ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתם מעוניינים שבמקום לרוץ לצ'אט בתפוז נפתח כאן בפורום צ'אט איכותי? :] (https://israelbody.com/showthread.php?t=9952)

Fatty 12-05-07 21:58

קצת מפחיד המחשבה שכדי לא להפסיד מידע ושיחות של הפורום יהיה צריך להיות מחובר לצ'אט 24 שעות.
אבל צ'אט לזמנים מוגבלים זה אחלה

slim shady 12-05-07 21:58

בטח!!!
:):):):).. יהיה מצחיק!!

slim shady 12-05-07 21:59

צ'ט זה לא יהיה בשביל הידע סתם בשביל הכיף!!!

Troya 12-05-07 22:02

אחלה רעיון!

THOMPSON 12-05-07 22:52

רעיון יפה, תומך בזה!

ran_z 12-05-07 23:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
צ'אט שישבת זה מצויין!

איך תמנע מהרמה בו לרדת לקללות וכאלה?

לדעתי אפשר לפתור הכל ולהקים כאן צ'אט, פשוט צריך לעשות אותו בעל קריטריונים מגבילים, שלא יהיו בו קללות, הצפות סחר וכד'.

בהתחלה כשהצעתי את הצ'אט לפני שנה וחצי הייתי עוד משתמש יחסית חדש, עכשיו שאני ותיק יותר אני יודע שהנושא לא פשוט בכלל, לכן צריכים להיות קריטריונים ע"מ שהכל ילך תקין.

הקריטריונים שלי:

1. צ'אט מוגבל לשישבת וחגי ומועדי ישראל בלבד.
2. הגבלה בשעות הצ'אט, לדוגמה שישי מ 15:00 עד 1:00 , שבת 14:00 עד 12:00 , בחגים ומועדים שעות משתנות בהתאם לחג.
3. בצ'אט לא יהיו חדרי שיחה פרטיים, יהיה רק חלון אחד לדיבור כללי.
4. בכל רגע נתון בזמן שהצ'אט פועל, ישהה בו אחד מצוות ההנהלה, בפורום יש לא מעט מנהלים ומפקחים וניתן לחלק בינהם את הזמן כל פעם, לדוגמה מנהל1 שעתיים מנהל 2 שעתיים, ממילא כמעט כל הזמן שוהה בפורום מנהל ככה שזה לא תרחה כ"כ גדולה (לחילופין מנהל יכול למנות מס' משתמשים רגילים ותיקים לשהות בצ'אט ולדאוג לתקינותו באמצעות כלים לכך שינתנו להם)
הסיבה לדעתי שצריך להיות מנהל/אחראי בזמן הפעלת הצ'אט, היא שצ'אט של פורום כזה יכול להיות מקום טוב לכל מיני סוחרי תוספי תזונה למנהם שיגיעו ויתחילו לנסות למכור פה דברים ואף אחד לא יודע מה אמינותם, וכמובן גם לנסות לעשות סחר בחומרים שאינם חוקיים, מנהל צריך לזהות להעיף ולחסום IP של בנאדם כזה, ובכלל כל ספאמראו בלאגניסט אחר בצ'אט.

OK נכון לרגע זה, זה פחות או יותר הקריטריונים שלי להצלחה של צ'אט ישראלבודי.

SmaMMiT 12-05-07 23:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
לדעתי אפשר לפתור הכל ולהקים כאן צ'אט, פשוט צריך לעשות אותו בעל קריטריונים מגבילים, שלא יהיו בו קללות, הצפות סחר וכד'.

בהתחלה כשהצעתי את הצ'אט לפני שנה וחצי הייתי עוד משתמש יחסית חדש, עכשיו שאני ותיק יותר אני יודע שהנושא לא פשוט בכלל, לכן צריכים להיות קריטריונים ע"מ שהכל ילך תקין.

הקריטריונים שלי:

1. צ'אט מוגבל לשישבת וחגי ומועדי ישראל בלבד.
2. הגבלה בשעות הצ'אט, לדוגמה שישי מ 15:00 עד 1:00 , שבת 14:00 עד 12:00 , בחגים ומועדים שעות משתנות בהתאם לחג.
3. בצ'אט לא יהיו חדרי שיחה פרטיים, יהיה רק חלון אחד לדיבור כללי.
4. בכל רגע נתון בזמן שהצ'אט פועל, ישהה בו אחד מצוות ההנהלה, בפורום יש לא מעט מנהלים ומפקחים וניתן לחלק בינהם את הזמן כל פעם, לדוגמה מנהל1 שעתיים מנהל 2 שעתיים, ממילא כמעט כל הזמן שוהה בפורום מנהל ככה שזה לא תרחה כ"כ גדולה (לחילופין מנהל יכול למנות מס' משתמשים רגילים ותיקים לשהות בצ'אט ולדאוג לתקינותו באמצעות כלים לכך שינתנו להם)
הסיבה לדעתי שצריך להיות מנהל/אחראי בזמן הפעלת הצ'אט, היא שצ'אט של פורום כזה יכול להיות מקום טוב לכל מיני סוחרי תוספי תזונה למנהם שיגיעו ויתחילו לנסות למכור פה דברים ואף אחד לא יודע מה אמינותם, וכמובן גם לנסות לעשות סחר בחומרים שאינם חוקיים, מנהל צריך לזהות להעיף ולחסום IP של בנאדם כזה, ובכלל כל ספאמראו בלאגניסט אחר בצ'אט.

OK נכון לרגע זה, זה פחות או יותר הקריטריונים שלי להצלחה של צ'אט ישראלבודי.

רן אני רואה שיש לך שכל בכופסא אחרי הכל אה?:jockey:
תומך בהצעה הזאת!
ותגיב לי על התפריט בתזונה אחי

THOMPSON 12-05-07 23:59

רן, אתה צודק מצד אחד, בנוגע ל"סחר", קללות, ושיהיו משגיחים.

מצד שני, כל העניין בצ'ט הוא דו-שיח חופשי, ללא כל השגחה, שיחות פרטיות, וכל מה שמאפיין צ'ט.

כך שלהגביל את המשתמשים בצ'ט, לא רעיון טוב לדעתי.

והאפשרות שרק רשומים בפורומים יוכלו להכנס לצ'ט יהיה רעיון טוב.

igorek 13-05-07 00:00

צריך לעשות אפשרות שמי שנכנס לצ'אט יידרש לרשום את שם המשתמש שלו בפורום ואת הסיסמא או שפשוט להפעיל את האפשרות רק למי שנמצא במצב מחובר בפורום.

- Idan - 13-05-07 00:03

רן, הקריטריונים שלך בהחלט נכונים, וזאת בדיוק הסיבה למה הרעיון של הצ'אט הוא לא טוב. לא נראה לי שיש פה מנהל מספיק שפוי לפקח על צ'אט, זה בלתי אפשרי, ההודעות כל הזמן רצות. זה לא כמו בפורום עם הודעות קבועות.

jonathan 13-05-07 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
רן, הקריטריונים שלך בהחלט נכונים, וזאת בדיוק הסיבה למה הרעיון של הצ'אט הוא לא טוב. לא נראה לי שיש פה מנהל מספיק שפוי לפקח על צ'אט, זה בלתי אפשרי, ההודעות כל הזמן רצות. זה לא כמו בפורום עם הודעות קבועות.

אפשר למנות מנהל שיפקח על הצאט..

Amit 13-05-07 00:06

ציטוט:

לא נראה לי שיש מישהו מספיק מטורף כדי לפקח על צאט
אבל בשביל זה המציאו את הלוגים

- Idan - 13-05-07 00:11

מה זה לוגים?

טאוס, ואני אוכל לסמוך על מנהל הצ'אט שהוא ישב 10 שעות רצופות לדי המחשב ויעבור על כ-ל הודעה והודעה? לא נראה לי ריאלי.

zidan 13-05-07 00:13

ציטוט:

מה זה לוגים?

טאוס, ואני אוכל לסמוך על מנהל הצ'אט שהוא ישב 10 שעות רצופות לדי המחשב ויעבור על כ-ל הודעה והודעה? לא נראה לי ריאלי.

רובוט בקיצור,לשים לו מילים מוכנות מראש שברגע שכותבים אותם אז המשתמש נזרק מהצ'אט

- Idan - 13-05-07 00:22

אוקיי, זה כבר יותר טוב. אבל מה לגבי איומים ללא קללות? פרסום אתרים מתחרים וחנויות מתחרות? סחר בחומרים?

לכל אלה אין פתרון. כבר יהיה פשוט יותר לפקח על הודעות פרטיות מאשר על צ'אט.

ran_z 13-05-07 00:22

ציטוט:

בשביל זה גם כתבתי, שמנהל יכול למנות מישהו ותיק ורציני שאפשר לסמוך עליו, כעל אחראי בחדר הצ'אט ואפילו יותר מבנאדם אחד כזה, כי כפי שאמרת 10 שעות זה הרבה זמן, גם מנהלים בזמנם החופשי יכולים לשהות בצאט ולבקר אותו.

בכל אופן, מנסיון הדעות בפורום לגבי חדר צ'אט הם לכאן ולכאן, אתה חושב שזה לא כ"כ טוב, כמובן שיש בדבריך, אבל נא שים לב מי פתח את הפוסט הזה.

- Idan - 13-05-07 00:36

לא משנה עזוב, שכח שהגבתי פה. לא בא לי להיות "הורס מסיבות".

מה שכן, אני מקווה מאוד שאם אכן יהיה צ'אט, שלפחות יקח אליו את כל אשכולות הספאם שיש בזמן האחרון בדיבורים כללי כי זה הפך למכה. שלפחות יצא מזה משהו טוב.

ran_z 13-05-07 00:42

עידן אתה הורס מסיבות חחחח' לא נראה לי , אני מכיר אותך בתור מקים מסיבות לא הורס :-)
אתה בכלל נראה לי בין 2 ל 4 עושה רעש בשכונה במקום לישון צהריים P-:

אותי לא כ"כ מעניין עם יהיה צ'אט או לא, כי אני ממילא שישבת (במידה וכך יהיה הצאט) בקושי אבל ממש בקושי נמצא על המחשב (בדר"כ), אז בטח שלא בצאט. זה יותר לחברה פה שממש מגיע להם, ובאמת יוכלו לפרוק קצת פסאם ושיחות חולין משלהם, במקום להפיל את זה על הפורום.

יiסי 13-05-07 01:17

כן באת יכול להיות רעיון טוב ומועיל

gil-Nissim 13-05-07 01:30

כן אבל בטח יהיה מוגבל לדבר שם על חומרים וכו' לא ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:28.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ