, (אין שינוי במשקל)
תישאר באותו המשקל.. (אין שינוי במשקל)
אתה יכול להיות במאזן חיובי ממש קטן 200-300 קלוריות ( חיובי = טוב = למעלה = עלית במשקל = שינוי במשקל)
ולא יראו את השינוי מבחינת שומן, (לא יראו שינוי = תיראה אותו הדבר = לא תיראה שמן )
תקפיד על אירובי גם (להקפיד, להתמיד, לעשות הרבה, אירובי, פעילות שמאיצה קצב חילוף חומרים ושריפת קלוריות , כגון ריצה / נסיעה על אופניים / שחייה / שחמט )
יקח לך מלא זמן לעלות, (מלא זמן = הרבה זמן = מספר רב של ימים = מספר רב של שבועות)
אבל תעלה משו... (תעלה = תעלה במשקל = תעלה בשריר , ראה למעלה לא תיראה שמן =
תעלה כמעט נטו שריר בלי שומן, אומנם לאט אבל תעלה , ראה הסברים למעלה)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ