![]() |
עומרי, אני אתה, אבל בדיוק.
|
שמעו, אני לא מאמין בה' ואני לא מאמין בשום דת.
בכל מקרה, אני מאמין ששטפו לבן אדם את המוח. כשרב חופר לכם בשכל, הוא יכול להיות מאוד משכנע, יש לי חבר שחזר בתשובה מזה. כשאתם שומעים את זה פה זה נשמע לכם הכי טשפי בעולם, אבל הרבנים שמזיינים בשכל ושוטפים את המוח עושים את זה כמו שצריך וזה נשמע ממש אמין. אי אפשר להאשים את הבן אדם... הוא תמים מידיי... |
ציטוט:
http://www.darkfire.net/~mrb/images/retarded.jpg |
ציטוט:
זה מוזר לי אני אדם שבאתי מישיבה והיום אני חלוני אבל לא נהפכתי לכופר אני מאמין באלוהים אבל איך שעומרי אמר..איש באמונתו יחייה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח:sbb4: ד"א אחי, תודה רבה על השינוי :flowers: |
ציטוט:
אבל כל הדתות הן חסרות הגיון ואני לא רואה סיבה להאמין באף אחת מהן. |
אתה מטומטמים תאמינו לי
קודם כול לא אמרתי לכם לחזור תשובה ! דתי גם אני לא ! כולה סתכלו ותאמינו מה שקורה משהוא ממש רע לאן תמיד כולם בורחים כולם בורחים לבת כנסת לפה לשם מבקשים מלמלה שתבוע הישועה ! בקשר לביניין התאומים גבר זה לא מכול הספר תנך זה איך אני יזיביר לך נגיד יש פסוק מסויים והמילים מופרדות נכון כתובים מילים אז בימקום שיהיו מופרדות אתה מחבר תמילים ותיראה הכול מובן אני יביא תמונה של זה בעזרת השם תבינו ! כול ההומואים למינהם שחיים בסרט שהם חחכמים ואני עברתי שתיפת מוך יש מצב חח סתם אתם ילדים מטומטמים ואלה תגיבו נורמלי נענה נורמלי לכול דבר יש תשובה |
ציטוט:
ד"א.. לפני שאתה קורא למישהו אחר מטומטם, אולי כדאי שתלמד לכתוב. |
"שריר בתחת" (לא יכלת למצוא כינוי יותר טוב?), דבר ראשון תתחיל להרגיע עם "המטומטמים" ו- "הומואים" ועוד כל מיני כינויים שאתה כותב פה, תלמד לשמור על תרבות דיון או שהאשכול הזה ינעל.
דבר שני, שכל אחד יאמין במה שבא לו. אני באופן אישי לא מאמין באלוהים, לא רואה צורך בזה. לך זה נראה לא הגיוני שהעולם נוצר מעצמו, לי זה נראה לא הגיוני שקיימת ישות נצחית שמרחפת על פני כל היקום ומסוגלת להתבונן בכל חלקיק ביקום בכל רגע נתון. אני אאמין בפיות, מכשפים ודרקונים הרבה לפני שאני אאמין בישות כזאת. המונח "לא הגיוני" בכלל לא רלוונטי כאן. במבט ראשון שום דבר לא הגיוני. באשר להיווצרות העולם, אנשים מסתכלים על העולם כעל יחידה אחת. *פוף* נוצר עולם. זאת בורות להתסכל על זה בצורה כזאת. תהליך היווצרות העולם לקח מיליונים של שנים, הוא צמח והתפתח, כמו שעצים לא מופיעים ברגע אחד, הם צומחים כמעט מכלום. איך בן אדם מתפתח מזרעון שגודלו כל כך קטן עד שאי אפשר לראות אותו? טוב קיצור זה כבר הדיון אולי החמישי שאני משתתף בו בהקשר של אמונה באלוהים, אין לי כח להמשיך. רק תשמרו על תרבות דיון אחרת האשכול ינעל. |
ציטוט:
כמו שנאמר כאן בעבר, יישות אלוהית היא המצאה של בני אדם מהתקופה הקדומה במטרה למצוא פתרונות לבעיותיהם או לשפר את חייהם על ידי שירות ה"כח העליון". |
כל הדיונים האלה על דת הם מיותרים כי אי אפשר להוכיח את זה..
בהקשר הזה אני רוצה להגיד משו.. אם ימצאו טיל.. שיכול לעוף במהירות גדולה ממהירות האור הוא בעצם יכול לחזור אחרוה בזמן.. ולראות כביכול מה קרה בעבר עד לבריאת העולם.. בגלל זה לא יהיה חפץ שיכול לנוע במהירות גדולה ממהירות האור.. יש האומרים שביום הראשון של בריאת העולם כשאלוהים ברא את ה"אור" הוא בעצם ברא את התורה הזאת שאיינשטיין גילה.. אולי לא הסברתי את עצמי כל כך טוב אבל שמעתי את זה באייזה הרצה וזה דיי הגיוני אם זה מעניין אותכם אני יכול לפרט.. קיצור אני מאמין באלוהים ושומר מצוות.. אני חושב שיש אלוהים מניסיון אבל "איש באמונתו יחיה"(מוטי על תירד עליי אני לא זוכר את המשפט המקורי חח..) אין טעם להתווכח על זה כי אין הוכחות לזה.. |
ציטוט:
|
שריר בתחת,אני בנאדם מאמין כך שזה לא קשור למה שאני הולך להגיד
אבל אתה ילד מפגר משהו רציני..רחמים עלייך:( |
ציטוט:
וכל הקטע לנסות להוכיח דת באמצעות מדע, לא ילכו אח שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם לדקדק.. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
אהההההההההההההח לא הבנתי כלום מהנושא הזה.
|
ציטוט:
|
אני לא מבין איך אפשר להחזיא בן אדם בתשובה דרך פורום באינטרנט.
כבר הביאו פה עדויות ארכיולוגיות על חציית ים סוף , אם אני לא טועה , ומדובר במשהו מאוד אמין , הדבר היחיד שאי אפשר בעצם לומר זה איך הגיעו לשמה ז"א איך הים נפתח וזה לא עשה פה כלום. כי עדיין האתאיסטים יכולים לומר שזה היה צונאמי\הוריקן\רעידת אדמה והדתיים יכולים לומר שים סוף נפתח עד הקרקעית והכל קרה כמו שזה נכתב |
כול אלה שאמרו לי להירגע
ואלה קודם כול אני לא התחלתי אם הקטע של המטומטמים זה האחרים אז בימקום לבוא אלי בתענות על זה תבואו אלייהם הבנתם!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שני מעביר פה דיון לא החרכתי אף אחד אמרתי את דעתי לא ניראה לכם תביאו דעה אחרת !! אבל כול אלה שפותחים תפה שלהם אתם גברים בואו פתחו תפה שלכם בפנים שלי !!!!!!!! מי שרוצה מוזמן אני גר בראשון |
ציטוט:
|
סלים ספר ספר אני מת על סיפורים כאלה!
|
כשאין היגיון באה הדת...
כל הודעה שלך שאני קורא עושה אותי יותר ויותר מטומטם... |
|
ran_z ברא את העולם
|
ציטוט:
*וואלה *עם *במקום *אליי *טענות *אליהם *הבנתם!!?/הבנתם?! *הכרחתי-שדלתי *החרכתי-שרפתי דבר כל שהוא(בדר"כ בשר) וואלה רעיון טוב אני הלך ישאל כל אחד בראשון "מכיר שריר בתחת"?..לא נראה לי רעיון טוב *טמבל(זה לא קשור פשוט זה מה שאתה:XDemoticon: :XDemoticon: ) |
ציטוט:
ואלה ?? בוא תישאל מי אני בראשון בחור טוב אתה אההה פששש לא התחלתי לפחד ואלה אתה אמביציון תשיר פה מיספר |
אם תשאלו אותי חוץ ממני , כל אחד הוריד לעצמו 5 נק' איקיו כשהוא שם הודעה בדיון הזה.
בתהליך כתיבת ההודעה לא היה לו Iq בר מדידה. כל פעם שאנשים כותבים משהו בסגנון איזה שבב משתלט לכם על מוח או משהו , ואתם באים בתגובות המפגרות האלה |
ציטוט:
אמבציון? יענו מלשון אמביציה?:huh: לשיר לך את המספר? תן לי לחן..:ninja: :cry_1: :cry_1: עצוב עצוב... |
טוב בקטנה תאמין לי אתה מתן קוף לא נורמלי חחח
לא פלה שיש אנשים שמאמינים שבני האדם נוצרו מקופים עכשו אני מבין אותם סליחה באמת ! לא נעים לקום כול בוקר למראה ולהגיד העיקר הבריאות אהה יגבר ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא רוצה לפרסם פה לכולם רוצה לדעת מי אני שלך לי תאיסי שלך למוניטין ואני ידבר איתך
|
ציטוט:
אבל בתאכלס, חוץ מהסרט הזה, שהיה מאוד מאוד סוביקטיבי, לא מצאתי שום מקור אחר שתמך בממצאים שהסרט הביא.. ככה שכל הסיפור הזה יכול להיות גם מצוץ מהאצבע. |
ציטוט:
למה יש בי אמונה בזה כי אם תיראו באמת יש רבנים שעושים ניסים גדולים ורואים את זה ! והם אומרים הכוח מהדעת! וסיפרי הזוהר הקדוש ששם כתובים דברים שמדענים גיילו רק בעשור האחרון |
ציטוט:
תדליק ערוץ 32 ביס......... או נישנל ג'יאוגרפיק על זה כבר אין מה להתווכח כי זה עובדה היסטורית. זה לא מסמכים וצילומי וידיאו מן הסתם , לתקופה הזאת יש הוחכות אמינות מספיק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ