![]() |
ציטוט:
לאאאאאאאאא! יש לכם רעעעעעעעעעעעשן במפלט! |
ציטוט:
|
אם רק היה שם יותר סקס, זו הייתה סדרת הנוער המושלמת... הם חולמים שם יותר מדי אבל...
|
היה לי פעם חלום כל החלום היה חור תחת פתוח ובסוף החלום לפני שהיתעוררתי יצאה לי חתיחת חרא ואז היתעוררתי
|
חחחחח שתיהו לי בריאים יאללה אתם באים לסוכרייה לאכול גלידה :d
|
עכשיו יש את הפרק על ההשתנה הכפייתית של ג'ינה...
|
מישהו מתמצא פה בבוב ספוג? אני עד היום רואה :x
לא קבוע כמובן, אבל רואה אם אני שם לב שיש... הבעיה היא שבניקולודאון הפרקים חוזרים על עצמם.. |
חחח הזוי..תמיד יש לי חלומות שאני מתאמן ..פעם חמלתי שאני נמצא כמה שעות טובות בחד"כ וכל המכישרים תפוסים ואני לא יכול להתאמן ואני מאחר בארוחות וזה נלחצתי וישר קמתי חחח:helpsmilie:
|
חח אשכרה אחות של פרנסין הכי כוסית.
חבל שאין בסדרה קצת יותר סקסיזם |
אוקיי, אחרי כמה שיקולים - יש קביעה:
בנות משפחת פרנסקי ומולי הכי שוות. |
ציטוט:
|
|
בונא יא זונות השחטתם פוסט שחשבתי שיהיה מעניין לגמרי.. על כל העסק של החלומות ההזויים... ואתם דנים לכם על ארתור :\
|
ציטוט:
|
חחח כן אני לא יודע מי זאת מולי..
|
היה גם פרק עם ארתות ומולי בבריכה. הייתה ביניהים חברות נסתרת כזאת...
|
ציטוט:
בסרט, הלהקה שלהם הייתה ארתור פרסין בינקי גברת מקריידי(שדרך אגב, היא הכי כוסית בסדרה..) ומולי(הפריקית מכיתה ז) |
חחח אחד החלומות הנחמדים, באמת מתאים לאשכול: "אתה יודע שאתה בודיבילדר כש...".
היה לי חלום מוזר רצח לפני איזה חודש, ממש נהניתי ממנו. חלמתי משהו בסגנון של" שר הטבעות" עם שילוב של הסרט "300", הייתי באיזה צבא גדול של חיילים שנלחם בחיילים אחרים, עכשיו בחלום יש לי חרב כמו של הלוחמים ב-"300" אבל אנחנו נלחמים מול חיילים מוזרים כאלו כמו אורקים, משהו מגניב לאללה. התעוררתי בבוקר כולי מרוצה, הכי מעצבן שהחלומות האלו נגמרים לפני שאתה מת, בדיוק שיספתי למישהו את הבטן והתעוררתי - איזה באסה... |
ציטוט:
ההרכב היה: פרן סולנית, מולי גיטריסטית, בינקי קלרינטיסט, גברת מקגריידי קלידנית ופרנסין מתופפת. ארתור הקים עם באסטר וג'ורג' להקה אחרת... |
ציטוט:
אתה טוב מידיי |
תנו לי לנגן לנצח, תנו את כל התהילה ותנו את הקצב ותנו את המנגינה.
יש לי את הסרט במחשב :p |
ציטוט:
וזה לא "תנו את כל התהילה". זה "קחו". |
ציטוט:
|
אנחנו נורא! רוצים לנגן רוק נ רול!
|
חח צודק, זה קחו, עכשיו שמעתי.
|
|
הכל התחיל מזה שמישהו פה אמר שהוא חלם שהוא אכל המבורגר או משהו כזה..
|
אמר הבחור שחי בסרט על ספרטה...
|
אמא של ארתור שווה, והיא גם משכילה אם אני לא טועה היא רואת חשבון ונראה לי אבא של ארתור הומו כי הוא עושה כל מיני קינוחים ורודים כאלה,והוא כל הזמן במטבח(אולי הוא במאסה).
וגם מופי שווה אבל היא סנובית קצת |
ציטוט:
|
אבל הדמות המצוירת הכי כוסית בכל הזמנים זאת אפריל מצבי הנינג'ה פשוט חלומית, וגם השוטרות מפוקימון אה ואיך שכחתי גברת פריייזל(לא בטוח לגבייי האיות) מאוטובוס הסמים
|
ציטוט:
|
יש ארתור בטלוויזיה עכשיו...
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ