![]() |
ציטוט:
שר השדים ספר נפלא ,הדמות של קאי ראן גאונית הרבה פעמים פינטזתי לעצמי על איך התחושה לייצר "בקבוקים" כמו שהוא מייצר פשוט ספר מעולה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה גם מעניין, כי זה מובן מעליו שהמחבר פרנק הרברט ביסס את הפרימנים על הערבים- גם חיים במדבריות, גם מדברים בשפה דומה מאוד לערבית ("ג'יהאד", "פדייקין"...), וגם בעלי תרבות פרימיטיבית ואכזרית (שותים את הדם של האנשים שלהם). ואז קראתי על זה והייה כתוב שהמחבר למד הרבה על התרבות הערבית כששירת כחייל בצפון אפריקה. אז הספר ("חולית" המקורי, הראשון בסדרה) גורם להרבה מחלוקות בין הקוראים שלו, כי הסוף שלו והניצחון של הפרימנים על ההרקונאן מסמל מצד אחד את נצחון החופש על הרשע (כמו בכל ספר מד"ב-הרפתקאות), אבל מצד שני מסמל גם את נצחון התרבות הערבית על התרבות האירופאית (או יותר נכון, על האימפריאליזם האירופאי) אה, ושכחתי להוסיף, אומרים שגם הספייס בספר הוא בעצם מקביל לנפט בעולם שלנו, שרובו (או חלק גדול ממנו) נמצא בארצות ערב, והעולם המערבי לא יכול להתקיים בלעדיו כמו שהיקום בסיפור לא יכול להתקיים בלי הספייס... |
התפסן בשדא השיפון (לא מומלץ)
ממ אחד היחיד שקראתי הדיבר האחד עשרה/?? לא הייתה לי ברירה בעבודה של שמירה כול הלילה אין מה לעשות חוץ מלקרוא אבל ספר טוב מתח/אקשן |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ספר אחד ? יש סדרה של פאקינג משהו כמו 10 ספרים..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
יש לי מילואים עוד מעט, כבר התחלתי לבדוק על חלק מהספרים שכתבו פה אז תודה.
ספר שקראתי בצבא וממליץ לקרוא: פרפר - הנרי שרייר עוד כמה שאני רוצה לקרוא: הרוזן ממונטה כריסטו - דומא תותחי נברון (The Guns of Navarone) - אליסטר מקלין |
ציטוט:
|
הבית ברחוב גריבאלדי/איסר הראל
|
ציטוט:
|
המומינים
סתם לא קורא ספרים האמת |
ציטוט:
|
ציטוט:
בשימחה הספרים שאחרי קזנוסייד לא רעים בכלל אבל קזנוסייד משך אותי פנימה ברמות מטורפות לא הצלחתי לעזוב אותו |
תגידו מישהו כאן קרא את הספר של ויקטור הוגו- האיש הצוחק??
|
מישהו קרא כאן Незнайка?
|
פאק אני בכלל לא קוראת..הגיע הזמן להתחיל , בחופש לפחוןת,
פתעום כל הפורום נשמע לי בחורים חכמים ומשכילים כאלה... מאיפה אני אשיג ספרים... אני בספק אם בספריה בבאר שבע יש את כל מה שכתבתם כאן |
ציטוט:
הרוסית שלי די איטית, עליתי בגיל 6.. עוד לא ענית לי על ולאסוב - על מה הספר? |
ציטוט:
ידידה ממש טובה שלי מלטביה (שהיא אחד האנשים שאני מתגעגע אליהם יותר מכל) נתנה לי את נזנייקה כשעליתי לארץ... מה עם ויני פוח? קארלסון? קאפיטן ורונגל? |
ציטוט:
על קפיטן ורונגל לא שמעתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה עם ספרים של קופר? סלדופיט, זברובוי, פסלדניי איז מוגיקנוב
עריכה: קראתי את ההתחלה של צ'יפולינו, נראה לי הגעתי עד זה שהוא מנסה לברוח מהתא כלא שלו... |
תגידו, מגהשייפ ואלי,
סדרות מצוירות רוסיות אתם מכירים? זוכרים את ספוקוינוי נוצ'י מאלישי? אגב, אם אתם מעוניינים - העלתי את הסרט ג'נטלמני אודצ'י לפורום. אם אתם רוצים, אני אקפיץ אותו בשבילכם. |
ציטוט:
קראקדיל גנה <<< אחד החזקים! תעלה..:sbb4: |
ציטוט:
:unsure: ראיתי את הפוסט שלך אבל אני לא יודע מה זה קראת ספרים של פנימור קופר? זברובוי, סלדופיט.... ? |
איגורק מהפורום - היה לו את הכבוד לפגוש את חריושה וסטפשה.
|
ציטוט:
הייתה מכריחה אותי כל יום לקרוא כמה דפים בספר בקול רם, ואז להעתיק אותם למחברת=\ וללמוד כל מיני סיפורים בחרוזים של פושקין בעל פה. ילדות קשה הייתה לי:unsure: :( |
ציטוט:
דומה! גם הייתי צריך לקרוא בע"פ, אבל נראה לי זה היה ספר סיפורים לילדים של אנדרסן... (רסייניי איז אוליצי בסייניי..) וזה היה אבא שלי שהכריח אותי. |
ציטוט:
עד שהבנתי למה אתה מתכוון... מכיר את מוידודיר? |
אם אף אחד מכם לא מכיר את זה - אני אתאכזב:
http://youtube.com/watch?v=hYG6lw7tJZw |
ציטוט:
לא, לא זוכר... איך כותבים את זה ? moydudir? זוכר שיש איליה מורומץ? שתה שיקוי ונהיה חזק מדי, אז היה צריך לשתות עוד שיקוי... |
ציטוט:
עריכה- עכשיו אחרי ששמעתי את השיר באמת קשה לי לעכל איך הפכת למטאליסט D: |
ציטוט:
את זה אפילו רוסי "לייט" כמוני מכיר... זה מהסדרה של "אופרציה אי" |
ציטוט:
אההההה.... זה זה ששטף ארובות? |
ציטוט:
ואגב, זה לא מאופרציה אי, זה מקווקזסקיה פלניצה - הסרט השני של שוריק. |
ציטוט:
כבוד:sbb4: |
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ