![]() |
ציטוט:
|
לא ראיתי..אבל הוא דיבר על כמה המצב שלו קשה וזה....אז מאה אחוז יש לו יותר ג'ינו :d
|
ציטוט:
|
ציטוט:
המצב שלי קשה? אני רוצה לראות מה יהיה המצב שלך אתה מעצבן אותי רצח אתה כל הזמן שולח לי עקיצות פה ושם למה מי אתה בכלל? אני מכיר אותך?! בחיים שלי לא שלחתי לך הודעה ושום כלום ואתה כל הזמן עוקץ אותי למה מי אתה בכלל מי!? אתה מעצבן אותי רצח |
Hhheellbbooyy יש לך גינו
|
הלבוי שתוק כבר כוסעמק דיי לרדת פה על אנשים שהם שחיפים נשבר כבר ממך
פשוט אל תגיב בפורום זירת גולשים, אתה סתם קוטל אנשים ויורד עליהם, בזמן שאתה לא העלת אפילו פעם 1 תמונה שלך. |
טוב תודה קצת הרגעתם אותי .. אני אתן במסה חזזק נראה כבר מה יהיה :cool:
|
ציטוט:
עזוב את הג'ינו ותתחיל לטפל בעצמך מה שמגעיל זה הרזון ולא הג'ינו!!! |
ציטוט:
|
זה יעבור לדעתי, אם תרביץ מאסה אבל ממש משהו מטורף, ואז תחטב לדעתי זה "יעלם" במראה החזה השרירי.
|
מסכים עם panic בהצלחה
|
ברגע שתהיה לך מסת שריר בחזה הכל ישתפר וזה יראה הרבה יותר טוב מה גם שאם תעלה במסה ברמה טובה ותחטב שוב לאחר תקופה מסויימת אני מאמין שלא יהיה זכר יש אנשים עם מקרים יותר גרועים משלך שהצליחו להעלים את זה אז אני די אופטימי בקשר אלייך מה גם שזה בכלל לא כזה נורא גם ככה
|
ציטוט:
לא זכור לי שאמרתי פעם משהוא לרעתך |
אךךךךךךךך הריבים האלה באינטרנט כל אחד פה עבריין תגידו אחד לשני מה שיש לכם להגיד בפנים ותגמרו ענין אל תתחילו פה לריב בפורום אנשים..
|
אני יכול לעודד את האנשים ששואלים אם יש להם ג'ינו,
ולהראות להם תמונה שלי, זה מקרה קצת יותר חמור.. http://img92.imageshack.us/img92/2668/12yf7.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סביר להניח שזה שומן ולא ג'ינו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ