ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פנס בגבה (https://israelbody.com/showthread.php?t=11458)

kibinimat 06-06-07 19:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אתה לא ענק אבל בהחלט נראה טוב, זאת האמת למעשה. ובהחלט קורה לפעמים שבגלל בגד או תאורה מסוימים יוצאים יותר קטנים (ואף אחד פה בפורום לא באמת נראה 100% בגל תאורה ולבוש).

סוף סוף אחד שמדבר תכלס, וזה באמת נכון כי בסוג תאורה אחת אתה יכול להראות על 18% שומן ובתאורה שניה עם טיפה מרחק מהמצלמה על 8-9 אחוז.

ומזלגי...חחח אני ניקרע, אתה קורא לי שחיף?
http://img175.imageshack.us/img175/1...nv30750ng9.jpg

http://img338.imageshack.us/img338/7...nv30744kp8.jpg

kibinimat 06-06-07 19:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hughroy
יש לי 2 בגבה ימין ו1 בשמאל =/ מת על הבולשיט הזה

למה הסמיילי הזה? יעני מה בגלל שכמה פה חושבים שכל מי שיש לו פנס בגבה ערס? עזוב אותך שכל אחד יעשה מה שבראש שלו..כל מי שיש לו בעיה עם זה אחי תאמין לי זה רק מקנאה..

יוסייי 06-06-07 19:49

חח קיבינימט אתה כאילו צוחק עליו?
אתה והוא דומים במבנה גוף אותו עובי יד בלי שום סימן ליד קדמית או יד אחרית
במקום כל הזיוני שכל עם הפנסים בגבה והפנים והבגדים באלפי שקלים שלי זה לא מפריע גם אני אוהב את זה
קיצר לך למכון תתאמן או שפשוט תראה עוד שחיף מצוי ותאמין לי שהרמה שלך היא עוד שחיף לא חסר כאלה ילדים קטנים עם חיטוב קל נראים אותו דבר

Antonator1 06-06-07 19:54

בפאמפינג איירון יש קטע שפרנקו קולומבו עומד עם הגב לאורות ומראים את הפרונט שלו - הוא נראה בגלל תאורה לקויה על 20% ובלי חזה, כשעל במה אחרת עם תאורה מלמעלה הוא נראה אחרת לגמרי.

kibinimat 06-06-07 19:56

תסתכל לבד ותשווה
http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../105/421/7.jpg

http://img338.imageshack.us/img338/7...nv30744kp8.jpg

אין אצלי זכר ליד קדמית? תשמע אחי תצא קצת החוצה ותיראה מה זה שחיף, אני לא יודע מה איתך אולי אתה גודל בדימונה וילדים שמה אוכלים קרינה מהכור וביגלל זה גודלים כמו מטורפים, ביחס למקומות רגילים - אני יחסית גדול. לא ענק, אבל גדול...שחיף עם חיטוב נחמד? וואלה לא יודע מה איתך אני בכלל לא חושב שאני שחיף ואפילו לא קרוב לזה, ההיקפים שלי לא מטורפים, ואני גם לא רוצה להיות כזה, זה הקטע, אם הייתי רוצה הייתי משקיע בזה יותר, הייתי עושה תקופות מסה כמו שצריך.

יוסייי 06-06-07 19:58

סבבה אחי
אם אתה מרוצה מהמראה שלך מי אני שיתווכח...
בהצלחה

eyalamzleg 06-06-07 19:59

תיראה אני 1.85 שוקל 75 היקף מותניים 85 אני מאוד אבל מאוד רחב... אולי לא רואים את זה בתמונות...
הא וד"א אני מיתאמין 3 וחצי חודשיים....אז....
http://img504.imageshack.us/img504/6...nv31524se5.jpg

Gamerrrrr 06-06-07 20:00

אני אפתור את המחלוקת. שניכם שחיפונים

kibinimat 06-06-07 20:01

אז אז...בכל מיקרה אין לי זכות לדבר על איך שאני ניראה, אתה לא גדול יותר ממני וגם אם כן לא בהרבה. מילא היית ניראה טוב היית מדבר, יש לך חוסר פורפורציות מטורף כתפיים עצומות ולא קשורות לעולם...בכל מקרה לאנשים כמוך לא חושב שיש זכות להגיב על איך שאני ניראה בכלל, ובטח שלא אם אני ניראה יותר טוב ממך, הכל מקנאה, ילד טעון קיפוח

kibinimat 06-06-07 20:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אני אפתור את המחלוקת. שניכם שחיפונים

ואתה גמד

eyalamzleg 06-06-07 20:03

סליחה מה היקף מותניים שלך???

kibinimat 06-06-07 20:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
סליחה מה היקף מותניים שלך???

73-4
אני לא מבין מה אתה גאה בזה שיש לך מותניים רחבות, עם מותניים 80 ומשהו הייתי מתבייש לצאת מהבית

eyalamzleg 06-06-07 20:12

אני לא מיתגאה זה נותן הבנה לגודל של הבן אדם.... תיראה את ההבדל של הרוחב בן הגב למותניים
ככה אתה יכול להיכנס לפרוצפציה של איך הבן אדם ניראה...

VoRteX 06-06-07 20:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kibinimat
73-4
אני לא מבין מה אתה גאה בזה שיש לך מותניים רחבות, עם מותניים 80 ומשהו הייתי מתבייש לצאת מהבית

אולי הוא התכוון שהוא רחב בכתפיים.

kibinimat 06-06-07 20:16

עזוב אותך יחסים של מותניים, אתה לא יכול לבנאדם שניראה יותר טוב ממך שהוא שחיף, בטח לא בזילזול.

eyalamzleg 06-06-07 20:20

אתה לא ניראה יותר טוב מימני אתה יותר קטן וחטוב מימני
ויש לי גב הרבה יותר יפה מישלך..:|

Danielllo 06-06-07 21:44

אהבתי ת'חולצה של הבילבונג יש לי הרבה כאלה אני חייב לקנות ת'חומה הזאת יש אותה גם לחבר שלי...

Danielllo 06-06-07 21:47

כולםם לשתוקק!!

גלעד הכי קרנף!!!

:)

gog 06-06-07 21:56

דניאלו איך זה שאתה בפורום מעל שנה ולא העלת אף פעם תמונות?

kibinimat 06-06-07 22:03

מה אתה מדבר יש לך סתם גב שחור אתה גם הרבה פחות חטוב ממני...שתגיע לחיטוב שלי לא ישאר ממך כלום ודניאלו כן אחי חולצה פצצה יש להם עוד כמה חזקות השנה

Danielllo 06-06-07 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog

וואלה אחי אין מה לראותת כי פרשתיי מלפני 7 חודשיים עקב פציעה וירדתייי המון המון, אבל אם זה יעזור לך לישון טוב בלילה אז אני שוקל 67 על 13 אחוז שומן 1.65... בתקופה של פעם באימונים שקלתי 76 על 14 אחוז שומן...

בדיוק שתכננתי לחזור עשיתי תאונה אם הקטנוע ויש לי פגיעות צוואר וגוף ואני לא יכול להתאמן, שוב.

Danielllo 06-06-07 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog

דאבל..

P-a-n-1-c 06-06-07 22:23

כולם פה שחיפים!!!
מני אתה יודע מי ענק כן? :XDemoticon:

gog 06-06-07 22:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
וואלה אחי אין מה לראותת כי פרשתיי מלפני 7 חודשיים עקב פציעה וירדתייי המון המון, אבל אם זה יעזור לך לישון טוב בלילה אז אני שוקל 67 על 13 אחוז שומן 1.65... בתקופה של פעם באימונים שקלתי 76 על 14 אחוז שומן...

בדיוק שתכננתי לחזור עשיתי תאונה אם הקטנוע ויש לי פגיעות צוואר וגוף ואני לא יכול להתאמן, שוב.

76 קילו על 1.65 צריך להיות דיי גדול (14% זה שומדבר).
יש לך איזה תמונה מהתקופה הזאת?

אני זוכר שרשמת פעם משפט בסגנון "איך אני עם החילוף חומרים איטי כמו שלי לא מצליח לעלות במאסה", וע"פ הנתונים האלה זה נתונים מצויינים.

eyalamzleg 07-06-07 13:20

ציטוט:

ואתה גמד

גם אתה לא כזה גבוה:blink:

Deja Vu 07-06-07 13:33

קיבינימט עכשיו שאני מסתכל על זה למה עשיתה תפנס בצד הזה זה אמור להראות ככה http://www.down.co.il/DB/MORE/Israel...1319610105.jpg

Gamerrrrr 07-06-07 14:14

ציטוט:

ואתה גמד

בכמה אתה גבוה ממני? 6 ס"מ? חהחה עדיף להיות נמוך מאשר להראות כמו שיפוד לכל החיים :)

Night_Wolf 07-06-07 14:22

ציטוט:

בכמה אתה גבוה ממני? 6 ס"מ? חהחה עדיף להיות נמוך מאשר להראות כמו שיפוד לכל החיים :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:shok1: :cry_1:

kibinimat 07-06-07 14:22

ציטוט:

אייל בקשר לגובה לא דיברתי אליך דיברתי לגיימר
חחח גיימר יש נמוך ויש גמד, אתה גמד, אני גבוה ממך ב11-12 סנטימטר ועוד לא סיימתי לגבוה,
ההבדלים בינינו הם שאני יכול לגדול לרוחב, אתה לא יכול לגדול לגובה. ואם אתה מאושר מזה שאתה גמד - כניראה כבר נמאס לך לרחם על עצמך.

ודה ז'ה וו, לא כולם חייבים לעשות כמו של יהודה לוי, כמו שלא כולים עושים פנסים בשיער אותו דבר, כל הרעיון היה שזה עובר מהשיער אל הגבה.

Gamerrrrr 07-06-07 15:25

ציטוט:

אייל בקשר לגובה לא דיברתי אליך דיברתי לגיימר
חחח גיימר יש נמוך ויש גמד, אתה גמד, אני גבוה ממך ב11-12 סנטימטר ועוד לא סיימתי לגבוה,
ההבדלים בינינו הם שאני יכול לגדול לרוחב, אתה לא יכול לגדול לגובה. ואם אתה מאושר מזה שאתה גמד - כניראה כבר נמאס לך לרחם על עצמך.

ודה ז'ה וו, לא כולם חייבים לעשות כמו של יהודה לוי, כמו שלא כולים עושים פנסים בשיער אותו דבר, כל הרעיון היה שזה עובר מהשיער אל הגבה.

קודם תגיע להישגים שלי, אפילו תתקרב אליהם ואז נדבר טוב חמודה?

007 07-06-07 16:32

א. גבר יצא חזק אהבתי חח הוא דווקא נראה ילד טוב לא פוזאי ולא ערס.
ב.אל תקשיב לצפונים ההומואים שיש פה כל אחד שהם רואים שהוא לא רוסי(ממש בלי לפגוע ברוסים) ולא איזה חננה הם קוראים לו ערס.
ג.אתה לא נראה שחיף
ד. אתה צודק בקטע שהרבה פה לא יודעים לשלב תחיים עם הבודיבילדינג, הרבה פה לא יוצאים מהבית רק בגלל שיפסידו ארוחה או משו כזה ונישארים תקועים בבית כמו איזה חננות.

Danielllo 07-06-07 18:08

אחי נסחפתי היו לי קצתת שומניםם לא יודע אם 14 משהו בסביבות ה16 שמה.. היה צמיגונים קטנים.. אבל עכשיו אני לא משהו בכלל..

kibinimat 07-06-07 18:35

גיימר עזוב אותך אכלת ייבוש, הקיצר היתרון שלי פה זה בשליטתי, ואם אני רוצה עד שאני יגיע לגיל שלך אני יוכל לעקוף אותך במסה, אבל אני לא רוצה. וואלה מה לעשות יש לך חיים, ואם יש לך כל כך הרבה מסה ואתה כזה נמוך, כניראה בנות לא היו נוגעות בך עם מקל של אוזניים (כן אני יודע שיש לך חברה, ניראה מה יקרה ביום שתפרדו)
עזוב את הויכוח שלי איתך גמרתי, וגם עם אייל מזלג..ו007 כן מה לעשות, הדבר הזה משפיע חזק לילדים על החיים.

eyalamzleg 07-06-07 18:44

אני מבקש אמזלג .....
אל תיקרא לי ילד כל עוד אתה קטן מימני בכל המובנים...[ועזוב את זה שיש לך פנס חח.... ואתה קורא לי ילד... ]

Gamerrrrr 07-06-07 19:02

ציטוט:

גיימר עזוב אותך אכלת ייבוש, הקיצר היתרון שלי פה זה בשליטתי, ואם אני רוצה עד שאני יגיע לגיל שלך אני יוכל לעקוף אותך במסה, אבל אני לא רוצה. וואלה מה לעשות יש לך חיים, ואם יש לך כל כך הרבה מסה ואתה כזה נמוך, כניראה בנות לא היו נוגעות בך עם מקל של אוזניים (כן אני יודע שיש לך חברה, ניראה מה יקרה ביום שתפרדו)
עזוב את הויכוח שלי איתך גמרתי, וגם עם אייל מזלג..ו007 כן מה לעשות, הדבר הזה משפיע חזק לילדים על החיים.

מאיפה אתה בארץ קבינימאט?

Night_Wolf 07-06-07 19:04

ציטוט:

מאיפה אתה בארץ קבינימאט?

תבקש מעומרי אחי שיסדר לך את הסמל הוא די קטן גם לי הייתה את הבעיה הזאת :glare:

Amit 07-06-07 19:06

שתיכם שחיפים תאמת..

keen12 07-06-07 19:13

יצא נחמד ביותר אחי!
אהבתי גם תחולצה..
לכל השאר- תפסיקו להתנהג כאילו כל מי שטיפטיפה משקיע בעצמו, ואכפת לו מאיך שהוא נראה הוא ערס.
לאייל, לא, אתה לא נראה יותר טוב ממנו, אתה לא קרוב לאחוזי השומן שלו.
תבינו גם שיש אנשים שלא רוצים להיות עם יד 50, וגב של דוריאן ייטס.

Gamerrrrr 07-06-07 19:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
תבקש מעומרי אחי שיסדר לך את הסמל הוא די קטן גם לי הייתה את הבעיה הזאת :glare:

כן זה מעצבן קצת......אתה יודע מי זה בתמונה ד"א?

Night_Wolf 07-06-07 19:17

ציטוט:

כן זה מעצבן קצת......אתה יודע מי זה בתמונה ד"א?

טעות שלי
Metal gear solid

משחק דיי טוב ומורכב קצת היה לי אותו במחשב וגיים בוי פעם נהנהתי ממנו מאוד:)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ