ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   חחח "עומר הילד החזק ביותר במשקולות" אתם חייבים ליראות את זה. (https://israelbody.com/showthread.php?t=9746)

Night_Wolf 10-05-07 12:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vee
טחח איזה קוקסינל, כאפה אחת הוא במיון.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זאת גישה שאני אוהב:1eye:

oRis 10-05-07 12:36

חח יש לו שעיר של כוסית !! אבל אלוואי אלי מכון כושר כזה בחדר

xtream101 10-05-07 12:41

חחחחחחחחחחחחחחחחח תסתכלו מי הגיב לו בפורום

"עומרי שלום

אני שגיא גרשגורן מפתח גוף מקום רביעי בארץ ורביעי בצפון עד 70 קג באיגוד נבאבא,,,

ומקום שני בארץ ושבעי בצפון ובמרכז בifbb מאמן שתיי חדריי כושר בקריות !!

אני חושב שיש לך פוטנציאל עצום בפיתוח הגוף לעוד כמה שנים בנתיים תתאמן חזק ואוליי יום אחד תהייה כמוני זה ספורט מאוד קשה אבל אני ממשיך לאכול נכון ולהתאמן חזק,,, כרגע אני על 72 קג " על 12 אחוז שומן והיקף יד 40 סמ!!!"

MagneZium 10-05-07 12:42

שיפול לי לידיים אני חותך לו תצמה דוחף לו אתה עמוק עמוק לתחת

Powerlifter 10-05-07 12:44

חחחחחחחחחחחח תראו מה כתבו לו חחחחחחחחחח!!:
די מגעיל לראות גוף יותר מידיי שרירי, כל הגוף ניראה כמו קווים קווים של סרטוטים הנדסיים חחח..
זה מגעיל, סלח לי.. אתה מזכיר לי את אליענה הזה השרירן..
הוא גם מגעיל, כאילו בעע איך הגוף שלכם ניראה :/
זה טוב שרירים, אבל לא בהגזמה :/

ZoonD 10-05-07 13:01

וואי עם היו לי כאלה מכשירים בבית
וכמו שאמרו חכמים : אלוהים מחלק אגוזים למי שאין שיניים :cry_1:

Night_Wolf 10-05-07 13:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xtream101
חחחחחחחחחחחחחחחחח תסתכלו מי הגיב לו בפורום

"עומרי שלום

אני שגיא גרשגורן מפתח גוף מקום רביעי בארץ ורביעי בצפון עד 70 קג באיגוד נבאבא,,,

ומקום שני בארץ ושבעי בצפון ובמרכז בifbb מאמן שתיי חדריי כושר בקריות !!

אני חושב שיש לך פוטנציאל עצום בפיתוח הגוף לעוד כמה שנים בנתיים תתאמן חזק ואוליי יום אחד תהייה כמוני זה ספורט מאוד קשה אבל אני ממשיך לאכול נכון ולהתאמן חזק,,, כרגע אני על 72 קג " על 12 אחוז שומן והיקף יד 40 סמ!!!"

חה חה חהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הילד הזה ניראה הרבה יותר מגרישה מה גרישה חושב לעצמו שהוא מגיב שם?:1eye: אני אבקר בחדר כושר הזה שהוא מאמן בקריות אני רוצה לראות מה הוא שווה?:jockey:

Hardcore 1 10-05-07 14:01

לפי מה שהוא מרים הוא סוס
אף אחד ממכם לא היה חצי ממנו בגיל 13 ואני בטוח שיש פה אנשים שלא מרימים מה שהוא מרים אולי הוא לא מבין בפיתוח גוף הרבה אבל כשיהיה בגיל 18 הוא יהיה יותר סוס מכל אחד פה אז תפסיקו לצחוק עליו ותתאמנו

Night_Wolf 10-05-07 14:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Hardcore 1
לפי מה שהוא מרים הוא סוס
אף אחד ממכם לא היה חצי ממנו בגיל 13 ואני בטוח שיש פה אנשים שלא מרימים מה שהוא מרים אולי הוא לא מבין בפיתוח גוף הרבה אבל כשיהיה בגיל 18 הוא יהיה יותר סוס מכל אחד פה אז תפסיקו לצחוק עליו ותתאמנו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הצחקתה אותי:cry_1:

נ.ב
רואים שאתה לא מבין כלום!חחחחח אתה חושב באמת שמשקל זה פונקציה?!אז מה אם הוא מרים מה שהוא מרים אם הוא לא אוכל נכון ולא שומר על סדר בן ארוחות,אימונים מסודרים,תזונה נכונה ושינה טובה הוא לא יתקדם לשום דבר!
אך איך אני שונא תדפוקים שחושבים שמשקלים זה הכל בחדר כושר בן אדם במסה יכול להרים 230 קילו דדליפט ובחיטוב לקראת תחרות להרים 60 קילו ולחרבן תותים אז תגיד לחבר שלך אם הסרטונים שלו שישב בשקט ויתחיל לאכול החשיף הזה!

וד"א עד שהצפלון הקטן הזה יגיע לגיל 18 אתה יכול להיות בטוח שכל מי שפה יהיה פי 10 יותר שור ממה שהוא עכשיו אולי אתה תישאר כרגיל ותהיה כמוהו,בנתיים אנשים מתקדמים ולא מגרבצים בחדר כושר

Hardcore 1 10-05-07 14:08

:):):):) לא לא זה אתה הצחקת אותי

Night_Wolf 10-05-07 14:11

ציטוט:

:):):):) לא לא זה אתה הצחקת אותי

חחחחחחח תקרא מה שרשמתי לך ותמשיך להביא ביד על החבר שלך,אל תשלול או תזלזל באנשים פה בחיים שלך אתה כולה חבר חדש כאן ואתה לא יודע כמה אנשים פה רציניים

Night_Wolf 10-05-07 14:15

ציטוט:

תקשיב לי אתה לא יודע אם מי אתה מדבר אז תזהר ממני אתה מבין
בגיל 13 אני בטוח שלא היית ככה
ואם היית יודע כמה מישקל אני מרים ומה אני שווה היית סותם מזמן

חחחחחחחחחחחחחחחח תיתפלא שיש אנשים שבגיל 13 הרימו את זה זה דבר ראשון

דבר שני מה קרה אתה מאיים?חחחחח אתה מחפש לריב כי לא הצלחתה להביע דיעה כי השתקתי אותך?כי אתה יודע שאני צודק?חחחחחח יפה ד"א לפי התגובה שלך רואים שאתה לא מבין כלום

ואתה רוצה לשחוט אותי בכייף בוא לחולון לקרית בן גוריון ותנסה :whistle:

Night_Wolf 10-05-07 14:20

ציטוט:

תקשיב לי יא מסכן אחד שרמוטה מסריח כשאני ידעתי מזה פיתוח גוף אתה עוד מצצת תקשיב עכשיו לא כדי לך לדעת מה אני מסוגל כפרע למה אני יכול לבוא עליך לחולן ואפילו מנאיק לא יעזרו לך אתה מבין?? מה שאתה יודע בפיתוח גוף אני מזמן כבר חירבנתי אתה מבין??? וגם בפורום הזה אני לפניך מזמן וגם אני בטוח שמה שאני מרים אתה אפילו לא מתקרב להרים

כנס לפה במקום להציף תפורום

majorgilad@walla.com

ואני מת שתבוא לאיזור שלי וגם אתה לא יודע למה אני מסוגל חחחחח ובוא למסנג'ר אני יסגור איתך כבר שם תענין אני לא אציף תפורום יותר מדי והתמונת גב שלך נחמדה חחחח אבל לא מרשימה אותי ממש ובקשר למשקלים ניראה אותך שורד תחיטוב שאני עשיתי ימסכן ואז תדבר איתי על פיתוח גוף!
תיתחרה ודבר איתי על פיתוח גוף,וזה שאתה בפורום הזה כלכך הרבה זמן אם 200 הודעות מראה עלייך שאתה מסכן ואתה לא באמת מתענין וסך הכל בא לפה להציף ולזיין תשכל וסתכל בפוסטים שפתחתה כל השאלות הדפוקות האלה אתה זה שלא מבין לא אני!

Kachok 10-05-07 14:21

ציטוט:

תקשיב לי יא מסכן אחד :):):):):):) מסריח כשאני ידעתי מזה פיתוח גוף אתה עוד מצצת תקשיב עכשיו לא כדי לך לדעת מה אני מסוגל כפרע למה אני יכול לבוא עליך לחולן ואפילו מנאיק לא יעזרו לך אתה מבין?? מה שאתה יודע בפיתוח גוף אני מזמן כבר חירבנתי אתה מבין??? וגם בפורום הזה אני לפניך מזמן וגם אני בטוח שמה שאני מרים אתה אפילו לא מתקרב להרים

הופה ,עוד עבריין מקלדת יש לנו פה

gman 10-05-07 14:21

חחחחחחחחח איזה ריבים דפוקים אני נקרע פה...

Ilan-V 10-05-07 14:22

ציטוט:

תקשיב לי יא מסכן אחד שרמוטה מסריח כשאני ידעתי מזה פיתוח גוף אתה עוד מצצת תקשיב עכשיו לא כדי לך לדעת מה אני מסוגל כפרע למה אני יכול לבוא עליך לחולן ואפילו מנאיק לא יעזרו לך אתה מבין?? מה שאתה יודע בפיתוח גוף אני מזמן כבר חירבנתי אתה מבין??? וגם בפורום הזה אני לפניך מזמן וגם אני בטוח שמה שאני מרים אתה אפילו לא מתקרב להרים

אחי חבל אתה עלול לקבל באן.. ובנינו לא ניראה לי שאתה באמת מססוגל עליו =X

Kachok 10-05-07 14:25

והספירה אחורה לבאן התחילה....

SiX PACK 10-05-07 14:26

ילד שחושב שהוא יודע משהו, כל אחד היה כזה פעם...

Ilan-V 10-05-07 14:26

ציטוט:

אני שם זין פה על כולם מי עבריין מקלדת?? אני
בואו נפגש בוא תראה מזה דקירה יא זין!!! בן :):):):)

אויש אחי כמה אתה תופס מעצמך בקיצור דיי לריב תתחיל ליספור לאוחר עד הבאן

Ilan-V 10-05-07 14:27

ציטוט:

אני יותר מבוגר פה מכולכם אז סתמו על תעצבנו אותי
וואי חבל שאני באמת לא יכול לראות אחד אחד פה באמת חבל שאתם לא יודעים מי אני

אז שתף אותנו ספר לנו מי אתה:huh:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ