![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קלוריות כעקרון זו דרך למדידת אנרגיה
אנחנו מייחסים למושג קלוריה קשר לדברים שאוכלים אבל גם במים יש קלוריות ומה הכוונה. צריך X קלוריות כדי להעלות 1 גרם של מים מעלה אחת בלחץ אטמוספרי של 1 |
ציטוט:
אתה טוען שבגלל שצריך אנרגיה כדי לחמם מים, אז במים יש קלוריות. אבל זה לא נכון כי אם שותים משהו חם אתה לא מקבל אנרגיה לגוף. זה לא פועל ככה. |
ציטוט:
וזה לא קטע שאם שותים משהו חם הקטע של כמה אנרגיה לוקח לחמם מעלה 1 של מים = כמה קלוריות יש במים. זה התעסקות בחרא אבל הפעם החרא הזה מעניין אתה נראה לי לא מבין עדיין מה אני רוצה לומר ואין לי איך להסביר את זה בכתב הבן אדם שמעלי הבין את הקטע , זה גם יכול להיות ערך קלורי של 0.01 לדוגמה ל100 מ"ל איך תשמין מזה בדיוק? נגיד 0.1 קק"ל לליטר , כמה מים אתה כבר תשתה ביום? 5 ליטר? אז ואללה יש לך חצי קלוריה חצי קלוריה? זיפזפת בשלט להעביר ערוץ ביזבזת חצי קלוריה מה שאומר שזה לא עקרוני אבל יש לזה ערך אי אפשר לומר נטול קלוריות לחלוטין |
ציטוט:
|
אני מבין מה אתה אומר. נניח בן אדם שותה 4 ליטר מים ביום, זה 4000 גרם מים, שזה 4000 קלוריות למעלה צלזיוס שאתה מחמם את המים, ו 4 קק"ל למעלה צזליוס.
אבל אני לא חושב שאפשר להכניס אנרגיה לגוף דרך שתיה של משהו חם. |
כששותים מים הגוף מחמם אותם ל37 מעלות צלזיוס נכון ? אם כן, שתיית מים קרים יכולה לסייע לאלה שבחיטוב :)
|
כשאנחנו מדברים על קלוריות, אנחנו מדברים על קלוריות שהגוף שלנו מסוגל להפיק ממה שאנחנו צורכים ולהשתמש בהן למטרותיו. בעקרון, בכל דבר גלומה אנרגיה אבל לא מכל דבר הגוף שלנו מסוגל להפיק אנרגיה.
|
נביא את הדוגמה הקלאסית סיב תזונתי , אינו מתעכל יוצא בצואה ועושה הרבה בלאגן לבטן כאשר לוקח יותר אנרגיה וזמן לגוף לעכל אותו עם המזון שהוא בא אית.
לא אמרתי שלמיים יש איזושהיא הפקה אנרגטית בגוף (דווקא על מים קרים גם שמעתי שהגוף צריך לחמם אותם ומזו מופקת אנרגיה) , אמרתי את מה שמשה אמר שלכל דבר בעצם יש קלוריות = אנרגיה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני שאלתי אותו אם הגוף מחמם את המים ל-37 מעלות כמו טמפרטורת הגוף. :dry: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ