![]() |
ציטוט:
מאסיבי הוא לא... המסה היחסית שלו לגודל שלו קטנה מאוד... |
חאלס יש לו אישיות של מרקר וורוד ואפשר לחשוב מי כבר מעריץ אותו ילדות בגיל 7-15 מה נסגר איתכם
|
בוא נגיד ככה:
ההיקף יד שלו זה 44,אחד שיודע. קראו לו שחיף קראו לו מה שאתם רוצים,מה אתם בזבזים את הזמן שלכם בכלל להגיב על אנשים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה הוא לא מרשים אותי בשיט וכמו שציינתה בתוכנית כושר שלו שהוא עושה אימון ל 4 לילדודס האלה די מצחיק חחחחחח אני יתן לו אימון אישי ניראה אם הוא ישרוד:1eye: |
מה שאני אוהב, זה שכל פעם שפותחים דיון שקשור במייקל לואיס או בשוקס, יש 100 תגובות+. וזה אותן 5 תגובות שחוזרות על עצמן מאנשים שונים.
|
מה שמעצבן אותי שדווקא החרא הזה מייצג את דוגמן השרירים הישראלי
|
ציטוט:
שיביאו את GODLIKE גולדשטיין מקנדה שיראה לו מזה שרירים באמת!:sbb3: |
נראה לי אני היחיד פה שפשוט אין לי דבר רע נגדו...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
Clapton is god |
זהו בידיוק!!!
כולם חושבים שמיקל לואיס על סטרואידים בכלל ברחוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח יש לו מאסה מכובדת לגובה שלו בשביל דוגמן (הוא כמעט 2 מטר נדמה לי) אבל הוא פשוט חרא זה מה שחשוב גם הוא נותן השראה חרא לנוער היום |
יש לו גוף בנזונה אתם סתם מזלזלים בו יש לו יד 40 לפחות..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלי 37 על 164 ואני רק מתחיל ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הוא לא 2 מטר
הוא מטר 90 פחות או יותר ואתם באמת לא מכירים אותו - אז אתם לא יכולים למדוד את טיבו |
ציטוט:
חחחחחחחחח אגב כל הגבוהים שחיפים , ונראה לי יש לו יד לכיוון 40 עכשיו או שזה זוויות צילום מעפנות וכו' תבינו אין מה לרדת על הגוף של הבן אדם , רוצה גוף של דוגמן תחתונים? בהצלחה לו רק הבעיהי שהוא משתמט , שהוא מאנייק , שהוא חש את עצמו ,ושהוא עשה את התוכנית אימונים המעפנה שלו באיזה אתר וידיאו עם המשפט המפורסם שלו ע אבקות החלבון |
24-30: שלום לך, משה
טוב, כפרה, מייקל לואיס אתה כנראה לא. אל תנסה ואל תשתדל, זה לא יתרום לך בשום צורה שהיא. עסוק בשלך וזכור תמיד – לא רק בנים מגניבים עם שם גלובלי, זין גדול ושרירים בכל הגוף מגיעים לגדולה. ישנם גם אנשים מכוערים וחסרי ערך אשר מצליחים להגיע להישג הנ"ל, והם אפילו מסדרים ג'ובים לחברים. היה חזק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הדברים החזקים ששמעתי בזמן האחרון |
ציטוט:
ובקשר למה שכתבת: לזה התכוונתי כשאמרתי שחוץ מריבועים בבטן אני לא מוצא אצלו שום דבר. :thumbdown: |
אם אמרו לכם לזיין אותו... מה אתם עושים?:1eye:
|
לי יש תמבנה הכי מעפן אני נמוך עם שרירים ארוכים
|
עשיתי מה שנראה יותר מפגר ויצא שאני מיני מייקל
|
ניתן לצפונבון הזה לעשות אימון הנפה אולימפית ו- 20\30 דקות אירובי אחר כך, אני מבטיח שהוא כבר לא יהיה כזה אתלט כמו שכולם חושבים.
|
"לא רק בנים מגניבים עם שם גלובלי, זין גדול ושרירים בכל הגוף מגיעים לגדולה."
מה הקשררררררר בכלל איזה שטות יא אללה מאיפה הם יודעים מה יש לו ומה אין לו. |
ציטוט:
חחחחחחחחחח לא נרורא אחי אל תקח קשה גם אנשים עם זין קטן יכולים להגיע רחוק(טוב נו לא רחוק מידי):flowers: |
לא מתרגש לא נכנסתי לזה אפילו ראיתי את התגובה הזאת פשוט פה..
כאילו איזה טמבל מי שרשם את זה :| ואתה מאשר שיש לו זין גדול?כאילו מה בדקת את זה? |
ציטוט:
עריכה:למה ערכת? |
טוב אחי. :|
|
הוא לא סוס, באותה מידה הוא גם לא שחיף.
מה שאתם לא מבינים זה שהוא דוגמן ולא מפתח גוף. וזה מה שמעצבן אותי, איכשהו נוצר לו שם של סוס מטורף. אין לו ידיים חזה וגב, יש לו רק בטן.(+- מה שגודמן צריך..) הפוזה שלו מעצבנת והקטע שהוא פתח תוכנית על תזונה ואימונים כאילו שהוא איזה גאון בנושא. אני מתערב אתכם שאין לו מושג קלוש בנושא. הוא פשוט over rated. |
א' מיצינו בעניין מייקל לואיס.
ב' תגידו מה שתגידו הוא לא שחיף והדיבורים האלה לא במקום. לבן אדם יש גוף יפה, אחלה מאסה וחיטוב ואין מה לרדת על הידע שלו משום שמדברים כאן רק על הגוף, הוא לא באדי בילדר, הוא יותר בכיוון של דוגמן פיטנס. נכון שיש לו הרבה יותר מזל משכל בכך שזכה בגנטיקה שכזו אבל זה כבר עניין אחר. |
ציטוט:
צודק..!:flowers: |
ציטוט:
|
שומעים זה לא משנה הוא מזיין פה יותר מכול הפורום חחחחחחחחח !!
כמה שיש פה יותר סוסים מימנו אם גוף יותר שווה משלו חחח אותו מכירים אותכם לא לפחות לא כמוהו!!! אז מה אתם יורדים אלו חלס חח הבחור חושב שהוא סוס יאלה שיהיה לו לבריאות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ