![]() |
ציטוט:
בולט אנחנו לא רוצים להשתמש בנשק יום הדין על מורדים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היא אמורה להסכים במקרה שלא אז פשוט תגיד שהתחלת להשתמש באבקה חדשה ולא מוכרת ואתה רוצה לבדוק אם אכן יש בה רק חומרים חוקיים ולא דוחפים שם הורמונים... (הרופאים האלה יאכלו את זה בשניה הם פרנואידים אש אל תדאג) |
ציטוט:
דרך אגב אני הבנתי משהו בקשר לכל הקטע של ההיתרבות (אוננות) בהנחה שבנאדם מתרבה (חחח) באופן קבוע , כאשר הוא יפסיק עם זה באמת בהתחלה כן יהיה לו קשה ככה ביומיים-3 הראשונים , אולי קצת יותר...לאחר מכן הוא כבר ישכח את זה לאט לאט וירד לו החשק... אם תתרבה הרבה פעמים ביום זה פשוט יחזיר לך את הטסטוסטרון לרמות נורמליות מהר יותר מהרגיל ככה זה תשימו לב שמי שמתרבה איזה 4-5 פעמים ביום זה כבר לא מזיז לו הוא מתרבה ואחרי חצי שעה מרגיש שהוא לא ראה בחורה שנתיים... זאת דעתי בכל הקטע הזה לא כלכך אכפת לי מה כתוב במחקרים בכל מקרה שורה תחתונה אל תתחילו להסתבך עם מתי כן ומתי לא |
עכשיו אני מבין למה אני לא גודל...
lol עזבו אותכם משטויות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנשים בשנת 2007 בישראל מזהים ומכירים את השם.. נראה לך שזה סתם איזה בני סלע? |
ציטוט:
הייתה ספרות רפואית כתובה עוד מימי היוונים הקדמונים. כן, כולם מכירים אותו. איזה כבוד! יש גויים שקוראים ספרים שלו.... אז מה? |
ציטוט:
וסבבה הוא היה גדול אז בזמנו אבל די נגמר הלך זהו חח עבר מלא זמן וכמו שכבר אמרתי כבודו במקומו אבל עדיין בטח סתרו אותו הרפואה המודרנית כבר |
ציטוט:
קוראים ספרים שלך, כותב עליךך 1000 ביוגרפיות, מחשיבים אותך לאחד האנשים החכמים בתולדות האונשות, אתה מפרש כמעט בכל ספר דת אפשרי..... |
ציטוט:
אם הוא חכם זה אומר שהוא לא יכול לטעות? כל אחד יכול לטעות. אפילו אלוהים. |
אחי אתה לא אומר את זה כאילו הוא טעה! כל ההודעות שלך ממש מזלזלות בו!
חוץ מזה בתקופתו לא היה מדע כמו שיש היום אז.... |
אז.. הוא טועה. וזו כל הטענה.
|
ציטוט:
|
זה נכון, אבל מחקרים עדכניים מצאו פתרון לזה.
הראו שאם אתה בולע את כל השפיכה שלך, עם קצת קינמון מלמעלה, זה מעלה לך את כל הטסטוסטורון חזרה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בבקשה תאמר לי שאתה עושה את עצמך טיפש. בבקשה. |
ציטוט:
בקשר לנושא השירשור ,כל מי שטוען שאוננות פוגמת במסת שריר ,מוזמן ללכת לחפש *הכותב הוא מאונן כרוני* |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תבינו אנשים , פעם חשבו שהטסטוסטרון זה הזרע הגברי , וכשהוא מתבזבז הגברות נפגמת
היו פשוט לפעמים מזריקים זרע לדם בכמה ניסויים עד שבידדו את הטסטוסטרון ( אנדרוסטרון בשם המקורי שלו) מאשכים של שור (שגם כמה אנשים שפעם היו "מדעני תוספים" או משהו המליצו לאכול..... הרמב"ם היה חכם והכל , אבל לא היה נביא ולא תקשר עם ה' שאמר לו את כל האמת |
בעקרון, אסור לעשות דברים שגויים עושים. למשל, אם הגויים מאמינים שלקפוץ במקום 3 פעמים על הבוקר זה בריא, אסור לך לעשות את זה. מצד שני, אם מישהו היה מוכיח שזה באמת בריא, היה מותר לעשות את זה, כי כל דבר שיש בו רפואה לא נחשב משום דרכי האמורי.
הרמב"ם ממשיך ואומר שיש דינמיות בדברים האלה. למשל, הוא מציין את מסמר הצלוב ושן השועל - דברים שהאמינו שהם מועילים לבריאות, לכן באותו זמן היה מותר להשתמש בהם. לאחר שגילו שאין בהם תועלת, הם נאסרו שוב משום מדרכי האמורי. מכאן, שגם דבריו של הרמב"ם עשויים להחשב משום דרכי האמורי אם הם נחשבים לא נכונים על פי הרפואה המודרנית. שים לב שהוא מציין בפירוש "באותם ימים סברו שהם תוצאות הניסיון", משמע אם יש ראיות אמפיריות - הולכים לפיהן. |
ציטוט:
|
זה לא העניין שאנחנו לא עושים מה שהגויים עושים זה הפרנציפ שמה שהגווים עושים כמו לאכול חזיר זה מאוד לא בריא וזה מה שהוא מנסה להגיד כאן.
וכול האנשים שמזלזלים בו אין לך מושג איזה חכם הוא היה אז תהיו בשקט ותאכלו |
זה בדיוק העניין, אתה כנראה לא מכיר מספיק את הנושא.
אליאב, הוא שאל מה כתוב - עניתי לו. לא הבנתי מה הקשר של מה שאתה אומר. |
ציטוט:
מה לעשות אנשים טועים הוא טעה חח שמע זה כבר נהיה קרוב לאובססיה הקשר שלך איתו מהזה למה אתה מגונן עליו ככה? |
ציטוט:
אני לא יתנגד לשמוע דעה שלך על כל הנושא הזה דרך אגב. :] (של הטסטוסטרון) |
ציטוט:
תודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:blink:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ