![]() |
ציטוט:
זה עוזר שיפוע עליון? |
ציטוט:
כן אני חושב, כי זה אוליי עובד על החלק הכי אחורי של הטרייספס.. או לא ארבל תקן אותי.. אני לא פרופסור בזה.. |
לחיצה צרפתית?? מזה?חח
|
ציטוט:
אני אוהב לתת לתרגילים טוויסטים שונים מדי פעם ,משנה שיפוע , משנה קצת מנח ידיים ,זה שומר על דברים רעננים וכיפיים. |
מה הכי טוב לחלק הכי פנימי של היד אחורית?זה שנותן ת'צורה העגולה.
כרגע אני עושה בעיקר לחיצה צרפתית(בכל מיני שיפועים) ולחיצה צמודה ולפעמים דופק סופר סט פה ושם עם קיקבק או מקבילים צמוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפי מה שהבנתי הוא מופעל טוב בפשיטות בכבל (למטה) |
ציטוט:
כמו שאמרתי לא מעמיס אז לא מעמיס 55 קילו.. בתרגיל הזה אני חלש.. אבל בפושדאון אני עושה 95 100..קילו.. |
לחיצה צרפתית
בנץ' פרס באחיזה צמודה והתרגיל עם החבל |
ציטוט:
|
מזיינים את אמא שלו אבל הוא לא גודל http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon8.gif טריספס הזה:cry_1:
|
פושדאון
לחיצה צרפתית (תרגיל הכי טוב אם עושים אותו צר - למי שאמר שזה לא עוזר בכלל) שכיבות סמיכה - צר מקבילים |
ציטוט:
|
ציטוט:
מזאת אומרת?...הכל נטו אפילו זה יותר כבד כי יש חיכוח (או איך שלא כותבים את זה..ד"א אנ כותב את זה פעם ראשונה..)בין כל החבלים מהברזל שם וזה נותן עוד יותר קושי.. |
פשיטה צרפתית,אחיזה צמודה,פשיטת יד מאחורי הראש.
|
ציטוט:
אגב אני מרים ככה 110 קילו ואני חלש.. |
לחיצה צרפתית
שכיבות סמיכה (בתוספת מישקל) לפעמים אני גם עושה פשיטת יד מאחורי הראש אבל אני לא הכי אוהב לבצע אותו |
ציטוט:
ההפך,בגלל הגלגלות (חוק המנוף) אז זה עוזר לך יותר. |
2 סטים של לחיצת חזה ישרה עם מוט ו2 בעליון וסט או שניים של לחיצה צרפתית בשביל הכיף. בזמן האחרון ,כשאימוני החזה שלי מתחילים להגיע למשקלים גבוהים במיוחד אז אני לפעמים לוקח קצת הפסקה מאימוני טרייספס כי אני לא יכול להעלות עוד משקל אחרי שהוא עבד חזק מאוד בלחיצות, כנ"ל לגבי בייספס.
|
סטס , זה לא 100 קילו זה בפאונד :)
יש לנו מכונה של כבל בטרייספס אחת מיוחדת לזה בקילו וכל הסוסים שאין להם מספיק פלטות בכבל קרוס לטריספס משתמשים בה ומגיעים ל3\4 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ