ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פציעות ספורט (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   טיפול סטרואידי בדלקת (https://israelbody.com/showthread.php?t=9738)

ran_z 10-05-07 21:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
תכלס
מקווה הגודזילה לא יבוא היום
יש לו נטייה להימשך לאימוני גב בייספס שלי...

מלבד ימי שני ששם בדר"כ הוא עובד חזה, אין לך ממה לפחד ממנו, במה עוד הוא מבקש עזרה, כתפיים? קלי קלות, גב רגליים הוא לא מבקש, בקיצר אמרתי לך תזהר בימי שני שעה ההגעה שלו בדר"כ בין 4:30 ל 5:30

shahaflol 10-05-07 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
מלבד ימי שני ששם בדר"כ הוא עובד חזה, אין לך ממה לפחד ממנו, במה עוד הוא מבקש עזרה, כתפיים? קלי קלות, גב רגליים הוא לא מבקש, בקיצר אמרתי לך תזהר בימי שני שעה ההגעה שלו בדר"כ בין 4:30 ל 5:30

חחחחחחחח מצחיק אותי שאתם מתכננים מתי לא לבוא כדי לא לשמור לו.

Kachok 10-05-07 21:43

זה עוד כלום,אתה צריך לקלוט את ההתחמקויות שלנו בזמן אימונים שלו

ran_z 10-05-07 21:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
חחחחחחחח מצחיק אותי שאתם מתכננים מתי לא לבוא כדי לא לשמור לו.

שחף הבנאדם מטורף!:helpsmilie: הוא מגיע לך ל140 קילו לחיצת חזה, הוא מסוגל לעשות במשקל הזה רק חזרה או 2 אבל הוא ממשיך עוד איזה 4 שאתה תעזור לו בחלק הקונצנטרי, אתה יודע מזה 4 חזרות של 140 קילו בחלק הקונצנטרי לאחר שכבר אין לו כוח להזיז את המוט, אשכרה הוא עובד חזה ואתה עובד גיוס יחידות מוטוריות לכופפי המרפק, אתה מקבל סחרחורת באמצע ואחרי זה הלכו לך הידיים לכמה דקות טובות.

shahaflol 10-05-07 21:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
שחף הבנאדם מטורף!:helpsmilie: הוא מגיע לך ל140 קילו לחיצת חזה, הוא מסוגל לעשות במשקל הזה רק חזרה או 2 אבל הוא ממשיך עוד איזה 4 שאתה תעזור לו בחלק הקונצנטרי, אתה יודע מזה 4 חזרות של 140 קילו בחלק הקונצנטרי לאחר שכבר אין לו כוח להזיז את המוט, אשכרה הוא עובד חזה ואתה עובד גיוס יחידות מוטוריות לכופפי המרפק, אתה מקבל סחרחורת באמצע ואחרי זה הלכו לך הידיים לכמה דקות טובות.

חחח גם לנו יש כמה כאלה, הם עושים חזה, ואחרי שהם הגיעו כבר לכשל שלילי - הם ממשיכים עוד שתיים "כדי לסחוט את החזה עד הסוף", ואחרי זה חלק מהם בוכה על דלקת בכתף. אני אשכרה עושה בנט אובר רואז כשאני שומר להם.

יiסי 10-05-07 22:03

חחחחח הלוואי עליי להגיע למשקל 140 קילו לחיצת חזה.

Kachok 10-05-07 22:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

חשבתי שהתחמקתי מגודזילה אז בסוף שמרתי על הגורילה עם הקוקו בלחיצת חזה צרה של 130 קילו , הלכולי הפרקים נאחוי

shahaflol 10-05-07 22:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
חשבתי שהתחמקתי מגודזילה אז בסוף שמרתי על הגורילה עם הקוקו בלחיצת חזה צרה של 130 קילו , הלכולי הפרקים נאחוי

לא טוב למפרק שלך - אתה עוד תפתח דלקת בגללו.

Bullet 10-05-07 22:06

הוא אף פעם לא מבקש ממני! :)
אני לא שומר טוב, אני לא מביא לו להגיע לכשל חחחחחחחח

goldBEN 10-05-07 22:10

עקיצות של דבורה עוזרות ואני מדבר מניסיון...

Kachok 10-05-07 22:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
לא טוב למפרק שלך - אתה עוד תפתח דלקת בגללו.

LOL אני כבר עם דלקת בגלל זה אני מתלונן

the_contractor 10-05-07 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
קורטיקוסטרואידים.. לרוב זה מעביר את הדלקת ללא תופעות לוואי חוץ מלהחליש את האזור

הייתי לוקח את זה כאופציה אחרונה אבל אם ניסית הכל אז כנראה שזה הזמן לנסות.. בהצלחה

אמיר אתה טוען שהיית לוקח טיפול מהסוג הזה כאופציה אחרונה, אתה יכול לפרט למה ?
העניין הוא ששמעתי על מקרים שהדלקת חזרה בצורה חמורה הרבה יותר אחרי טיפול כזה.
הסיבה למקרים האלה יכולה להיות הדילול שנגרם לשריר עקב הטיפול וחזרה לשיגרת אימונים עצימה ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ