![]() |
עבודה סבבה... אבל כל הזמן הבחור שעובד במשמרת לפניי משאיר הכל מבולגן ולא מנקה את השירותים :XDemoticon::XDemoticon::XDemoticon:
|
ציטוט:
איזה חוסר בושה משווע... אני אוודא עם גל שתמתין לך הפתעה אישית ביום שישי :wiggle: |
ציטוט:
כמה משלמים והכי חשוב מה אתה עושה שם בעצם? סדרן? |
ציטוט:
|
אני אפילו לא בן 16 ועובד כמעט כל היום! בין 8:30 ל 16:30 אני עוזר לתחזוקן של ישוב (עבודות בנייה, צביעה....) ואז אני עובד או בניקיון או בגינון או במלצרות (עבודות מזדמנות)
השבוע אני עושה סה"כ 1200 שקל ולא עובד ביום שישי! סה"כ נחמד לגיל 15... |
ציטוט:
משלמים 20 לשעה ובסופי שבוע 150% וכן סדרן נכנס לאולמות הקולנוע בודק שהמזגן עובד שהמסך טוב שהכתובויות טובות, בודק שלא שמים רגליים או מצלמים וכו'.... אחלה עבודה בתכלס |
עובד בקפה הלל סהכ נחמד שם סגירות זה קריעת תחת אוכל אני מקבל 50 אחוז הנחה על האוכל אה כן ועל שעות חפיפה משלמים רק 200 שקל שזה אומר שהורידו לי 155 שקל מהמשכורת אה והשכר מינימום |
ציטוט:
זנות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה סניף? אני מדריך בקיטנה:sbb4: |
ציטוט:
רק שכל משמרת זה איזה 5 שעות גג 6 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני באמת לא מבין אתכם.
בגיל שלכם, עבודה זמנית לדפוק כסף, פאקינג תמלצרו. כסף מטורף לא מדווח ישירות לכיס. במיוחד בחיטוב. |
ציטוט:
|
ממלצר בעולם ארועים...אוכל מה שבא לי וכמה שבא לי ויש טיפים לא רעים מידי פעם זה 110 ש"ח לאירוע(5-6 שעות)...העבודה עצמה מאוד קשה אבל חפיף..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
יש לי את העבודה הכי משעממת בעולם, היא רק חצי יום והמשכורת כמו יום שלם, עסק משפחתי בקיצור, בבקשה שמישהו יחטוף אותי לאזור המרכז, אני אעשה הכל, אני יקום בבוקר לאסוף את האשפה מהרחובות עם צריך, אני אקח שרפרף ואשב עליו ליד תחנה מרכזית ויתקן לאנשים חורים בנעליים, רק לעוף מהעיר הזאת שאנשים עוצרים פה להשתין בדרך לאילת.
|
עובד כי צריך לעבוד, אבל אני לא יקבל אותו שכר במקום אחר בגיל שלי /:
טבח בפיצריה |
ציטוט:
|
ציטוט:
300 שח ליום אבל.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח תודה לה' על העבודה הזו לא מתאמץ מי ישמע, הכסף טוב אז מה אם משעמם? בכל מקרה שוב,מי שלא עבד בארומה ביום שישי בלילה לא יודע מה זה משמרת כאסח:boxing: |
אני עבדתי עד עכשיו בקייטרינג תאמינו לי לא לעבוד באוכל ואירועים זה ניצול רציני
ואין מי שישלם על הבעיות הגב!!! חארות! עכשיו אני פותח עסק עם חבר של גננות,נתחיל לתקתק גינות בלי חארות שיושבים על הראש (חוץ מבעל הגינה כמובן) לא לעבוד בקייטרינג!!! |
תכלס לעבודה זמנית אחלה עבודה יש לי,יש הפסקה בפרק זמן של 6-9 שעות עבודה שזה לרוב בלילה,יש יותר כסף לעשות,וגם יש חדר אוכל מעולה עם אוכל ברמה :)
|
|
בטח מרוצים!!!(:
|
שליח פיצה בפיצרייה בקניון שזה ה-דבר יענו יש מיזוג אויר ואשכרה קר לך בחום הזה לא כמו בפיצרייה שכונתית שכל החום שיוצא מהתנורים זה נראה כאילו אתה עובד במדבר נוואדה, משכורת טובה 18 שקל לשעה בסיס + 100 שקל ממוצע למשמרת של 6 שעות רק טיפים ככה שיוצא לי במשמרת 6 שעות בערך 208 שקל + (אם להחשיב אם טיפים משהו בסביבות 35 שקל בשעה) ואני לא עושה כלום כל היום רק נוסע ומתאוורר כל היום בלי שאתה שם לב אתה רואה כבר ש12 בלילה ונגמר לך המשמרת, ממש עבודה טובה!! + פיצה אישית ובקבוק קולה סוף משמרת :)
בודיבילדר אני מבין אותך פעם בזמנו הייתי עובד פיקולו אם אתה יודע מה זה = גיהנום. |
אני עובד אבל לא מרוצה......8 שעות אני יושב על התחת ולא עושה כלום ....לא עובר לי הזמן שם אני סובל!
|
ציטוט:
אבל גם פיקולו זה לא קל... |
ציטוט:
סתום את הפה שלך , סתום את הפה שלך , """ """ """" """ . תתענג , תאמין לי ותאמין לי שאתה מלך כרגע. |
מישהו מכיר מקום שאפשר לעבוד בו בהרצליה פיתוח או נתניה?
|
ציטוט:
|
היום רבתי עם כולם בעבודה אירוע של אנשים מגעילים זבלות חתונה של הומואים ערסים
אמן שהחתן והכלה ימותו ולכולם יהיה אסון וורסאי. כולם התחילו למצעוק עליי כאילו אני איזה חבר שלהם כמעט רבתי מכות עם ערס בן 50. חרא של אנשים. כאלה צריכים להרוג. |
ציטוט:
|
לא בדיוק..
|
ציטוט:
אנשים תתחילו להסתכל על הצד החיובי בכול דבר שאתם עושים תמיד יהיו יותר גרועים ממכם. ותמיד יש יותר גרוע מהכי גרוע :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ