ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מאמר-חשוב|אוננות מדכאת בניית שריר ופוגעת בבריאות לאורך זמן (https://israelbody.com/showthread.php?t=14097)

Amit 11-07-07 21:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
חייל צ"י, קבלת הרגע 10 ימים מחבוש

אתה אומר את זה בתור מה? :whistle:
בולט אנחנו לא רוצים להשתמש בנשק יום הדין על מורדים!

Bullet 11-07-07 21:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
אתה אומר את זה בתור מה? :whistle:
בולט אנחנו לא רוצים להשתמש בנשק יום הדין על מורדים!

אני אולי לא בארגון צ"י, אבל זה לא אומר שאין לי קשרים בצבא ישראלבודי :closedeyes:

Amit 11-07-07 22:05

ציטוט:

אני אולי לא בארגון צ"י, אבל זה לא אומר שאין לי קשרים בצבא ישראלבודי :closedeyes:

:ohmy: זה עדיין לא עושה אותך למפקד :jockey:

אליאב קרייסלר 11-07-07 22:16

ציטוט:

אנשים, איך אני משיג בדיקת דם של טסטסטרון, ואיזה סוג אני אמור להשיג?

הולך לרופא משפחה מבקש בדיקות דם של הורמונים של ''פרי טסטוסטרון'' ו''אנדרוגן אינדקס''
היא אמורה להסכים במקרה שלא אז פשוט תגיד שהתחלת להשתמש באבקה חדשה ולא מוכרת ואתה רוצה לבדוק אם אכן יש בה רק חומרים חוקיים ולא דוחפים שם הורמונים...
(הרופאים האלה יאכלו את זה בשניה הם פרנואידים אש אל תדאג)

אליאב קרייסלר 11-07-07 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Playa
אליאב קרייסלר כמה זמן אתה מתאמן והאם אתה על אבקות עלייה במסה?

מובן שכן יקירי :sbb4: ..

דרך אגב אני הבנתי משהו בקשר לכל הקטע של ההיתרבות (אוננות)
בהנחה שבנאדם מתרבה (חחח) באופן קבוע , כאשר הוא יפסיק עם זה באמת בהתחלה כן יהיה לו קשה ככה ביומיים-3 הראשונים , אולי קצת יותר...לאחר מכן הוא כבר ישכח את זה לאט לאט וירד לו החשק...
אם תתרבה הרבה פעמים ביום זה פשוט יחזיר לך את הטסטוסטרון לרמות נורמליות מהר יותר מהרגיל ככה זה תשימו לב שמי שמתרבה איזה 4-5 פעמים ביום זה כבר לא מזיז לו הוא מתרבה ואחרי חצי שעה מרגיש שהוא לא ראה בחורה שנתיים...

זאת דעתי בכל הקטע הזה לא כלכך אכפת לי מה כתוב במחקרים
בכל מקרה שורה תחתונה אל תתחילו להסתבך עם מתי כן ומתי לא

NIRAN 11-07-07 22:34

עכשיו אני מבין למה אני לא גודל...

lol עזבו אותכם משטויות

עוז20 11-07-07 22:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21
לא אמין במיוחד(בייחוד מה שהרמב"ם אמר, רואים שהוא לא הבין)

אל תזלזל באנשים כאלו

אליאב קרייסלר 11-07-07 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עוז16
אל תזלזל באנשים כאלו

עוז יא קרנף יערות , עם כל הכבוד אליו הוא עדיין ישן ומיושן לך תדע אולי סתרו אותו כבר 900 פעם מאז

יiסי 11-07-07 22:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
עוז יא קרנף יערות , עם כל הכבוד אליו הוא עדיין ישן ומיושן לך תדע אולי סתרו אותו כבר 900 פעם מאז

הוא הרופא הראשון בעולם.. יש גויים בעולם שקוראים ספרים שלו בשנת 2007
אנשים בשנת 2007 בישראל מזהים ומכירים את השם..
נראה לך שזה סתם איזה בני סלע?

Bullet 11-07-07 22:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי

קודם כל, הוא לא הרופא הראשון בעולם, מאיפה הוצאת את השטות הזאת :laugh:
הייתה ספרות רפואית כתובה עוד מימי היוונים הקדמונים.
כן, כולם מכירים אותו. איזה כבוד!

יש גויים שקוראים ספרים שלו.... אז מה?

אליאב קרייסלר 11-07-07 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי

וגם אצלנו במכון כושר יש מאמן שטוען שהוא מתחרה אולימפי והוא וותיק בן 45 מאמן מוסמך והכל... אבל מה? אתמול שאלתי אותו איך מותחים את הרחב גבי והוא נתן לי מתיחה להאמסטרינג בכלל
וסבבה הוא היה גדול אז בזמנו אבל די נגמר הלך זהו חח עבר מלא זמן וכמו שכבר אמרתי כבודו במקומו אבל עדיין בטח סתרו אותו הרפואה המודרנית כבר

ice13 11-07-07 23:13

ציטוט:

קודם כל, הוא לא הרופא הראשון בעולם, מאיפה הוצאת את השטות הזאת
הייתה ספרות רפואית כתובה עוד מימי היוונים הקדמונים.
כן, כולם מכירים אותו. איזה כבוד!

יש גויים שקוראים ספרים שלו.... אז מה?
אתה יותר חכם מהרמב"ם וזה ידוע בכל העולם!
קוראים ספרים שלך, כותב עליךך 1000 ביוגרפיות, מחשיבים אותך לאחד האנשים החכמים בתולדות האונשות, אתה מפרש כמעט בכל ספר דת אפשרי.....

Bullet 11-07-07 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ice13
אתה יותר חכם מהרמב"ם וזה ידוע בכל העולם!
קוראים ספרים שלך, כותב עליךך 1000 ביוגרפיות, מחשיבים אותך לאחד האנשים החכמים בתולדות האונשות, אתה מפרש כמעט בכל ספר דת אפשרי.....

אני לא אומר שהוא לא חכם. מה הקשר????
אם הוא חכם זה אומר שהוא לא יכול לטעות? כל אחד יכול לטעות. אפילו אלוהים.

ice13 11-07-07 23:18

אחי אתה לא אומר את זה כאילו הוא טעה! כל ההודעות שלך ממש מזלזלות בו!
חוץ מזה בתקופתו לא היה מדע כמו שיש היום אז....

m0she 11-07-07 23:21

אז.. הוא טועה. וזו כל הטענה.

אליאב קרייסלר 11-07-07 23:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ice13
אחי אתה לא אומר את זה כאילו הוא טעה! כל ההודעות שלך ממש מזלזלות בו!
חוץ מזה בתקופתו לא היה מדע כמו שיש היום אז....

אף אחד לא זילזל גבר חחח כולנו יודעים מי זה אל תדאג , כמו שאמרתי וגם אתה אמרת לא היה אז מדע מודרני , וזאת הסיבה לכך שבטוח כבר גילו כל מיני דברים שמשנים את מה שהוא אמר

Elevation 11-07-07 23:34

זה נכון, אבל מחקרים עדכניים מצאו פתרון לזה.

הראו שאם אתה בולע את כל השפיכה שלך, עם קצת קינמון מלמעלה, זה מעלה לך את כל הטסטוסטורון חזרה.

ice13 11-07-07 23:35

ציטוט:

הראו שאם אתה בולע את כל השפיכה שלך, עם קצת קינמון מלמעלה, זה מעלה לך את כל הטסטוסטורון חזרה.
חחחחחחחח ניסית?

אליאב קרייסלר 11-07-07 23:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation

חח זה נחשב טסטוסטרון חיצוני מה שאומר שזה מדכא את הגוף לייצר טסטוסטרון תחשוב שוב לפני שאתה יוצא בהצהרות :boxing: :sbb4:

Elevation 12-07-07 00:15

ציטוט:

חח זה נחשב טסטוסטרון חיצוני מה שאומר שזה מדכא את הגוף לייצר טסטוסטרון תחשוב שוב לפני שאתה יוצא בהצהרות :boxing: :sbb4:

בבקשה תאמר לי שאתה עושה את עצמך טיפש. בבקשה.

arbel2 12-07-07 00:21

ציטוט:

בקשר לנושא השירשור ,כל מי שטוען שאוננות פוגמת במסת שריר ,מוזמן ללכת לחפש

*הכותב הוא מאונן כרוני*

אליאב קרייסלר 12-07-07 00:25

ציטוט:

בטח שכן , אבל מה שאמרתי עדיין נכון :sbb4:

Eli 12-07-07 00:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
הוא אולי היה חכם, אבל מה שבטוח זה שהוא לא ידע מה זה טסטוסטרון בכלל. מצד שני, הוא המליץ דווקא להקשיב למידע רפואי עדכני ולא למיתוסים.

מורה נבוכים, חלק שלישי, פרק ל"ז:

"הם אמרו במפורש: כל [דבר] שיש בו משום רפואה אין בו משום דרכי האמורי21, כלומר, כל מה שהעיון הטבעי מצריך מותר, וזולתו אסור. לכן, כאשר נאמר: אילן שמשיר פירותיו טוענו באבנים וסוקרו בסקרא22, מובעת התנגדות למעשׂה ונאמר: בשלמא טוענו באבנים כי היכי דלכחוש חיליה, אלא סוקרו בסקרא [מאי רפואה קעביד?]23. התברר אפוא שלסמן אותו בצבע אדמדם24 וכל כיוצא בו שאין היגיון מצריכו - אסור לעשׂותו משום דרכי האמורי25.
כן אמרו על שליא של מוקדשין: תִּקָבֵר26. אמרו: אין תולין אותה באילן ואין קוברין אותה בפרשת דרכים מפני דרכי האמורי. הקש אפוא על זאת.
אל יקשו עליך (הדברים) ההם שאותם התירו, כגון מסמר הצלוב ושן השועל27, כי באותם ימים סברו שהם תוצאות הניסיון, ונעשׂו משום רפואה, ודינם כדין תליית אדמונית28 על הנכפה29, מתן צואת כלב על נפיחויות בגרון30, וההקטרה בחומץ ומרקשית31 נגד נפיחויות הגידים הקשים32, כי כל מה שהתאמת נסיונו כגון אלה, גם אם ההיגיון אינו מצריך אותו, מותר לעשׂותו, כי הוא משום רפואה ונחשב בגדר תרופה כמו החומרים המשלשלים33. אתה המעיין, הבן אפוא את הנפלאות34 האלה מתוך דברַי ושמור אותם כי לִוְיַת חן הם לראשך וענקים לגרגרֹתיך (משלי א', 9). "

אתה יכול לבאר בבקשה את מה שכתוב פה?

Leo 12-07-07 00:38

תבינו אנשים , פעם חשבו שהטסטוסטרון זה הזרע הגברי , וכשהוא מתבזבז הגברות נפגמת
היו פשוט לפעמים מזריקים זרע לדם בכמה ניסויים

עד שבידדו את הטסטוסטרון ( אנדרוסטרון בשם המקורי שלו) מאשכים של שור (שגם כמה אנשים שפעם היו "מדעני תוספים" או משהו המליצו לאכול.....

הרמב"ם היה חכם והכל , אבל לא היה נביא ולא תקשר עם ה' שאמר לו את כל האמת

m0she 12-07-07 00:42

בעקרון, אסור לעשות דברים שגויים עושים. למשל, אם הגויים מאמינים שלקפוץ במקום 3 פעמים על הבוקר זה בריא, אסור לך לעשות את זה. מצד שני, אם מישהו היה מוכיח שזה באמת בריא, היה מותר לעשות את זה, כי כל דבר שיש בו רפואה לא נחשב משום דרכי האמורי.
הרמב"ם ממשיך ואומר שיש דינמיות בדברים האלה. למשל, הוא מציין את מסמר הצלוב ושן השועל - דברים שהאמינו שהם מועילים לבריאות, לכן באותו זמן היה מותר להשתמש בהם. לאחר שגילו שאין בהם תועלת, הם נאסרו שוב משום מדרכי האמורי. מכאן, שגם דבריו של הרמב"ם עשויים להחשב משום דרכי האמורי אם הם נחשבים לא נכונים על פי הרפואה המודרנית. שים לב שהוא מציין בפירוש "באותם ימים סברו שהם תוצאות הניסיון", משמע אם יש ראיות אמפיריות - הולכים לפיהן.

אליאב קרייסלר 12-07-07 00:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
בעקרון, אסור לעשות דברים שגויים עושים. למשל, אם הגויים מאמינים שלקפוץ במקום 3 פעמים על הבוקר זה בריא, אסור לך לעשות את זה. מצד שני, אם מישהו היה מוכיח שזה באמת בריא, היה מותר לעשות את זה, כי כל דבר שיש בו רפואה לא נחשב משום דרכי האמורי.
הרמב"ם ממשיך ואומר שיש דינמיות בדברים האלה. למשל, הוא מציין את מסמר הצלוב ושן השועל - דברים שהאמינו שהם מועילים לבריאות, לכן באותו זמן היה מותר להשתמש בהם. לאחר שגילו שאין בהם תועלת, הם נאסרו שוב משום מדרכי האמורי. מכאן, שגם דבריו של הרמב"ם עשויים להחשב משום דרכי האמורי אם הם נחשבים לא נכונים על פי הרפואה המודרנית. שים לב שהוא מציין בפירוש "באותם ימים סברו שהם תוצאות הניסיון", משמע אם יש ראיות אמפיריות - הולכים לפיהן.

חח בחייאת משה אנשים פה רוצים להתקדם מצידי לאכול על הבוקר את החתולות של הבדואים מבית חנינה שם במזרח ירושלים מה אכפת לנו מי עושה מה

Playa 12-07-07 00:47

זה לא העניין שאנחנו לא עושים מה שהגויים עושים זה הפרנציפ שמה שהגווים עושים כמו לאכול חזיר זה מאוד לא בריא וזה מה שהוא מנסה להגיד כאן.
וכול האנשים שמזלזלים בו אין לך מושג איזה חכם הוא היה אז תהיו בשקט ותאכלו

m0she 12-07-07 00:50

זה בדיוק העניין, אתה כנראה לא מכיר מספיק את הנושא.
אליאב, הוא שאל מה כתוב - עניתי לו. לא הבנתי מה הקשר של מה שאתה אומר.

אליאב קרייסלר 12-07-07 00:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Playa
זה לא העניין שאנחנו לא עושים מה שהגויים עושים זה הפרנציפ שמה שהגווים עושים כמו לאכול חזיר זה מאוד לא בריא וזה מה שהוא מנסה להגיד כאן.
וכול האנשים שמזלזלים בו אין לך מושג איזה חכם הוא היה אז תהיו בשקט ותאכלו

חח עוד פעם אתה עם הדעות שלך , אף אחד לא אומר שהוא היה טיפש אבל אז לא היה רפואה כמו היום לא היה מעבדות כמו היום אז בטח ובטח שהיום יש יותר תשובות נכונות.
מה לעשות אנשים טועים הוא טעה חח שמע זה כבר נהיה קרוב לאובססיה הקשר שלך איתו מהזה למה אתה מגונן עליו ככה?

אליאב קרייסלר 12-07-07 00:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
זה בדיוק העניין, אתה כנראה לא מכיר מספיק את הנושא.
אליאב, הוא שאל מה כתוב - עניתי לו. לא הבנתי מה הקשר של מה שאתה אומר.

חחחחחחח אה אוקיי אני חשבתי בכלל שבאת להסביר לנו מה אסור ומה כדאי מבחינת הדת...

אני לא יתנגד לשמוע דעה שלך על כל הנושא הזה דרך אגב. :] (של הטסטוסטרון)

Eli 12-07-07 01:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she

תודה.

Playa 12-07-07 11:52

ציטוט:

חח עוד פעם אתה עם הדעות שלך , אף אחד לא אומר שהוא היה טיפש אבל אז לא היה רפואה כמו היום לא היה מעבדות כמו היום אז בטח ובטח שהיום יש יותר תשובות נכונות.
מה לעשות אנשים טועים הוא טעה חח שמע זה כבר נהיה קרוב לאובססיה הקשר שלך איתו מהזה למה אתה מגונן עליו ככה?

זה לא שאני מגן עליו והרי בשביל מה נועד פורום ולא להגיד את הדעות שלך :)

הזברה 12-07-07 12:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Playa
זה לא שאני מגן עליו והרי בשביל מה נועד פורום ולא להגיד את הדעות שלך :)

לכתוב אותן?

megashape 12-07-07 12:50

:blink:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ